Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

wredtlig na pc

kane

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  18.12.2005
  • Status:  Offline

czy jest jakis fajny wrestling na pc grałem w wwe raw na pc ale to lipa czy jest cos innego?szukałem ale ja nic nie znalazłem?

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  24.12.2005

Nie, na PC narazie nic nowego nie wyszło... ale zapowiadana jest gra Midway (to taka firma) o TNA.. zresztą ten wątek poruszany był wielokrotnie, przejrzyj forum....

np. http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=4082

A z resztą masz przecież emulatory + romy n64 i grasz. Zabawa przy nich jest wyśmienita :)

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=3381

I to pytanie chyba trzeba przesunąć do Question Zone? Tak? Czy nie? :P

Edytowane przez bRaYo

• Dołączył/a:  29.06.2004

Na peceta jest od cholery gierek wrestlingowych, do tego robionych przez amatorów dlatego znajdują się w nich rzeczy, których wielkie, mainstreamowe firmy robić nie mogą. Polecam stronę autora w mojej opinii jednej z najlepszych gier wrestlingowych, który ciągle tworzy nowe i lepsze. MDickie. www.mdickie.com

Nie będe wam polecał jakiejś szczególnej gry, bo wszystkie nawet jesli nie są genialne, są bardzo dobre.

Ponadto możesz chcieć zapoznać się z serią Fire Pro Wrestling [tutaj geniusz objawił się niewielkiej firmie Human]. Jakby coś, pisać na PW [albo przejrzeć temat o grze TNA w którym wystąpił mały offtop xP]

• Dołączył/a:  09.11.2003

Nie ma żadnego fajngo wrestlingu na PC w moim odczuciu. A przynajmniej żaden nie jest na tyle fajny żeby zepchnąć w cień konsolowe produkcje THQ.

• Dołączył/a:  29.06.2004

Nie ma żadnego fajngo wrestlingu na PC w moim odczuciu. A przynajmniej żaden nie jest na tyle fajny żeby zepchnąć w cień konsolowe produkcje THQ.

Wiem, że to twoje zdanie i niemam zamiaru próbować go zmienić, ale jesli nie grałeś w Fire Pro Wrestling lub Wrestling Encore to radziłbym dać im szanse. Produkcje są genialne, bo traktują wrestling tak jak powinien być traktowany ponadto nie czuć tego mainstreamu i robienia wszystkiego pod 11-latków.

• Dołączył/a:  22.10.2005

Ma ktos linka do pelnej wersji gry Wrestling Encore ? Szkoda ale zagrajcie w tą gre sciagnicie patch zeby byly federacje fajna zabawa szczegolnie kariera wszystko jest na tej stronce co podal itchy