Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CZW, Indy Sumnit, PWG i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po kilku tygodniowej przerwie powracamy do informowania Was o tym co dzieje się na scenie niezależnej, nie tylko w USA ale również w Europie. Już teraz oczekujcie niedzielnego wieczoru, który przyniesie Wam specjalny artykuł dotyczący sceny niezależnej. Nie zdradzamy o czym dokładnie będzie, gdyż chcemy aby była to nie...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-czw-indy-sumnit-pwg-i-inne.html
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 635
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wow-widzę ze po kilku tygodni posuchy wraca w dużej ilości i jeszcze lepszej jakości (prawdopodobnie) indy wrestling w najlepszym wydaniu.Osobiście liczę ze następna gala CZW trochę zatrze wrażenie po ostatniej która w moim mniemaniu była słaba.Mimo ze jeszcze nie dostaliśmy BOLI 2011 z PWG to już wiem ze najbliższa gala będzie najlepsza w tym roku nie tylko z PWG ale i z całej Pure Wrestlingowej Indy.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
DJ Hyde'a szykuje nam naprawdę szlagierowy death match

Szlagierowy to odpowiednie wyrażenie jak patrze na zawodników w tej karcie. Jakby wyrzucić Dannego Havoca to klimat upadającej IWA-MS się roznosi... Masada powinien już dawno wylecieć z CZW za to co zrobił Thumbtack Jackowi jak nie potrafi walczyć to niech nie walczy.

Co do Cage of death

Jun Kasai & Jaki Numazawa vs. Ryuji Ito & Danny Havoc

Czemu to nie jest ME? DJ Hyde to taki nowy Vince - nie ma dobrej rzeczy której by nie spier...niczył.

Jedyna słuszna reakcja na to co się dzieje w CZW od kiedy DJ Hyde objął władze

Opublikowano
  • Autor
Jun Kasai & Jaki Numazawa vs. Ryuji Ito & Danny Havoc - odbędzie się na popołudniowym "International Indy Sumnit". Będzie to osobna gala, poprzedzająca "Cage of Death XIII".
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
Opublikowano
Masada powinien już dawno wylecieć z CZW za to co zrobił Thumbtack Jackowi jak nie potrafi walczyć to niech nie walczy.

Nie jestem w temacie, ale z ciekawości się zapytam co mu zrobił?

Co do PWG, zapowiada się jedna z najlepszych gal wrestlingowych w tym roku, nie tylko w indy...

5098708654e2b2a2fd00e6.jpg

Opublikowano

Nie jestem w temacie, ale z ciekawości się zapytam co mu zrobił?

Była akcja z powerbombem na betonową posadzkę (nie wiem kto wpadł na taki debilny pomysł) suma sumarum Masada źle wykonał tego powerbomba na TJu przez co ten o ile dobrze wiem połamał sobie kręgosłup i żebra (skubany i tak dokończył walkę :shock: ) lekarze zabronili mu walczyć tym bardziej mnie to boli że TJ miał wrócić do deathmtachy, a ja po dziś dzień jestem wprost jego fanboyem.

Zresztą Masada od zawsze był zawodnikiem który w walkach to zadawać ból lubi, ale jak miał coś przyjąć to już ciężko. Wystarczy popatrzeć na walki w CZW... eh szkoda gadać. Zandig by wiedział co należy zrobić z takimi zawodnikami.