Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #56 - Wszystkiego Najlepszego Attitude!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Brakiem czasu, brakiem czasu... przez cały RM gadał o tym jak to on nie musi iść na siłkę o dwunastej i dbać o formę. Ba! Jeszcze mnie opieprzył za jedzenie batonika, a sam pił przed nagraniem cukrowaną herbatę. Koleś po prostu coś kręci i tyle (jak ze wszystkim, się okazuje) :wink: .

No dobra, miałem się wypowiedzieć na temat tego wydania, żeby N!KO nie było smutno. To było takie przedłużenie AM z Sixem i wyszło bardzo fajnie, lecz... za krótko. Niecała godzina? Are you serious bro? Nikodemie, miałeś przed sobą dwóch adminów! Jestem zawiedziony Twym wybiórczym podejściem do TAKIEGO tematu, naprawdę. Ale pewnie musiałeś iść na siłkę :twisted: .

A tak bardziej na poważnie to ciekawie było usłyszeć osoby zarządzające Attitude i różne ich historie. Najbardziej podobało mi się kiedy Przemko opowiadał o tym jak komentował gale na Eurosporcie (o czym do tej pory nie wiedziałem i byłem tym dość nieźle zaskoczony). Generalnie AM 56 jak najbardziej na plus, aczkolwiek - jak pisałem - za krótkie jak na potencjał, który był w nim zawarty. :)

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

5

• maly619

2

• Vercyn

2

• cemas

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

Przemk0 - można gdzieś znaleźć gale TNA na EuroSporcie z Twoim komentarzem?

U mnie na twardym dysku :)

Dobry pomysł z tymi zajawkami z historii Attitude. Ktoś taki jak np. ja czyli nowy na portalu może sobie zobaczyć jak to kiedyś wyglądało. I jeszcze raz - Wszystkiego najlepszego Attitude!

• Urządzenie:  Windows

Zapomnialem tego wrzucic wczesniej, a mialem zamiar to zrobic. Pierwszy odcinek Attitude Mowi. Zobaczcie jak to prezentowalo sie kiedys - http://www.attitude.pl/attitude-mowi-1.html

Kurcze jedno z lepszych AM. Akurat tematy cholernie ciekawie. W sumie zawsze chciałem wiedzieć jakie są kulisy powstawania największych portali wrestlingowych. Kulisy komentowania na Euro Sporcie też cholernie ciekawie. Całkiem szybko mi zleciało to AM. Jak najbardziej na plus. AM godne 10 urodzin :)