Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #56 - Wszystkiego Najlepszego Attitude!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Attitude Mowi 56 kończy drogę do X-urodzin portalu. Od jutra będziecie pewnie zasypywani materiałami, dlatego AM "bocznymi drzwiami" debiutuje wczesniej (mysle, ze nikt sie szczegolnie nie obrazi). Zgodnie z obietnicami ściagne...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-56-wszystkiego-najlepszego.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"mysle, ze nikt sie szczegolnie nie obrazi"

No na pewno nie ja, zaczynam zasysać :)

Opublikowano

Juź?? ;]

Wydanie jak zwykle good, ale co ci będę słodzić N!KO :P

Fajnie się czegoś nowego dowiedzieć, i o Atti i histori strony jak i o tym jak kiedyś dawno temu wyglądało oglądanie wrestlingu.

10/10 ;)

Opublikowano
  • Autor
Wydanie jak zwykle good, ale co ci będę słodzić N!KO

Wrecz przeciwnie. Moje ego trzeba karmic! Inaczej konczy sie to dla mnie tragicznie...

Nie badzcie nazistami! Komentujcie Attitude Mowi!

Opublikowano
tak jak każesz Niko wydanie dobre chodziasz dupy nie urywa bywały lepsze a no i bardzo krotkie wole długie np 3 h to jest attitude a nie jakies 1 h :D
Opublikowano

Attitude jak zwykle trzyma poziom choć też liczyłem na dłuższe wydanie, tym bardziej, że to wydanie związane z urodzinami Attitude. Kto wymyślił to powiedzenie - "w globalnej pajęczynie", bo mnie to strasznie nurtowało podczas słuchania. Za to upieranie się przy numerze 55, tak doświadczonemu prowadzącemu należy się pokuta.

Podsumowując AM 56 trzeba zaliczyć do udanych i oby tak dalej do 500, jak to któryś z gości powiedział :wink:

Wszystkiego najlepszego Attitude!

"I'm in the best in the world and what I do"

8650504724e8329a484911.jpg

Opublikowano
  • Autor
Kto wymyślił to powiedzenie - "w globalnej pajęczynie", bo mnie to strasznie nurtowało podczas słuchania.

"Global web", to w koncu popularne pojecie. Uzywam go tak czesto, bo to "zboczenie" po mojej pracy licencjackiej - Internet jako fenomen komunikacji.

wole długie np 3 h to jest attitude a nie jakies 1 h

THIS IS SPARTA! ... Musialem to napisac :wink:

Teraz dluzsze odcinki to faktycznie rarytas, ale i nie ma parcia wielogodzinnego produkowania sie o jakims PPV. Jesli bedzie ku temu okazja, to i takie sie beda pojawiac.

W tym miesiacu sa juz pewne 3 PPV w Main Streamie, wiec liczba AM w Pazdzierniku osiagnie pewnie 4 - 3 + 1 specjalny, bo mam 11 projektow, ktore czekaja w kolejce.

Opublikowano
Mnie tam to wydanie bardzo się podobało, bo znów troszkę historii, trochę dopowiedzeń po poprzednim wydaniu, no i fajnie usłyszeć naszych adminów ;)
Opublikowano
Niko a kiedy bedzie Attitude mowi o Hell In A Cell ?
Opublikowano
Obstawiałbym, że po Hell in a Cell
Opublikowano
Po raz kolejny mogliśmy przenieś się do przeszłości i dowiedzieć się parę szczegółów na temat początków Attitude. Dzięki N!KO za ten odcinek oraz możliwość usłyszenia naszych Adminów.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
Też tak myślałem ale nie byłem pewny dzieki za info
Opublikowano

Właśnie przypomniało mi się, a nie wiem, czy umknęło mi to, czy po prostu nie było o tym mowy.

Skąd nazwa Attitude? Czy było to po prostu od ery Attitude, czy miało to jakieś głębsze znaczenie?

Opublikowano
  • Autor
Właśnie przypomniało mi się, a nie wiem, czy umknęło mi to, czy po prostu nie było o tym mowy.

Skąd nazwa Attitude? Czy było to po prostu od ery Attitude, czy miało to jakieś głębsze znaczenie?

Bylo to pytanie, ale okazalo sie, ze za nazwa nie kryje sie zadna wieksza historia. Wszyscy zyja ze swiadomoscia, ze powstala od tej wlasnie ery w wrestlingu.

Opublikowano

To może kiedyś dorobimy się profesjonalnego studia Attitude, w którym będziemy nagrywać wszystkie audycje, wywiady, etc. Swoją drogą, N!KO próbował jakieś kontrowersje wyciągnąć, ale niestety admini nie dali się ponieść jego podpuchom. Żałuję tylko, że zabrakło RazorRa, bo mielibyśmy komplet obecnych - a fajnie byłoby usłyszeć też tych starych, już nieaktywnych, adminów.

Przemk0 - można gdzieś znaleźć gale TNA na EuroSporcie z Twoim komentarzem?

X-lecie Attitude rozpoczęte, więc czas na wrzuty różnych artykułów, a będzie ciekawie. A Ty N!KO i tak powinieneś zebrać cięgi za to, że zawsze się wymigujesz od audycji z moderatorami. Ej ludzie weźcie go jakoś zmobilizujcie, bo ten cholerny patentowany leń mówi mi o tym już od maja i cały czas się wykręca brakiem czasu.