Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Backyardowcy Rozmawiają #8,5 - Slate / PXW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Z góry przepraszam, ale podczas edycji okazało się że ucięło OSTATNIE 5 MINUT! Dlatego nie było pozdrowień dla Krychy, Terrego i Natanka ;*

Backyardocy rozmawiają 8,5 gościłem był Slate, kontynuowaliśmy wątek PXW, i porozmawialiśmy o samym Slate który jest obecnie jednyn z PXW championów. Były poruszane takie tematy jak chociażby BackYardMania 3 w PXW czy historyjki z zaplecza tej federacji w każdym bądź razie było ciekawie. Slate miał problemy na łączy więc czasami go przerywało.

WERSJA ONLINE

http://dj-zzdw.wrzuta.pl/audio/3x1RvS626pg/backyardowcy_rozmawiaja_8_5_-_slate_pxw

WERSJA DO POBRANIA

http://www.multiupload.com/VIKIESIM9U

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

6

• chudinho

5

• Natan

2

• ArFF

1

Top użytkownicy w tym temacie

o! o! O!

To jest coś czego mi brakowało w odcinku 8! ;]

Historyjki z zaplecza PXW, bomba. W dodatku wypowiadał się Slate, który sam w sobie ma TO COŚ, co sprawia, że na mych ustach pojawia się uśmiech, ale to już wiecie, bo pisałam to już pod którymś Smash'em ;]

Możliwe, że moje stwierdzenie nie będzie odkrywcze, ale dzięki tej audycji już wiem co ciągnie Natana do PXW ... - MINISTRANCI ;D

No i korzystając z okazji jeszcze dodam, że Slate ma zarąbistą barwę głosu, ale to tak na marginesie ;)

14492006094e52f4b45b139.png

Możliwe, że moje stwierdzenie nie będzie odkrywcze, ale dzięki tej audycji już wiem co ciągnie Natana do PXW ... - MINISTRANCI ;D

Ahh, jakie piękne było moje życie przed odkryciem przed media tego śmiesznego pana w czarnej sukience o nazwisku podobnym do mojego nicku...

Odcinek chwilami przeraźliwie nudny, jak Slate zaczął opowiadać historię i plątać się między jedną a drugą to iksik w prawym górnym rogu zdawał się przyciągać bardziej niż magnes. Z PXWowych odcinków ósemeczka wypadła zdecydowanie lepiej :)

Odcinek nawet nawet;)

Troszkę Slate głupot pogadał ale ok;)

Początku nie dało się słuchać;P masakra jakaś.

Dobrze że potem było "normalnie"

Poza tym Slate zamiast rzucać jakieś śmieszne oskarżenia pójdź po rozum do głowy bo jesteś śmieszny;)

A Ty VebVe jesteś jakimś rzecnikiem prasowym WKSW? Każdemu mówisz że chcemy robić Indysa. LOL.

rKO

A Ty VebVe jesteś jakimś rzecnikiem prasowym WKSW? Każdemu mówisz że chcemy robić Indysa. LOL.

Nie jeste ślepy/głupi. Kupno ringu, trening, sponsorzy, sformalizowanie grupy. To już nie jest backyard.

Bullshit, jedna ze sztandarowych backyardowych fedek na świecie - Australijska IYHWA miała ring i sponsorów i ani przez chwilę nikt nie uznawał ich za coś więcej niż po prostu bardzo dobrze zorganizowany backyard. Imo granica między popularnym wrestlingiem podwórkowym a federacją niezależną zaczyna się gdy z zawodnikami są podpisywane profesjonalne umowy, w jakiś bardziej lub mniej ścisły sposób wiążące ich z federacją na jeden lub więcej występów. Jak Chudy pokaże mi prawnie ważną umowę z takim Davidem Masterem, będzie mu za występy dawał jakąś kaskę i zaprosi na występ PROFESJONALNEGO WRESTLERA z poza Wołowa to wtedy pewnie nikt nie będzie miał wątpliwości, że to Indys jak nic, tymczasem jednak jest to dla mnie stwierdzenie bardzo mocno naciągane.

Natan, nie wiem czy ty wiesz ale ja np. podczas backyardmani musiałem podpisywać kontrakt xD jako jeden z nielicznych.

Kontrakt?

Oj VebVe.

Podpisywałeś oświdczenie że walczysz na własną odpowiedzialność. Jeżeli to jest kontrakt to ok. Zawarłeś go sam ze sobą. Fajnie;)

Sprawa Indysu rozwiązana mam nadzieję.

rKO

Nie rozwiązana bo wciąż nie doszliśmy do porozumienia. Sam chudy wkońcu wszystko formalizuje i zaczyna powoli się bawić w biurokracje. Więc jakoś sobie nie wyobrażam że zawodnicy WKSW nie będą związani w żaden sposób "pisemnie" z klubem. Dla mnie to indys. Ja jestem głos backyardu, ja mam zawsze racje. Sprawa rozwiązana :)

Seba a powiedz mi coś.

Chcesz iść do więzienia? Pewnie nie.

I dlatego bawię się w papierki. Bo jak mam za kogoś siedzieć to ja dziękuję. Jestem prezesem tego klubu i nie mogę sobie pozwolić że ktoś kogoś zabije a ja za to pójdę siedzieć. Musisz mnie zrozumieć. Wyobraź sobie co by się stało jakbyś na BackyardManii nie daj boże zginął. Ja bym za to siedział. Cholera ja nie wiem czego tu nie rozumieć. Powtarzam to ciągle że nie mam zamiaru trafić do więzienia jakby coś się stało. Różni są ludzie i każdemu może zdarzyć się wpadka. Zawodnicy dostaną tylko oświadczenia które ich rodzice wypełnią że nie będę mnie ciągać po sądzach i jest to na ich odpowiedzialność.

Teraz sprawa jest chyba załatwiona co głosie bakjardu.

Poza tym widzę że ciągle mnie zaczepiasz. Jak chcesz;)

rKO

Łołołołoło chwila chwila (jakby to powiedział TLK)

Mój ostatni post nie odnosił się do backyardmani tylko do tego że w poważny sposób odnosisz się klubu i zawodnicy WKSW pewnie będą mieli kontrakty, oświadczenia (czy co tam jest potrzebne do bycia członkiem klubu sportowego) więc de facto będą "na piśmie" związani z federacją. Chyba już nieco za dużo jak na backyard co?

Seba nie udawaj kretyna no.

Oświadczeniem zabiezpieczam sobie dupę. Zawodnicy nie będą mieli kontraktów i obowiązków pojawiania się itp. Nie płacę im za to a oni mi. NIE MA ŻADNYCH KONTRAKTÓW. Jest tylko oświdczenie które ratuje mi dupę w razie jakiegoś wypadku. Czy to jest dużo na Backyard? Czy wykupienie ubezpieczenia to dużo na Backyard? Oj Seba...

rKO

I tak będę nazywał WKSW indysem bo jeszcze poleci bzdurna teoria że ja się myliłem. Deal with it 8)

WKSW Indysem!

VebVe Prezesem!

Niech żyje król!:)

rKO
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...