Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Z! True Long Island Story - Strzał w 10 czy tandetny trik.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Rydera tak szybko nie odeślą do jobbowania na pewno. Why ? Bo w newsach pisało, że Zack wskoczył do top 10 najlepiej się sprzedających (o ile można tak powiedzieć) zawodników. Ja wolę zdecydowanie Zacka od Ryana, bo Ryan mógłby być materiałem na monster-powerhouse'owego-heela , a nie dzielnego bydlaka broniącego słabszych. Osobiście Zacka lubię, fakt, że jego show trochę słabnie, ale ma w sobie fajną, śmieszną charyzmę, dzieciom się będzie podobał, ma catchprase'y, świetnie opracował sposób na bycie rozpoznawalnym (ma nieszczególną budowę ciała, ale postawione włosy i ostatnio okularki pozwalają go zapamiętać :)
  • Odpowiedzi 167
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jeffrey Nero

73

• aRo

14

• maly619

9

• PiTeRo

8

Top użytkownicy w tym temacie

a chciałbym, żeby dostał swoje własne show w którymś z brandów. Może nie SmackDown!, albo RAW, tylko NXT? Skoro to i tak oddzielny roster(ubogi, ale jednak), a nie konkurs, to może zrobić coś takiego jak show Abrahama Washingtona na ECW? "Zapraszałby" jakiś midcarderów, jobberów, uczestników NXT, robił z nimi wywiady i czas na śmieszne segmenty by się znalazł, a inni mogliby się wykazać charyzmą(tak jak Kozlov u Washingtona. Strasznie mi się podobał segment z nim). Taki Tyson Kidd, bądź Yoshi Tatsu, mogliby powiedzieć co nieco, a uczestnicy NXT spróbować przekonać marków i smartów do siebie, bo trzeba przyznać, ostatnio show nie kręci się wokół nich. Może połączyć SuperStars i NXT? To tylko sfera obmyśleń i gdybania, ale sądzę, że WWE mogłoby na tym, tylko zyskać.

Ciekawy pomysł na, który na pewno czas by się znalazł i to w głównym rosterze. Zack prowadząc Z!TrueLongIslandStory na żywo, losowo z publiczności wybierający swojego Broskiego i w nagrodę zaprasza go na ring i daje mu autograf :D i tym podobne smaczki, którymi WWE zaciekawiło by widza.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

• Urządzenie:  Windows

Zigglera nie ma co za szybko puszczać do ME. Nie uważam, że sobie nie poradzi, ale jednak na RAW może zginąć, zwłaszcza że za jakiś czas główne skrzypce będzie tam grac Rock i Cena i znów możemy miec mistrza, który nie jest najważniejszy z rosterze (patrz Del Rio teraz). Oczywiście zakładając, że Ziggler wejdzie do ME poprzez zdobycie pasa. Zawsze może wziąc udział w jakimś ważniejszym feudzie z kimś wysoko postawionym, tyle że wtedy znów, nie byłby on w centrum uwagi.

Kolejna sprawa jest taka, że dla mnie Zack nie będzie wiarygodnym mistrzem. Aktualnie nie ma takiej pozycji, żebym go kupił jako mistrza, nie mówiąc o tym, że z nim jako mistrzem pas raczej straci na wartości.

Oczywiście chciałbym się mylić w tej kwestii, bo Zack w końcu ten pas zdobędzie. Wtedy na pewno odwołam te słowa.

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Android

W tej chwili na RAW po za Zackiem nie widzę osoby na tyle wypromowanej, która mogłaby zdobyć pas US

Kolejna sprawa jest taka, że dla mnie Zack nie będzie wiarygodnym mistrzem. Aktualnie nie ma takiej pozycji, żebym go kupił jako mistrza, nie mówiąc o tym, że z nim jako mistrzem pas raczej straci na wartości.

Jeśli nie Ryder to kogo widzisz jako kolejnego mistrza US? Z kim ten pas nie stracił by na wartości obecnie?

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Zigglera nie ma co za szybko puszczać do ME. Nie uważam, że sobie nie poradzi, ale jednak na RAW może zginąć, zwłaszcza że za jakiś czas główne skrzypce będzie tam grac Rock i Cena i znów możemy miec mistrza, który nie jest najważniejszy z rosterze (patrz Del Rio teraz).

Właśnie dlatego WWE może mu ten pas sprezentować by sprawdzić czy da sobie rade i udźwignie stres jaki ma na sobie mistrz federacji.

Oczywiście chciałbym się mylić w tej kwestii, bo Zack w końcu ten pas zdobędzie. Wtedy na pewno odwołam te słowa.

Dla mnie mistrzem będzie wiarygodnym jeśli na jego drodze będą stawiać przeciwników takich przeciwników jak Jack Swagger(który koniec końców odbierze pas Zackowi) jedynym przeciwnikiem, z którym ciężko by było kupić wygraną jest Dolph, a strata tytułu w takiej sytuacji jak na poprzednim PPV to umożliwiała. Pas oczywiście straci na wartości nie ważne kto go przejmie ponieważ Ziggler jest silnym upper midcarderem czyli prestiż tego tytułu jest już największy jak na pas midcardowy.

maly619 napisał/a:

Jeśli nie Ryder to kogo widzisz jako kolejnego mistrza US? Z kim ten pas nie stracił by na wartości obecnie?

Aktualnie chyba tylko Swggera widziałbym w tej roli. Jeszcze jakiś czas temu powiedziałbym Alex Riley, ale teraz także musiałby się pod promować. Na siłę mógłbym jeszcze dodać Johna Morrisona. I to chyba na tyle.

Dla mnie idealnymi kandydatami na pas US są R-Truth i The Miz. Wiem, że obaj mają teraz tag team, ale po jego rozpadzie i faceturnie Miza feud o US byłby świetnym posunięciem. A tak na szybko, powinni wypromować McIntyre'a do feudu z Zackiem właśnie o US title. Drew jako heel jest dobry, publika mocno na niego reaguje( tak jak na Zacka) więc taki feud byłby ciekawy. Ale i tak zanosi się na to, że nowym mistrzem będzie Ryan :sad: .

1161423919541b3db89050d.jpg

Dla mnie idealnymi kandydatami na pas US są R-Truth i The Miz. Wiem, że obaj mają teraz tag team, ale po jego rozpadzie i faceturnie Miza feud o US byłby świetnym posunięciem.

Zacytuje Rydera "Are You Serious Bro ?", obaj wrestlerzy są znacznie powyżej tego pasa po ich rozpadzie, któryś z nich będzie miał feud o główny pas federacji a nie o midcardowy tytuł.

Dla mnie idealnymi kandydatami na pas US są R-Truth i The Miz. Wiem, że obaj mają teraz tag team, ale po jego rozpadzie i faceturnie Miza feud o US byłby świetnym posunięciem.

Zacytuje Rydera "Are You Serious Bro ?", obaj wrestlerzy są znacznie powyżej tego pasa po ich rozpadzie, któryś z nich będzie miał feud o główny pas federacji a nie o midcardowy tytuł.

Że tak powiem. Tego pasa nie potrzebują main eventerzy. To pas potrzebuje main eventerów. A jak main eventerzy go nie potrzebują to znaczy, że nie będą go mieli.

Co do Zacka to nie rozumiem niektórych osób, którzy go hejtują, żeby się wyróżnić. Podajecie jako argument głupi gimmick. Tylko jaki w takim razie ma mieć on gimmick. Jest takim spoko ziomkiem, który potrafi się zabawić. Stworzono tą postać pod młodzież, więc moim zdaniem strzał w 10.

Catchphrease jest może i troche pozbawione sensu, ale przynajmniej jest. Obecnie mało osób w WWE ma swój tekst. Wymieniam: Cena, Del Rio, Ryder, Miz, R-Truth. No i tu się kończy lista z RAW. Punka nie wymieniam, bo "Best in the World" to nie powiedzonko.

Całokształt wrestlerski jest jak najbardziej na plus. Charyzma + Mic Skill + "dobre aktorstwo" = Wrestler dzisiejszego WWE. Ryder jak najbardziej pasuje do tego twierdzenia. Do charyzmy Ceny trochę mu brakuje, ale jak najbardziej wpisałbym go w top 5 wresterów z charyzmą.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Że tak powiem. Tego pasa nie potrzebują main eventerzy. To pas potrzebuje main eventerów. A jak main eventerzy go nie potrzebują to znaczy, że nie będą go mieli.

Co do Zacka to nie rozumiem niektórych osób, którzy go hejtują, żeby się wyróżnić. Podajecie jako argument głupi gimmick. Tylko jaki w takim razie ma mieć on gimmick. Jest takim spoko ziomkiem, który potrafi się zabawić. Stworzono tą postać pod młodzież, więc moim zdaniem strzał w 10.

Catchphrease jest może i troche pozbawione sensu, ale przynajmniej jest. Obecnie mało osób w WWE ma swój tekst. Wymieniam: Cena, Del Rio, Ryder, Miz, R-Truth. No i tu się kończy lista z RAW. Punka nie wymieniam, bo "Best in the World" to nie powiedzonko.

Całokształt wrestlerski jest jak najbardziej na plus. Charyzma + Mic Skill + "dobre aktorstwo" = Wrestler dzisiejszego WWE. Ryder jak najbardziej pasuje do tego twierdzenia. Do charyzmy Ceny trochę mu brakuje, ale jak najbardziej wpisałbym go w top 5 wresterów z charyzmą.

Całkowicie się zgadzam ale gdyby nie to że Zack Ryder zwrócił na siebie taką uwagę w internecie mówię tu o Twiterze, Facebook'u itd. to czy byłby on teraz tym kim jest?Dlatego sam jego program jest bez wątpienia strzałem w 10 ogólnie fajnie się to ogląda i oby tak dalej.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Co do Zacka to nie rozumiem niektórych osób, którzy go hejtują, żeby się wyróżnić.

Ja już kiedyś to pisałem, ale ja go nie lubię za to, że push dostaje tylko i wyłącznie za swoje show w necie.

Doceniam, że ma charyzmę, ma mic skille, nawet gimmick mi się podoba, bo jestem fanem Jersey Shore. Teraz jednak postać Zacka jest budowana przede wszystkim na tym Z! True Long Island Story i ja tego nie kupuję.

Można powiedzieć że jego show na YouTube jest po prostu zwróceniem uwagi na jego osobę bo jak wiemy czas antenowy zabierają głównie : CM Punk , John Cena , Alberto del Rio , Miz , R-Truth i ostatnimi czasy nawet taki Otunga.Osobiście lubiłem go w nxt a teraz jest to po prostu pasożyt który zabiera czas antenowy osobą które naprawdę go potrzebują w tym także Ryder'owi.Myślę że dadzą mu w końcu ten pas i będzie miał o czym mówić w swoim show.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Ostatnia rzecz co do promocji Rydera. Moim zdaniem powinno dojść do King of The Ring. Takie miejsce powinno być idealne dla Z!. Broń Boże Ryder nie wygra KOTR, ale jeżeliby doszło do szerokiego składu takiego turnieju (np.32 osoby) to taki Ryder mógłby spokojnie przebić się do ćwierćfinału przy okazji walcząc z konkretnymi nazwiskami. To może być też dobre dla innych zawodników. Np. Taki Drew czy Hawkins mógłby mieć storyline, że nagle po serii porażek doznał oświecenia i zaczął wygrywać ze wszystkimi. Coś na podstawie "O mój Boże, nie mogę uwierzyć własnym oczom. Ja to zrobiłem!" Mała rzecz a promocja szybka.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Witajcie co do Z True Long island story , myśle że to było znakomitym pomysłem ponieważ ona pokazuje jak możemy sie komunikować nawet przez internet czyli youtube ! - Zack Ryder jest obecnie pushowaną gwiazdą w WWE , lecz to co wyprawia on w Swoim programie jest niesamowite ! : ) do tego stopnia że nawet w WWE czuć jego atmostfere WOO WOO YOU KNOW IT !
czasami droga do nieba wiedzie przez piekło !

7859732204f2c1cdf91109.jpg

• Reputacja:   286
  • Urządzenie:  Android

Wraz z nowym epizodem podaje link do strony gdzie można popierać Title shota na pas US dla Zacka.

http://act.ly/4e3

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg