Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Behind the Mask: W szponach niezadowolonych fanów, o krok od

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Behind the Mask: W szponach niezadowolonych fanów, o krok od śmierci w powietrzu

Autor : VercynGetorix

Behind the Mask to autobiografia Rey'a Mysterio Jr. Tym razem dowiemy się, jak Rey był o krok od śmierci, a także jak został wraz z Konnanem, La Parką i Psicosisem napadnięty przez tłum niezadowolonych widzów.

GWIAZDA W MEKSYKU

Wracając do tamtego momentu mojej kariery – wczesny 1996 rok – zaczynałem przeradzać się z krajowej meksykańskiej gwiazdy w międzynarodową gwiazdę znaną w Japonii czy Stanach. Występy za granicą dodawały mi wiarygodności w Meksyku. Lokalne wrestlingowe czasopisma pisały wiele historii na temat moich wyjazdów z Psicosisem do Stanów. To podnosiło mój prestiż w Meksyku. Zacząłem walczyć w walkach wieczoru z największymi gwiazdami federacji, prawdziwymi legendami lucha libre.

Kiedy przyjechałem do Mexico City miałem spory potencjał, ale daleko było mi do gwiazdy. Nawe...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/behind-the-mask-w-szponach-niezadowolonych-fanow-o-krok-od-smierci-w-powietrzu.html
  • Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobry kawałek z tą "poszkodowaną" armią fanów. A może małolata wystawili, żeby rozpoczął burdę i żeby później ten cyrk z "wypłatą" urządzić? W ogóle ok ten odcinek.

Sporo dzisiaj przetłumaczyłeś. Paczka niusów, spory kawałek książki - możesz zaliczyć dzień do udanych. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Jak kolega @UP .

I came to play

I came to play

There a price to pay

Time for you to get down on your knees and pray

I came to play

Say goodbye to the good old days

They're never coming back

Watch your future fade

86257464e7777b60ce14.jpg

Opublikowano

Jeden z najlepszych odcinków. jak zwykle, dobra robota i życzę wytrwałości.

Ps. Chciałbym zobaczyć minę Koliberka, kiedy dostał z buta w plecy :twisted:

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Opublikowano

Ale jazda! Nie chciałbym byc na miejscu tych zawodników, ale fajnie by było to zobaczyc.

Taka propozycja

może jak skonczysz to tłumaczyc, to mógłby się odbyc jakiś quiz / konkurs?

Opublikowano
Świetna historia z tą zadymą na gali w Durango, z tego co Rey opisał w tym fragmencie wynika ,że z Konnana był niezły awanturnik czyli jego prawdziwe "ja" zbytnio nie odbiegało od gimmicku :)
Opublikowano

Koliber wystawił niezłą opinię fanom z Durango xd

Po lekturze tego rozdziału nie odważyłbym się zaatakować La Park ;)

Opublikowano
Bardzo ciekawa część. Chciałbym w dzisiejszych czasach zobaczyć jak fan np. zaatakowałby Johna Cene. Czy nasz ulubieniec dzieci biernie przyjmowałby ciosy czy odważałby się oddać...

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Świetna historia z buntem. A cud medyczny rozwalił mnie totalnie :D A Konnan? Cóż, wygląda na takiego zadymiarza i jak widac taki też był