Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The neeeeeeeeew World Heavyweight Champion (spoiler ad SD)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KURT ANGLE !!!!

mimo wiadomosci na oficjalnej stronie, nadal nie mgoe w to uwierzyc !!!! 2 szokujace zmiany tytulow w ciagu ostatnich dni!

Gratulacje Kurt ! Szkoda ze nie widzialem tego momentu bez uprzedniej wiedzy o tym fakcie...

129287286446c8a666924a3.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja też już wcześniej załapałem się na spoiler, ale fuck it. Ważne, że super bohater Cena i super powolny Batista wreszcie stracili pasy ;) Angle jako champ to chyba najlepszy wybór.
Opublikowano

szok! ale jaki pozytwny :D

świetnie sie rozpoczą ten rok w WWE

458954520447d6ce7641a4.jpg

Opublikowano
yeah wreszcie Kurt dostal pas. szkoda ze nie bezpośrednio na raw,ale lepsze to niz nic:). swoja droga spojrzcie jaka marna obsada tego battle royal, procz Kurta jedynie chyba JBL moglby zdobyc ten pas. Jestem ciekaw jak dalej sie to rozwinie . smack bez pasa ,na jak dlugo ? byleby Kurt tylko nie wrocil do smacka .
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Opublikowano
Cool Kurt Angle !!Bardzo dobrze :) Heh Tak ma byc

4767434946cdf3126eccd.png

Opublikowano

Podajcie strone gdzie sa wyniki SmackDown.

Wrescie dobre posuniecia Kurt Angle zaslugiwal na champa.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Opublikowano
Niema to jak po pracy na dzień dobry przeczytać taką nowinę :grin:

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Opublikowano

Kurde, dzisiaj mi sie sniło, że Kurt wygrał właśnie ten pas :shock: , a jego pierwsza obrona była przeciwko Snistky'emu :P

yeah wreszcie Kurt dostal pas. szkoda ze nie bezpośrednio na raw,ale lepsze to niz nic:). swoja droga spojrzcie jaka marna obsada tego battle royal, procz Kurta jedynie chyba JBL moglby zdobyc ten pas. Jestem ciekaw jak dalej sie to rozwinie . smack bez pasa ,na jak dlugo ? byleby Kurt tylko nie wrocil do smacka .

No właśnie, co teraz? Kurt zostanie przeniesiony do Smacka? Kurt będzie wytepował na Raw i na Smacku? Smack nie będzie miał mistrzowskiego pasa? :)

"So many are overnight sensations, so many wrestlers are so-called World Champions, so many wrestlers have the so-called power right there. But none of those wrestlers are me!"
Opublikowano
  • Autor

Na razie chyba nikt nie wie co z Kurt'em. i dobrze! dawno wwe nie zrobilo tylu niespodzianek w tak krotkim odstepie czasu. chociaz przykre, ze do tego potrzebny jest nieszczesliwy wypadek losowy (kontuzja batisty).

Jakbym ogladal gale na zywca to pewnie bylbym w totalnym szoku. jak cala widownia tego smacka z reszta :)

Wypadki losowe czy tez nie, to jednak w przewidywalnej machinie cos drgnelo i nie bylbym w stanie wyobrazic sobie lepszego poczatku roku.

Na RAW zaplanowana byla walka HBK - Angle. czyzby tym razem o tytul ? ja pierdole. to bedzie cos :)

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano

No wlasnie te zdobycie tytulu w ten sposob bylo troche niedokonca satysfakcjonujace.

A z Batista wyraznie zle zagrali,jakos przed tygodniem walczyl w klatce z MNM a teraz niby niemoze wystapic. poprostu lepiej wyglada jak odda tytul niz go straci w walce 1 na 1. Zamiast robic jakies durne walki Batisty w TT to powinni odebrac mu ten tytul jak jeszcze powazniejszej kontuzji nie mial.

Ale mimo wszystko wrescie ten ktory na pas naprawde zasluzyl i robi dobre walki czyli Kurt Angle ma champa i dobrze 8-)

Opublikowano
No wlasnie te zdobycie tytulu w ten sposob bylo troche niedokonca satysfakcjonujace.

A z Batista wyraznie zle zagrali,jakos przed tygodniem walczyl w klatce z MNM a teraz niby niemoze wystapic. poprostu lepiej wyglada jak odda tytul niz go straci w walce 1 na 1. Zamiast robic jakies durne walki Batisty w TT to powinni odebrac mu ten tytul jak jeszcze powazniejszej kontuzji nie mial.

Ale mimo wszystko wrescie ten ktory na pas naprawde zasluzyl i robi dobre walki czyli Kurt Angle ma champa i dobrze 8-)

Bo na poczatku batista miał tylko kontuzje plecow z ktora jakos sobie radził i mimo tego walczył ale pozniej przez Viscere ktory zle na niego skoczył naderwał mu miesien... i z ta kontuzja juz nie mogł walczyc lekarz zabronił dlatego musiał oddac pas bez walki

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Opublikowano
Bo na poczatku batista miał tylko kontuzje plecow z ktora jakos sobie radził i mimo tego walczył ale pozniej przez Viscere ktory zle na niego skoczył naderwał mu miesien...

...hmm, a to nie był przypadkiem Mark Henry na jakimś house show?

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Opublikowano

Wiem,ale chodzilo mi o tepote zarzadu(juz powinnienem sie przyzwyczaic ze poraza na kazdym kroku). Batista z kontuzja posiada champa i walczy w jakis TT jeszcze na House Show,po kiego :shock: Ma kontuzje to raz na miesiac jakas walka w obronie i tyle. Kontuzja ktora jest powazniejsza,szybka walka jeden na jeden strata pasa i tyle,a tak wyszlo troche...wiadomo :x

mimo wszystko dobrze ze przynajmniej jest zmiana na lepsze.

Opublikowano
A wg mnie Kurt bedzie na SD! teraz wystepowac bo na Raw chyba za bardzo nie wiedzieli co mieli z Nim zrobic (chyba ze Edge przejdzie)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano
Chlopaki wytlumaczcie mi o co chodzi? Bo sciagam kazda gale i ostatni friday night SD i EC i nie mam pojecia kiedy doszlo do zmiany mistrza i w jaki sposob? Dla mnie to jest dziwna sytuacja gdyz wrestlingiem interesuje sie od 3 miesiecy i czegos takiego nie widzialem

67134412743b58c0dae5a9.jpg