Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kiedy ebooki wrestlingowe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kiedy będą dostępne w sklepach ebooki wrestlingowe.

To jest świeży pomysł z mojej strony aby je sprzedawać na płytach CD podobnie jak gale. Myśle, że będą się rozchodzić jak świeże bułeczki.

Ebooki to skarbnica niesamowitych historii wrestlingowych oraz zakulisowych opowieści związanych z danym wrestlerem.

Po prostu już szukam ich od kilku lat w necie i nigdzie nie mogę znaleść. Okazuje się, że ma tylko je Wee Man ale on coś nie chce ich udostępnić (napisałem w request zone).

Jak nie nikt ich nie będzie sprzedawał, to kupię sobie na ebay.pl jaką oryginalną :-) (ale nieźle się spłukam z forsy przy okazji).

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

1

• bbombel

1

• Wee Man

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

super... 1 ebook zajmuje 6 mb maksymalnie. swego czasu byly wstawiane na forum i jak kogos poprosisz to na pewno za darmo udostepni. ja ostatnio widzialem audiobooka stone cold truth na stronie

14412508044c725aa0e19e.gif

Nie nie chce ich udostępnić, tylko ciężko je mu znaleźć pośród ponad tysiąca cd... A jak znajdzie, to da. Jakby co, to wiem, że Raven, Rey023 i chyba SPoP jakieś ebooki mają, bo sam im je przesyłałem... jeśli nikt ich nie da, to ja poszukam, ale to nie jest hop siup... Czasu i chęci brakuje, ale jak będzie trzeba, to poszukam.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 49 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 923 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 351 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 526 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 854 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW/ROH Global Wars Australia Data: 15.02.2025 Federacja: All Elite Wrestling, Ring Of Honor Typ: Event Lokalizacja: Brisbane, Queensland, Australia Arena: Brisbane Entertainment Centre Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Grand Slam Australia Data: 15.02.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Brisbane, Queensland, Australia Arena: Brisbane Entertainment Centre Format: Taped Platforma: TNT Komentarz: Nigel McGuinness, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Grins
      O tak! Jacob zajebiście się zaprezentował na mikrofonie, widziałem w sieci duże pochwały i wszyscy są zadowoleni w jaką stronę zmierza jego postać, muszę przyznać że się nie pierdolą z jego bookingem kują żelazo póki gorące, co nie tak dawno debiutował a kręci się już koło mistrzostwa i widać że ma na niego chrapkę... Większość przewiduje jego Face Turn w najbliższych miesiącach, w sumie widać pierwsze przesłanki i spięcia ze Solo, wszyscy już nie mogą się doczekać aż usłyszą " I Hate You Solo!! " to będzie taki kurwa pop że cała arena eksploduje  a więc taki dojebany moment dałbym na WrestleManie bo z pewnością ten moment zapadnie w pamięci, Jacob jest budowany na super gwiazdę pomału stopniowo i to on będzie za nie dług rozdawał karty na SmackDown i przyznam że będzie o wiele lepszy niż Roman bo gość ma w sobie wszystko co potrzebne aby stać się gwiazdą numer jeden w WWE. Charlotte Flair wybiera Stratton na WrestleManię no i w sumie ok tylko nie pasi mi to że Tiffanka będzie musiała się podłożyć Rickównie i moim zdaniem na to nie zasługuje, może jest krótko mistrzynią ale prezentuje się całkiem nieźle i do tego jest świeżutkim baby face'm, teraz dostanie swój epizod w Tag Team Matchu z Trish Stratus to zawsze fajne wyróżnienie walczyć u boki takich legend, pewnie Flair'ówna coś odwali na Elimination Chamber bo niby chcą ją budować na Heela... W sumie muszę przyznać że ona po tym powrocie wygląda strasznie, te operacje ją po prostu zestarzały wygląda jak zaschnięta kostucha, ona i Becky chyba u tego samego dietetyka chyba bywają. Damian Priest załapał się do Elimination Chamber Match'u i tam chyba rozpocznie swoją przygodę z Drew'm, chociaż teraz już sam się pogubiłem co szykują dla szkota, na zapleczu dostał epizod z Jimmy'm gdzie dostał super-kicka, w sieci trąbią że ma dostać walkę z Knightem że to niby spięcie z Royal Rumble mieliby przerzuci do WWE TV, przyznam że bardziej mi pasuje walką Priest-Drew ale no kurde chujowo byłoby pokładać kogoś z nich, bo obaj zasługują na zwycięstwo na WrestleManii. Ja to mam nadzieje że dojdzie do Heel Turnu Biancki i że okaże się że to ona zaatakował Jade na backstage'u, przyda się jej odświeżenie postaci.   
    • CzaQ
      Będąc w szpitalu natknąłem się na artykuł czy nawet wywiad, w którym Christopher Walken przyznał, że nie posiada nawet zegarka. (Niestety gdzieś przepadło, w historii też nie mogę znaleźć).  Och, ależ posiadał - szczególnie w jednym z najlepszych filmów wszechczasów   O jaki film chodzi oraz gdzie trzymał ten zegarek - podpowiedź - nie chodzi o rękę
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1330 Data: 14.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Washington, District Of Columbia, USA Arena: Capital One Arena Publiczność: 13.536 Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Vic Joseph & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...