Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2011 (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

to bojkotuję,walę to.WWE i ROH jest milion razy lepsze.)

NIkt CIę przy TNA pod pistoletem nie 3ma.

Fakt, że PPV średnie nam TNA serwuje, ale ten stan rzeczy mamy już od jakiegoś 1,5 roku ( ppv średnie lub średniejsze ).

Zastanawia mnie jeden fakt, czy oglądasz ppv made in TNA legalnie ( bo jest taka możliwość ), bo tekstu z bojkotowaniem brzmi jakbyś płacił za PPV.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Icon

9

• Thrawn4

6

• marcel

5

• Jeffrey Nero

4

Top użytkownicy w tym temacie

Zastanawia mnie jeden fakt, czy oglądasz ppv made in TNA legalnie ( bo jest taka możliwość ), bo tekstu z bojkotowaniem brzmi jakbyś płacił za PPV.

A powiedz mi,ile wynoszą buyrate'y PPV od TNA?Mało.Tego nikt nie kupuje,bo

a)walki nie są promowane wystarczająco dobrze

b)stagnacja

c)bezsensowny booking i brak logiki

d)mała atrakcyjność walk

Co do PPV,to kupuję tylko te od ROH,bo chcę tej organizacji pomóc.WWE nie potrzebuje ode mnie pieniędzy,bo ma ich w brud,a TNA....proszę,to chyba by mi musieli dopłacić,żebym to kupił.Poza tym czy ktoś w Polsce kupuje PPV?Raczej wątpię.

Co do PPV,to kupuję tylko te od ROH,bo chcę tej organizacji pomóc.WWE nie potrzebuje ode mnie pieniędzy,bo ma ich w brud,a TNA....proszę,to chyba by mi musieli dopłacić,żebym to kupił.Poza tym czy ktoś w Polsce kupuje PPV?Raczej wątpię.

Ot i się Janosik znalazł.

Daje biednym, a bogatym nie, bo nie potrzebują ( no ta argumentacja przypomina mi czasy jak czytałem CD-A i się śmiałem z "mądrych" listów anty-fanów ) argument po prostu ścinający z nóg.

Akurat w przypadku TNA można LEGALNIE oglądać PPV - więc nie zmieniaj tematu.

btw. RoH kupujesz iPPV czy zamawiasz DVD ? Bo coś mi się wydaję, że chcesz się wybielić.

Co do tematu.

Ogólnie PPV nie poraża, jak dla mnie najjaśniejsze punkty to wszystko co związanie z X DIvision. walki BfG series konwencja punktowa całkowicie zabiła.

Co do TT, Pope "dusi" się w związku z Devonem. Powinni mu dać solowy feud, byle nie powtórkę z Feudu z Joe.

Joe - Morgan, ot mecz był. Tyle mogę powiedzieć.

Me. odbębniony.

Takie naciągane -3 mogę dać.

Ot i się Janosik znalazł.

Daje biednym, a bogatym nie, bo nie potrzebują ( no ta argumentacja przypomina mi czasy jak czytałem CD-A i się śmiałem z "mądrych" listów anty-fanów ) argument po prostu ścinający z nóg.

Akurat w przypadku TNA można LEGALNIE oglądać PPV - więc nie zmieniaj tematu.

btw. RoH kupujesz iPPV czy zamawiasz DVD ? Bo coś mi się wydaję, że chcesz się wybielić.

A tu się mądrala znalazł,który w ogóle najprawdopodobniej w ogóle nie kupuje PPV(nie mam o to żalu,bo w Polsce to naprawdę jest ewenement).Sam tego nie robisz,nie wytykaj innym.

Że w TNA są LEGALNE Steamy(nie mówię o Wielkiej Brytanii,gdzie PPV są za darmo z tego co wiem) to już jest wina Dixie i całego zarządu,że tracą całą kupę kasy,bo gdyby nie to to może by mieli więcej pieniędzy.Chociaż z drugiej strony może przez to w ogóle się nie starają,żeby te PPV wypadały fajnie,bo i tak wiedzą,że tego nikt nie kupi,ponieważ są darmowe Steamy LEGALNE.

Co do ROH,to tylko IPPV.Gdybym miał kupować wszystkie DVD,to by mi na nic nie starczyło,a Midasem nie jestem,że wszystko w złoto zamieniam dotykiem :P

akurat ja mam konto na "TNA On Demand".

btw. A czemu masz mieć żal o to, że np. nie kupuję gal WWE ( którego notabene nie oglądam - a którego nie mogę legalnie obejrzeć jak. np. produktu TNA ), pracujesz u nich ?

btw. nie ma sensu ciągnąć tej dysputy, ( bo nawet po samym rynku gier video widać jak bardzo jesteśmy w tyle " za murzynami: jeśli chodzi o legalne nabywanie "elektronicznej rozrywki" )

• Reputacja:   1 257
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Kid Kash vs Jesse Sorensen

Byłem pewny od początku, że Jesse wygra tą walkę, ponieważ tak jak już wielokrotnie wspominałem TNA ma do niego spore zaufanie i chyba większe plany. Myślę, że dobrze się stało, że to właśnie on wygrał ten pojedynek. Co do samej walki, nie była zła, jednak trochę się zawiodłem. Oczekiwałem chyba szybszego matchu, a tutaj było sporo przestojów. Mimo tego walka mogła się podobać i jak na opener wypadła całkiem nieźle. Zobaczymy co dalej będzie się działo z Sorensenem, bo niemziernie mnie to ciekawi. Jedna z bardziej obiecującyh postaci w całym TNA obecnie.

BFG Series semi-final: Bully Ray vs James Storm

Na początku muszę powiedzieć, że byłem zdziwiony, że TNA w półfinałach nie odeszło od tych punktów. Tak naprawdę to przemieniło tą walkę w jednostronny submission match, co niestety źle wpłynęło na ten pojedynek. Tak naprawdę w ringu niewiele się działo. Bully Ray jak dla mnie był od początku faworytem tego pojedynku i cieszę się, że wygrał. Końcówka całkiem dobrze, choć dosyć schematycznie rozegrana. Bully w finale - 50 % zostało wykonane, teraz czas na Roode'a.

Mickie James © vs Winter

Winter ponownie mistrzynią i to tyle w zasadzie co mogę powiedzieć o tym pojedynku. Słabiutka walka, która nie miała nic do zaoferowania. Czas na zmiany w dywizji kobiet. Zobaczymy kto teraz będzie feudował z Winter, bo mam nadzieję, że nie James. Pomimo, że ją lubię, to ich feud już zdecydowanie się przejadł. Czas na coś nowego.

Mexican America © vs Devon & "The Pope" D'Angelo Dinero

Tak jak przewidywałem, słaba walka, która zupełnie mnie nie interesowała. Z minuty na minutę miałem cichą nadzieję, że wygra TT Pope'a i Devona, który prezentował się znacznie lepiej od mistrzów. Liczę, na to, że TNA w końcu sięgnie po rozum i MA stracą te pasy na które nie zasługują. Dawno nie widziałem tak słabego teamu w TNA. Na Anarquię, to aż szkoda słów, facet nie potrafi w zasadzie nic w ringu. Cóż, dobrze, że mam ten pojedynek już za sobą, gorzej już chyba być nie może.

Matt Morgan vs Samoa Joe

Podobała mi się ta walka, bo była całkiem dobrze poprowadzona. Zarówno Morgan jak i Joe pokazali kilka dobrych akcji, chociaż szkoda, że tempo pojedynku było strasznie wolne. Mimo tego jak na razie jedna z lepszych walk. Morgan wygrywa i ciekawe co dalej TNA ma zamiar z nim zrobić, trzeba w końcu dać mu jakąś większą szansę. Natomiast Joe jak to Joe, jobbuje na prawo i lewo, pewnie znowu rozwali jakiś dwóch gości na tygodniówce i tak to będzie się kręcić. Ciężko jest mi kupić jego postać obecnie, ponieważ Joe praktycznie przegrywa każdą walkę. Zobaczymy co dalej z nim będzie, może odejdzie z TNA ? Kto wie, może to byłoby najlepsze rozwiązanie z możliwych dla obydwu stron.

BFG Series semi-final: Bobby Roode vs Gunner

Porównywalny poziom do pierwszego półfinału. Tak naprawdę czekałem tylko na wynik tej walki, bo to mnie najbardziej interesowało. Nie zawiodłem się, dwóch faworytów jest w finale i czeka nas najciekawsza walka na tym PPV. Mam nadzieję, że to będzie dobre zakończenie BFG Series, które choć mogło być lepsze to i tak myślę, że wyszło na plus. Zawsze to jakieś urozmaicenie. Cóż, pozostaje czekać na finał.

Brian Kendrick © vs Austin Aries

Dobra walka, chociaż na początku nie zachwycała. Na pewno obaj panowie są świetni w ringu i to pokazali, jednak niektóre akcje im nie wyszły. Szczególnie komiczna była sytuacja z sędzią na sam koniec. Nowy mistrz, czyli tak jak się spodziewałem. Na kolejnej gali PPV chyba zobaczymy pojedynek Aries vs. Sorensen ( może jeszcze rewanż dostanie Kendrick ), powinno być dobrze. Osobiście mam nadzieję, że AA na dłużej pozostanie mistrzem, ponieważ jest to odpowiednia postać. Plus tej gali.

BFG Series final : Bully Ray vs Bobby Roode

Finał całej serii wypadł całkiem nieźle, chociaż mógł to być trochę dłuższy pojedynek. Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że obaj panowie walczyli już raz na tym PPV, a w tak krótkim czasie niełatwo się zregnerować. Jestem zadowolony, wygrał jeden z głównych faworytów i w końcu Roode dostaje to na co zasługiwał od bardzo dawna. Wielka szansa i mam nadzieję, że Roode zdobędzie upragnione złoto na BFG, bo na to zasługuje jak nikt inny. Brawo dla TNA za decyzje, ponieważ jest to jeden z lepszych wyborów w ostatnich miesiącach. Zobaczymy co dalej z Beer Money..

Kurt Angle © vs Sting vs Mr. Anderson

Ciężko mi się oglądało ME, jednak jakoś wytrwałem. Walka nie należała do najlepszych, jednak dało się ją obejrzeć. Końcówka niestety sugeruje mi starcie Stinga z Hoganem, co może być ciężko strawne. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Kurt dalej z pasem, ok, ale Roode już czeka. Będzie ciekawie. Sting i Anderson muszą na jakiś czas odpocząć od ME, bo stanowczo zbyt długo dostają szansę walki o pas. Czas na powiew świeżości.

Podsumowując, PPV wypadło słabiutko. W zasadzie tylko dwie walki były na dobrym poziomie, a reszta niestety zawiodła. Ostatnio tygodniówki są zdecydowanie lepsze od gal PPV. Cóż może BFG wyjdzie lepiej, oby, bo o coś gorszego już naprawdę trudno..

Najlepsza walka to Aries o pas i to głównie dzięki niemu, mnie także trzymała w napięciu walka Storma z Rayem - Storm musiał wygrać przez odklepanie i nieźle kombinował cały czas. Beznadziejna za to walka Rooda z Rayem, nic się nie działo, na koniec 4 rzuty a Ray daje się odklepać w najważniejszej walce jak jakiś debiutant, żenada. Żadnej dramaturgii. Fajnie że Kid Kash dobrze jest wykorzystywany ale ten burak z piłką to nie wiem po co jest promowany. Joe znowu traci, BFG series się skończyło i nie wiadomo na kim będzie się mścił. Jego feud z Morganem wypada słabo.
Egoista, alkoholik, fan wrestlingu lat 90-tych :)

7062611814df90a2160f60.jpg