Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2011 (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

http://www.talkwrestlingonline.com/images/posters/tna-no-surrender-2011-poster.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=DPeCxrGN7uk&feature=player_embedded

Oficjalna strona: http://www.nosurrenderppv.com/

Miejsce: Orlando, Floryda

Data: 11 września 2011

Karta:

BFG Series semi-final: Bully Ray vs James Storm

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/nosurrender/nosurr2.jpg

BFG Series semi-final: Bobby Roode vs Gunner

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/nosurrender/nosurr3.jpg

X Division Championship Match: Brian Kendrick © vs Austin Aries

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/nosurrender/nosurr4.jpg

Matt Morgan vs Samoa Joe

http://www.nosurrenderppv.com/matches/ns4.jpg

Tag Team Championship Match: Mexican America © vs Devon & "The Pope" D'Angelo Dinero

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/nosurrender/nosurr5.jpg

Knockout Championship Match: Mickie James © vs Winter

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/nosurrender/nosurr6.jpg

World Heavyweight Championship Match: Kurt Angle © vs Sting vs Mr. Anderson

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/nosurrender/nosurr1.jpg

#1 Contender For X Division Title: Kid Kash vs Jesse Sorensen

Edytowane przez marcel
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Icon

9

• Thrawn4

6

• marcel

5

• Jeffrey Nero

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

fajnie pomyslane z "finalami" BFG s, tylko ciekawe co bedzi ezwyciesca robil przez 4 impacty do BfG :)

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

no właśnie, tylko te finały póki co zachęcają mnie do tego ppv :D no i może jeszcze walka o pas x-div.
BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

• Urządzenie:  Linux

Chyba w ciemno można typować finałową dwójkę BfG - Storm vs Roode, co doprowadzi do rozpadu Beer Money albo jeżeli nie od razu, to przynajmniej do tarć w drużynie. Trochę po chuju zrobiona ta końcówka BfG. Crimson odpada, RVD odpada, Samoa Joe niszczy bez większego sensu :/ takiej niekonsekwencji się właśnie obawiałem.

Ale Strom ma mieć przerwę, a chyba nie zrobią squashu - bądź co bądź- tak ważnego meczu.

• Styl:  Jasny

a chyba nie zrobią squashu - bądź co bądź- tak ważnego meczu.

No nie wiem (patrz Knockout Title na Lockdown). Mam nadzieję, że nie popełnią drugi raz tego samego głupstwa i rozwiążą problem w inny sposób - atak Raya łańcuchem jeszcze w szatni lub dograją brawl z Joe na zapleczu i wyemitują na IW.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Ja mam przeczucie, że finał BFGS będzie między Rayem, a Roodem... liczę na zwycięstwo tego drugiego oraz na zdobycie przez niego pasa WHC :)

a może zrobią inaczej - nagrywając Impacty przed NS nie wiedzieli jeszcze o tym, że Storm będzie kontuzjowany. Może w trakcie PPV zamiast dwóch singli półfinałowych dojdzie do finałowego three-way-matchu - Roode vs Ray vs Gunner, a brak Storma wyjaśnią na przykład atakiem Nieśmiertelnych na zapleczu.

Bez przesady z pewnościom Vincent i reszta nie będą tak kombinować, jak już to Joe wygra z Morganem później zmasakruje Storma i dziękuje. W sumie to taki Joe jaki jest obecnie to jest bardzo przydatny w takich sytuacjach. Jeszcze jedna możliwość jest taka że normalnie powiedzą na gali czy oznajmią na stronie internetowej że Storm ma kontuzje i go ktoś zastąpi.
http://total-nonstop-action.blogspot.com/ - Świat TNA!!!-Najlepszy Blog w Polsce poświęcony TNA Wrestling.

13693993954dde481a95f4b.jpg

Jeżeli Storma miałby ktoś zastąpić to najsprawiedliwiej i najlogiczniej by było gdyby to był numer 5 w tabeli BFGS... a jest nim RVD ?? Błagam tylko nie to...

Jeżeli Storma miałby ktoś zastąpić to najsprawiedliwiej i najlogiczniej by było gdyby to był numer 5 w tabeli BFGS... a jest nim RVD ?? Błagam tylko nie to...

TO chyba nam nie grozi, ze względu na program Taunta z Lenn 'em.

Więc może AJ tam się pojawi ( ech ... te marzenia ).

Ale to byłoby też głupie - RVD traci spot, bo ma konflikt z Lynnem. To tak samo - AJ może nie znaleźć się w top 4, bo szykuje mu się konflikt z Danielsem (stety lub niestety, ale wiele na to wskazuje). Jeśli ma być choć raz logicznie, to miejsce kontuzjowanego zawodnika z "TOP 4" zająć powinien kolejny na liście. Szkoda, że tak mało zostało czasu (wtedy mogliby kogoś podpromować i dać mu parę razy wygrać, by "prześcignął" Storma). Oby tylko się nie okazało, że ktokolwiek wyprzedzi Storma na... house show. Myślę, że niegłupim pomysłem byłoby też zorganizowanie jakiegoś Battle Royal o ostatnie miejsce, tylko nie mam pojęcia kiedy, skoro ostatni IW przed No Surrender jest już nagrany... (jako opener ppv?)

Menez, z tym batle royal to nawet nie głupi pomysł, tylko że "last IW " przed PPV już jest, więc może na NS jako pre-show.

Pożyjemy zobaczymy.

A ktoś kupi ten BR przed galę NS albo jako opener? Czy ktoś kupi zwycięzcę? Kto miałby startować w BR? Czy byliby tam też zawodnicy, którzy w BfG Series nie startowali? Z jakiej niby racji mieliby tam być? Jak dla mnie za dużo znaków zapytania :twisted:

Zobaczmy kto jest w BfG Series:

- Gunner - półfinał

- Roode - półfinał

- Ray - półfinał

- Storm - półfinał - kontuzjowany i nie wiadomo, czy zawalczy na PPV

- Crimson - kontuzjowany przez Joe, odsunięty od półfinałów

- Samoa Joe - kontuzjuje wszystkich po kolei, wygląda na program z Morganem

- Morgan - powrócił po kontuzji, wygląda na program z Joe

- Devon - kontuzjowany przez Joe, program z Popem jako tt

- Pope - chyba kontuzjowany przez Joe, program z Devonem jako tt

- RVD - odciągnięty przez program z Lynnem

- AJ - odciągnięty przez program z Danielsem

- Steiner - no i dopiero ten nie ma programu, nie jest kontuzjowany i mógłby stanąć w szranki, jako czwarty do półfinałów

Mam wrażenie, że TNA strzeliło sobie w stopę nie doprowadzając tego rankingu do końca tak, jak Bóg przykazał (w zeszłym roku było chyba podobnie, jak w tym - wtedy to była jakaś tam drabinka/ranking, mam nadzieję, że za rok tego schematu nie powtórzą). Za dużo wątków chcieli tutaj upiec na jednym ogniu. Zresztą brakuje ostatnio Kazariana, który do rankingu nie trafił, a szkoda. Niepotrzebnie teraz walnęli ten odgrzewany kotlet na linii Styles-Daniels. Jedynym chyba dobrym posunięciem, jest odciągnięcie Roba od półfinałów, chociaż programem z Lynnem będę pewnie rzygał. Takiej niekonsekwencji właśnie się obawiałem, kiedy ruszało to całe Bound for Glory Series. Niektórzy walczyli ze sobą wchuj razy, a niektórzy po razie albo po dwa.

• Reputacja:   387
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Również ilość walk stoczonych przez danego zawodnika w BFG Sereis jest różna. Wszyscy powinni mieć tyle samo walk.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg