Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE New Years Revolution 2006 PPV wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hell Yeah!

Nie dość, że Cena stracił tytuł, to publiczność na gali (gdzie to było? Albany??) wygwizdywała każdą jego akcję ! Nareszcie ktoś się poznał na tej miernocie :) Gdy Carlito wszedł na ring, wykonał na Cenie Dropkick, publiczność cheerowała to aż miło, jak wykonał Complete Shot, cheerowali jeszcze mocniej! A gdy Cena wracał do gry punchami, słychać było heel heat... Nareszcie, jednak fani wrestlingu nie są ślepi... (przynajmniej nie wszyscy).

To znak, że jednak nie każdy kogo Vince poda na tacy fanom zostanie zaakceptowany.

Now that's cool!

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rabol

7

• SixKiller

6

• -Raven-

4

• evertonian

4

Top użytkownicy w tym temacie

Edge mnie wkurzył.Wy tu sę cieszycie.Z czego??Już wolę żeby Cena miał pas niż przez głupią walkę Edge który od dłuższego czasu nic nie pokazywał tylko ciągle śmiał się z Rica Flaira. :evil:
The Death Come For You...

37300838945447883d30cf.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

szkoda ze Edge "musiał" robić az 2 speary, jak dla mnie zepsuło to troche efekt :P

no ale i tak sama walka El. chamber niezle mnie wk.....

a co do Carlito to byłem pewny ze bedzie chciał wykiwac Mastera :D

16476371734edf391100c30.jpg

Wogole koncowa zaczynajac od momentu masterlocka byla zje...na. Ale wczesniej zajebiscie mi sie podobal Elimination Chamber. No moze oprocz porazki Kane'a. Ale jedno mnie dziwi. Przy trzecim pinie sedziego na kane ten sie podniosl. Tzn sedzia mogl rownie dobrze zakonczyc kane jak i pokazac ze bylo 2. No ale Kane odpadl... Caly czas dominowali Carlito i Masterpiece a Cena nie oszukujmy sie byl najgorszy z calego EC. No ale zrobienie mistrza z Edge'a ? Pozostawie to bez komentarza.

67134412743b58c0dae5a9.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Rey Mysterio: cieszymy się bo skończyła się (przynajmniej tymczasowo) era you can't see me. Jeżeli Twoim zdaniem Edge nie pokazywał nic to w takim razie co pokazywał John Cena?

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Eh a tak licyzłem że nowym championem zostanie Kane....widocznie przeliczyłem sie, co do sposobu w jaki został spinowany powiem jedno : bullshit! Styles gadał coś o tym że leżało na nim 500 pds, a jakoś o ile sie nie myle to nawet Masters zrobił kick out po tym jak leżał na nim Viscera, ważący sam 500 pds. Szczerze mówiąc spodziewałem się nieco że Cena straci pas, zawsze wychodząc na ring miał cfaniacką minę natomiast teraz taką nie tęgą...co do Edge'a lepszy on niż Cena...Ososbiście wolał bym Kane, ale należy cieszyć się z tego co jest.

Rey Mysterio: cieszymy się bo skończyła się (przynajmniej tymczasowo) era you can't see me. Jeżeli Twoim zdaniem Edge nie pokazywał nic to w takim razie co pokazywał John Cena?

Wiedziałem że mój post nie zostanie ciepło uznany :cry:

No ale chyba byś wolał Sixkiller żeby pas miał ktoś lepszy niż Edge co?I to jeszcze w taki głupi sposób Edge wygrał. :x .Ja rozumiem w uczciwej walce by wygrał Edge.Ale tak!? :?

The Death Come For You...

37300838945447883d30cf.jpg

Ale co z Edgem jest nie tak? Ja byn chciał kogos innego oglądać z pasem mistrzowskim, ale ciesze się, że nie będę już oglądał Johna Ceny. Mam nadzieje, że długo nie odzyska tego tytulu. Jeżeli chodzi o sposób w jaki wygrał, to mnie się ta całkowita destrukcja Ceny podobała. Wierzę, że Edge będzie zdecydowanie lepszym mistrzem.

Na pewno lepiej prezentuje sie w ringu niz Cena. Cena sie szybko znudzil i mam nadzieje ze nie dostanie pasa z powrotem...

A Edge ? Niezle gra heela, ma u boku Lite :P I zycze mu jak najlepiej :)

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

tak sie zdziwilem, ze az sie odezwe :) Cena stracil pas, o jak fajnie :)
...

o mamo, zajebista gala !!! zaskoczenie na calej lini. do main eventu bylo to typowe brandowe ppv czyli przecietne, ale dobry EC i swietna koncowka sprawily ze gala, podobnie jak zeszloroczna, na dlugo utkwi mi w pamieci!

drazni troche ze Kurt zostal wyeliminowany jako pierwszy, ale to bylo tylko potegowanie niespodzianek jakie nastapia w dalszej czesci wieczoru.

nie ma co narzekac, zajebisty poczatek roku w wykonaniu wwe!!

ps. heat dla cena'y to miod na moje uszy :)

129287286446c8a666924a3.jpg

Alacer - Samoan Drop.

Six - Zgodze się że Kurtowi przydałby się finisher po którym następował by pin-fall, ale pierdolić że Kurt ma pozbyć się Ankle Lock'a to największy stek bzdur jaki słyszałem odkąd dowiedziałem się że Hogan dostanie swój własny "reality show". Po pierwsze - na tym finisherze opiera się obecnie gimmick Kurt'a. Wyrzuć finisher i po gimmicku.

Po drugie, fakt, w matchach gdzie walczy więcej niż dwóch zawodników nie sprawdza się zbyt dobrze, ale w pojedynkach 1 on 1 jest idealny do budowania dramaturgii i napięcia.

4302049614329261d90190.jpg

Alacer: Olympic Slam to dzisiejszy Angle Slam...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Rabol: podszedłeś do tego zbyt emocjonalnie, dodatkowo nadinterpretując moje słowa ;). Wiadomo, że WWE nie pozwoliłoby aby jeden z kluczowych wrestlerów zmienił swoją firmową akcję, na której w dodatku opiera się jego postać. Jest tylko jedno "ale"... Angle nie ma finishera alternatywnego, a przynajmniej ja za taki przestałem uważać Olympic Slam. Kiedyś po tej akcji pokonywał m.in. Rocka, Steve'a Austina, a nie tak dawno wstawał po niej Eugene. Ankle Lock jest w porządku, ale nie zgadzam się, że jego wykonywanie pozwala budować dramaturgię i napięcie. Wolę kiedy losy pojedynków rozstrzygają się szybko, a ile razy oglądałem walki Angle'a, w których trzymał w Ankle Lock przeciwnika przez kilkadziesiąt sekund po czym ten dopiero sie poddawał. Nie powiem, że do pewnego czasu mi sie to nie podobało, ale tak jak każdy zbyt czesto powtarzany żart przestaje być śmieszny tak Ankle Lock, którego trzyma sie za długo (wykonywany zbyt często) przestaje powalać na kolana. W każdym razie nie twierdzę, że powinno się całkowicie wykluczyc Ankle Lock z jego repertuaru (jako submission move jest całkiem niezły), ale jeżeli już musi pozostać jego głównym finisherem (a do tego się odwoływałem mówiąc o zmianach), to powinien miec dodatkowo finisher alternatywny. Ten w znacznym stopniu ogranicza pole manewru (czyli walki w innej konfiguracji niż 1 on 1). Dlaczego o tym pisze? Dlatego, że chciałbym przynajmniej od czasu do czasu obejrzeć dynamiczną końcówkę, np. taką jak podczas pojedynku Angle'a z Rockiem na No Mercy 2000, gdzie Ankle (po uprzednim wykonaniu Olympic Slam najpierw na Rikishim, później Rocku) zdobył tytuł mistrza świata. Nie wspomnę o walce Angle'a z Edgem na Backlash 2002, która również zakończyła sie niezwykle efektownie.

dzieki za odpowiedz. Ankle Lock w mojej opini jest swietny wlasnie do budowania dramaturgi ( plus wyraz mordki Angle'a, normalnie psycho :) ). Natomiast zgadzam sie ze pasowalby u jakis fajny finisher, tu mysle ze moglbyby to byc jakis Suplex - jako ze Angle to suplex Machine. Ewentualnie jakies uniwersalne DDT, albo reversed DDT.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif