Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi "Double Pack" - #50 i #51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Nie rozumiem zamieszania wokół malowania płotu. Żadna praca nie hańbi!

Dostaniemy tez opinie strony uciekajacej w nastepnym AM :wink:

Ciekaw jestem jak by to wyglądało z komentowaniem gal WKSW przez N!KO. Uważam, że powinien mieć kogoś z kim mógłby wymieniać poglądy (i błyszczeć na jego tle). No i nie widzę N!KO w innej roli jak komentatora-heela.

Juz dwie federacje mi skladaly takie propozycje, ale na razie czekam na przelewy bankowe. Co do "komentatora-heela" to nawet jakby apelowali o przyjazne nastawienie, to bym nie dal rady.

Co do komentowania gal N!KO sam tez dałbyś radę byłbyś jak Heath Slater "The One-Man Rock Band"

Jesli mam byc szczery, to ksywka mi sie cholernie podoba, ale on jakis taki... czerwony (zeby nie powiedziec "szary")

Btw. Fajnie N!KO wyglądasz w koszulce Punka, mam tą samą

Ta wypowiedz bym zakonczyl na slowie "wygladasz". Wtedy bylaby adekwatna do postaci na fotografiach. Pozwoliloby mi to odpowiedziec, tak jak zwykle w tego typu sytuacjach, czyli grzecznosciowe "wiem".

Generalnie cały odcinek 50 Attitude Mówi to był offtop

A zebyscie mieli mozliwosc odsluchania tej ciszy, kiedy to prowadzacy wpadl na nagranie z zapytaniem - "to o czym gadamy?" :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Attitude Mówi #50

Na start napiszę to co napisałem w ,,Raporcie Miesiąca'', a mianowicie, że podoba mi się bardzo te intro/outro (Nie wiem czy dobrze napisałem), genialna praca. Napisałem to, gdyż bodaj Vercyn powiedział tam "Mam nadzieję, że Wam się spodoba". Jak tam trochę zaczęliście mówić jak się odmienia "czterech/czworo", to pomyślałem "Zaraz hadaszyszek wyskoczy z Zresztą" I się nie pomyliłem :) Swoją drogą, wcześniej widziałem jak forumowicze pisali "Z resztą", ale gdy hadaszyszek zainterweniował to teraz wszędzie "Zresztą" Ja nie miałem okazji pisać tego, ale za pewnie bym tak pisał. Tak śmiesznie jak tak skaczecie po tematach, z Attitude Mówi do Kuby Wojewódzkiego ("Wszechpolskiego") Odcinek dobry, się trochę pośmiałem, dobre również było jak hadaszyszek powiedział, że o divach może "pieprzyć" godzinami :D Tego człowieka mogę słuchać godzinami :D

18056192365019276624f15.jpg

Opublikowano

Dopiero dziś złapałem za oba wydania. AM 50 właściwie nie oceniam, bo jakby nie było za co. Przepraszam całą ekipę "Raportu Miesiąca", ale nie będę tego słuchał. :P Po prostu mainstream'u nie trawię. Chyba, że właśnie będzie coś wspomniane o debiucie telewizyjnym ROH czy ogólnie o indie albo puro, to może się skuszę.

Tak, wiem, że wszystkie wydania AM można sobie ściągnąć z neta. Ale mieć ładną, nadrukowaną płytkę z jakimś fajnym menu, a mieć "suche" mp3, to dwie różne rzeczy. Każdy, kto kupował kiedyś płytę czy jakiś gadżet na koncercie ulubionego zespołu będzie wiedział o co mi chodzi.

AM 51 bardzo fajne. Sporo rzeczy się dowiedziałem. Wołów był i jest moją ulubioną fedką. Cieszę się, że się rozwijacie.