Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi "Double Pack" - #50 i #51

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Attitude Mówi wraca ze zdwojoną siłą. Przeciągał się ten powrót, ale już czeka na wasz odsłuch!

Pierwsze wydanie dotyczy NOWEGO PROJEKTU ATTITUDE. Jeśli myśleliście, że dał sobie spokój, a AM będzie miało monopol na "podcasty", to się m...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-double-pack-50-i-51.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

3

• Ghostwriter

2

• hadaszyszek

1

• Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

AM 50 :

Końcówka! Hahahahah:D nie no masakra:P

Ogólnie odcinek luźny i ta zajawka bardzo fajna.

N!KO jak zawsze słabo ale cóż;P myślałem że odejdziesz na 50 odcinku... ale widzę że do 100 ciągniesz. Trzeba to jakoś przeżyć:D:P

AM 51 :

Sam siebie nie będę komentował:P

Dzięki N!KO za to bo na prawdę fajnie się gadało;p myślę że tutaj końcówka także jest dobra;d aż oglądnę sobie Pazurę teraz:P

Czekam na AM 52!:D

rKO

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Odsłuchałem od razu dwa wydania i się nie zawiodłem. N!KO chyba naoglądał się Kurta Angle, bo zauważyłem wielokrotne użycia słowa "cholera" i jego odmian :) Pierwszy odcinek został zakończony pięknym "kurwaaaaaa" chyba od Vercyna :) Nie no ogólnie mi się podobało i uważam, że Raport Miesiąca to bardzo dobry pomysł i z chęcią będę oglądał/słuchał i komentował. Ratingi po tym wszystkim powinny być wyższe niż te z TwV. Ponad to - ciekawi mnie jak wyjdzie gala WKSW i prawdopodobnie ją obejrzę także występ Chudego w AM spowodował, że macie już jednego oglądającego więcej. Ogólnie fajnie wyszło i pozdrawiam.

AM 50

Ok całkiem luźno, było pare momentów do pośmiania się. Co do Raportu miesiąca to rzucę... "uchem" skoro Niko tam ma być. Mam nadzieje że nie padnie po 1-2 odcinkach (i zastanawiam się czy słuchanie AM na temat gal PPV przy raporcie tygodnia będzie miało sens)

AM 51

Całkiem spoko. WKSW nabiera tępa i szczerze życzę żeby się chłopakom z Wołowa to udało chociaż Chudy im bardziej angażuje się w to tym bardziej zarozumiały się robi nawet w stosunku do ludzi, którzy stali zawsze za nim.

Bardzo dobre odcinki. Krótkie, i chyba to wyszło na plus. Z pierwszego się dowiedziałem, że będę oglądał/słuchał nowego produktu. Po drugim nie spodziewałem się wiele, ale tak samo jak w odcinku z Natanem, milę się zaskoczyłem! To bardziej brzmi jak Indy, a nie jak backyard. Cholera, strasznie mnie zaciekawiłeś, życzę sukcesów. Prowadzący na plus, goście na plus prowadzącego :twisted: Czekam na następne. Oczywiście życzę też sukcesów Raportowi Miesiąca.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Jubileuszowe AM przesłuchane. N!KO - życzę ci kolejnych 50 odcinków! Na kolejny jubileusz chcę usłyszeć wielkiego nieobecnego wszystkich programów mówionych - Ravena. No i SixKillera chętnie bym posłuchał. Coś N!KO nie garniesz się do nagrania tego AM Vintage ale jak już się zdecydujesz to powinieneś zaprosić kogoś ze wspomnianej dwójki (a najlepiej obu).

BTW 1: AM 51 zostawię sobie na jutro. Ale posłucham z chęcią.

BTW 2: Jak już rozmawialiśmy - N!KO wg mnie nie przypomina Borka tylko Tigera. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Ogólnie bardzo dobre wydanie, zresztą jak wszystkie. A co do tego oglądania gali razem z tym nagraniem audycji jednocześnie to jest dobry pomysł, gdyż wydanie bodajże 46 o Money In The Bank było bardzo fajne. Chciałbym abyście nagrywali takie audycje na każde PPV jednocześnie, zróbcie to już na Night Of Champions, audycja+oglądanie gali. . Money In The Bank oglądałem dwa razy, pierwszy raz normalnie a drugi z waszą audycją.Fajnie się słuchało dzięki

Jubileuszowa pięćdziesiątka absolutnie genialna, AM słucham regularnie od kilkunastu odcinków i ten był zdecydowanie najlepszy, szkoda, że tak krótki. Liczę, że wszelaki offtop zagości również w Raporcie Miesiąca którego z miejsca staje się słuchaczem bo skład jest wyborowy :D

AM51 chwilami troszkę nudziło bo fakty o których wspominał Chudy zaczynały się powielać, ale ogólnie również słuchało się tego dobrze. Promocja backyardu na arenie wykraczającej poza małą grupkę osób na codzień siedzących w tej tematyce to ogromny sukces i chciałbym bardzo podziękować AM za kolejne już danie nam (a w tym wypadku Prezesowi Chudemu :D) na to szansy. WKSW zapowiada się niezwykle ciekawie.

• Urządzenie:  Windows

Na kolejny jubileusz chcę usłyszeć wielkiego nieobecnego wszystkich programów mówionych - Ravena. No i SixKillera chętnie bym posłuchał.

Ravenowi kupic trzeba mikrofon, a Six bedzie (a raczej byl) w AM, ktore zadebiutuje kolo 24 wrzesnia.

Promocja backyardu na arenie wykraczającej poza małą grupkę osób na codzień siedzących w tej tematyce to ogromny sukces i chciałbym bardzo podziękować AM za kolejne już danie nam (a w tym wypadku Prezesowi Chudemu ) na to szansy.

Wspominalem, ze "52" bedzie rowniez wycieczka w wasze zakatki? Goscmi sa Matt2Hott i VebVe

50608915156a3743c1fa34.jpg

Musze pochwalić chłopaków za rejestrację "fedki".

Bravo.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

AM 51

To jeden z najciekawszych jeżeli nie najciekawszy odcinek AM - odkąd zacząłem słuchać tego programu.

Lubię posłuchać kogoś kto ma do powiedzenia więcej niż przeciętny fan wrestlingu i robi coś na polskiej scenie wrestlingowej. Chudinho - życzę ci wytrzymałości i nie zważaj na malkontentów. Im więcej wasza federacja będzie mieć sukcesów - tym więcej krytykantów pojawi się na horyzoncie. Nie rozumiem zamieszania wokół malowania płotu. Żadna praca nie hańbi!

Spodobała mi się ta historia z burmistrzem. Na pewno musiało być to miłe zaskoczenie, że facet też ogląda wrestling. W ogóle podoba mi się to, że podszedłeś do wszystkiego z profesjonalnej strony - rejestracja, pozyskiwanie sponsorów, promocja. Kupuję Angorę i czytałem artykuł o następcach Hogana już wcześniej. Naprawdę fajna sprawa.

Szkoda, że w moim rejonie nie ma backyardu. Chociaż… musicie wiedzieć, że ja i moi koledzy jesteśmy niejako prekursorami wretlingu w województwie zachodniopomorskim. Po tym jak zafascynowała nas „wolna amerykanka” na Sky One w 1993 roku - zaczęliśmy wrestling ćwiczyć na podwórku. Chwyciłem wtedy jakąś deskę (lubiłem wtedy Jima Duggana) i biegałem z nią pokrzykując. O ile mnie pamięć nie myli power slam ćwiczyliśmy na najlżejszym koledze. Materaca nie mieliśmy więc walki urządzaliśmy na trawie. Znudziło się nam jednak po kilku dniach. Ale zawsze coś… Z tymi prekursorami to oczywiście żart. :)

Ciekaw jestem jak by to wyglądało z komentowaniem gal WKSW przez N!KO. Uważam, że powinien mieć kogoś z kim mógłby wymieniać poglądy (i błyszczeć na jego tle). No i nie widzę N!KO w innej roli jak komentatora-heela. :twisted:

Ravenowi kupic trzeba mikrofon

Wiem, wiem...

14453752125651e0a536c69.jpg

Narazie przesłuchałem AM 50 parówki biedronkowe ... mniam :D Fajnie przyjemnie się słuchało. Czekam na raport miesiąca, AM 51 wieczorkiem przesłucham.

Współczuje hadaszyszek, podobno po przesłuchaniu 99% dziewczyn zaczęło składać mu oferty matrymonialne. Czytałem dziś w metrze było o tym. Ma chłopak przegwizdane. Hadaszyszek 3maj się :D

Współczuje hadaszyszek, podobno po przesłuchaniu 99% dziewczyn zaczęło składać mu oferty matrymonialne. Czytałem dziś w metrze było o tym. Ma chłopak przegwizdane. Hadaszyszek 3maj się

Jakoś sobie daję radę, wiesz jak jest. Skoro potrafię godzinę pieprzyć to jakoś można to zawsze podzielić... :D

Tak btw. to kupiłem sobie te całe Culineo i powiem Wam, że bez rewelacji. Tysiąc razy lepsze są parówki Paruzela (Śląskie) :wink: .

(i zastanawiam się czy słuchanie AM na temat gal PPV przy raporcie tygodnia będzie miało sens)

AM to (pomijam tutaj wydania specjalne) zwykle rozmowa stricte o PPV, o poziomach walk itp. Oczywiście znajdzie się miejsce na różne dywagacje (jak w każdej takiej audycji) i być może niektóre rzeczy będą się powtarzać (zawsze fajnie sobie trochę "powróżyć" ;) ), ale generalnie struktura programu jest trochę inna. Tak jak w TwV, Vercyn z Getorixem przygotowali różne zagadnienia (choć nie numerowane i wszystko było tak omówione bardziej luźno), no i potem je omawialiśmy. Jest też więcej gości niż w zwykłym AM (ewenementem była debata-burdel, która jest w moim osobistym rankingu najlepszym odcinkiem w historii).

Liczę, że wszelaki offtop zagości również w Raporcie Miesiąca

Generalnie cały odcinek 50 Attitude Mówi to był offtop, więc takiego czegoś na pewno się nie spodziewajcie po Raporcie. Oczywiście czasami zdarzy nam się zejść z tematu i trochę pośmiać, ale jednak staraliśmy się gadać tutaj akurat o wrestlingu. Niektórzy co prawda mogą się czuć troszkę zawiedzeni, ale niektórzy (mam nadzieję) będą uszczęśliwieni, że jednak nasze audycje nie są w całości reality-showem :twisted: . Choć liczymy się z tym, że i tak Vittitude nas zje :grin: .

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   305
  • Urządzenie:  Android

AM 50 :

Vercyn jest jak CM Punk za bardzo kocha to co robi, żeby odejść musiał powrócić. Z nowym projektem oby równie dobrym jak inne audycje Attitude. Czekam z wielka ciekawością na Raport miesiąca.

AM 51 :

Wielkie brawa dla chudinho za to co robi. Nigdy nie interesowałem się backyardem, ale z wielką ciekawością czekam na 18 września oraz na pojawienie się ringu.

Co do komentowania gal N!KO sam tez dałbyś radę byłbyś jak Heath Slater "The One-Man Rock Band" :twisted:

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg