Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

John Cena, CM Punk, Usos, Rey Mysterio, Sheamus, Tag Team Ti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kto czyta newsy po RAW i ma nadzieje, ze nie trafi na wyniki RAW?
  • Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dokładnie.Jak ja nie oglądałem jeszcze RAW czy PPV to nawet nie wchodzę na facebooka a tu "prezesi" się nie cackają i w newsy nawet wchodzą... nie oczekując spoilerów.Brawa!

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
Kiedyś informacje z RAW były w spoilerze, więc ludziom się mogło pomylić. Tak czy owak, RazoR mógł jakoś oznaczyć obecność spoilerów.

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Opublikowano

Ja rowniez dziekuje za spojler chociaz wiem ze nie powinniem whodzic w ten njus....

Przyrocenie dywizji kruzer to bylby strzal w dziesiatke <3<3<3<3

Opublikowano

RazoR w swoich newsach nigdy nie używa tagu spoiler i jak ktoś wchodzi na attitude od dawna powinien doskonale o tym wiedzieć. Po drugie - jak się nie obejrzało jakiejś gali, to wchodzi się na forum po to żeby ją ściagnąć, a nie włazić wszędzie i potem płakać, że ktoś im zarzucił spoilerem. :roll:

A czytanie newsów przed obejrzeniem RAW to już w ogóle debilizm do potęgi (chyba, że chce się wiedzieć co się wydarzyło, ale tutaj takich nie zauważyłem) :shock:

Opublikowano

oj dzieci dzieci :) A co ma za różnica spojler czy bez? I tak było jasne że Punk będzie mial wojne z Triple H a Cena z Del Rio.

Przynajmniej od pierwszej gali RAW po MiTB to jest jasne. Jasne nawet że Cena i Punky zwyciężą w tych pojedynkach.

Jasne że pokraki z Nexusa musialy stracic pas bo Hunter wzmacnia dywizje TAG Teamow i jest push na mocniejszych, więc z czego to wielkie zamieszanie u was? :D

Jak ktos nie daje rady oglądać walk o 3 w nocy albo go wnerwia 10 reklam w ciągu 2 godzin na RAW to niech nie ogląda przed tym newsów i kropka.

A mnie martwi coś innego. Mark Henry. Jesli on naprawde ma byc rywalem Takera na WM28 to chyba szykuje się upadek WWE, bo koles nie da rady pociągnąć 20 i być może ostatniej walki Dead Mana...

Opublikowano

@PPCU

Chyba Twój upadek się szykuję. WWE ma przełomowy moment, a ten pisze, o upadku. Pozdro.

Cieszę się, że mamy nowych TT Champion'ów. Głównie cieszę się z tego, że Evan dostał pas. Może dostaniemy na NoC walkę Bourne & Kingston vs Miz & Truth. HHH powiedział, że odnowi dywizję TT i spełnia swoją obietnicę w przeciwieństwie do polskich polityków.

John Cena znowu pretendentem... Mam nadzieję, że dadzą Del Rio potrzymać pas chociaż do Survivor Series.

Czekam z niecierpliwością na kontynuację feudu CM Punk vs HHH.

Jestem za powrotem Foley' a. Jakby miał swój udział w feudzie między Rock' iem, a Ceną byłoby fajnie.

Opublikowano

"@PPCU

Chyba Twój upadek się szykuję. WWE ma przełomowy moment, a ten pisze, o upadku. Pozdro."

Zauważ coś takiego jak ironia... Przeciez wiadomo ze WWE nie upadnie. Ja mowie tylko o pushu dla Henryego i prognozowanej walce z Takerem. No chyba że to jest dla ciebie przełomowy moment... Nie mówie to o Cenie, Punku, i reszcie a WSManie... Chyba ze nie widziales ich walki w Casket Matchu na WM pare lat temu. Taker ma już mniej siły wiec jedyna walka to taka w której jego rywal będzie prowadzil starcie a Taker na koniec skontruje i wygra. Czy Mark Henry jest w stanie poprowadzic walke takiej rangi jak ta 20 walka Takera? Nie trzeba nawet pytac...

Opublikowano

@PPCU

1. Walka Henry vs Taker na Wrestlemanii 28 nie byłaby dla mnie przełomem. I raczej na 100 % nie dojdzie do takiej walki więc spokojnie. :) Moim zdaniem Henry maksymalnie dostanie do potrzymania na miesiąc góra dwa główny pas niebieskiego brandu.

2. W tym newsie nic nie pisało o Henry'm. Tylko, że została zapowiedziana jego walka z Sheamus' em na SD. Dlatego też nie wiem skąd tu wątek o jego pojedynku, który MIAŁBY się odbyć na następnej WM - ce.

Opublikowano
spoko :) tak wogóle to dlaczego nikt jeszcze nic nie napisal o tym ze Matt Hardy trafil do szpitala? Pierwsze newsy mowily o probie samobojstwa teraz mowi sie ze jego stan sie poprawia...