Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Wrestling - nowe koszulki w Sklepie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://sklep.attitude.pl/images/store_logo.png

Serdecznie zapraszamy do naszego sklepu gdzie wprowadzaliśmy nowe koszulki Attitude Wrestling. Tym razem w kolorze białym wraz z czerwonymi rękawami. Na przodzie widnieje napis Attitude Wrestling inspirowany logiem Impact Wrestling, w tle mapa ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-wrestling-nowe-koszulki-w-sklepie.html
  • Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mi pozostaje tylko czekać na przesyłkę według umowy ;)
Opublikowano
Bardzo ładnie wykonane koszulki, poprzedni wzór niezbyt mnie zainteresował, ale na tą chyba się skusze
Opublikowano
Podobają mi się bardziej niż te czarne. Napis (czcionka właściwie) wzorowana chyba na Impact Wrestling. Ale nie mogę się dopatrzeć co jest tam w tle tej rozmazanej Polski. Jakieś drzewka, głaz?

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
  • Autor
Podobają mi się bardziej niż te czarne. Napis (czcionka właściwie) wzorowana chyba na Impact Wrestling. Ale nie mogę się dopatrzeć co jest tam w tle tej rozmazanej Polski. Jakieś drzewka, głaz?

Czysta nadinterpretacja, nic z tych rzeczy :). Tutaj się przyjrzyj http://sklep.attitude.pl/images/aw_prxzod2.jpg lub poczytaj temat w admince :).

Opublikowano
Czysta nadinterpretacja, nic z tych rzeczy :)

Bujna wyobraźnia po prostu. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Nowe koszulki zdecydowanie lepsze od poprzedniej wersji. Sukces gwarantowany :D

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
Najbardziej podoba mi się ta koszulka w stylu impact wrestling ale ta druga też moze być.
Opublikowano
Bardzo dobre koszulki. Wzór jest bardzo ciekawy, poprzednie niezbyt przypadły mi do gustu, lecz te są naprawde ok. Napewno zakupie xdd

167165494e9aff61916ca.png

Opublikowano

A co do tematu, to zajebiste koszulki robicie, może w tym miesiącu jedną kupie.

I tak się pytam, czy nie dałoby się sprowadzić koszulek ortona, miza, the rocka itd. ? albo lepiej czapeczki johna ceny.

Opublikowano

Dziś otrzymałem zamówioną koszulkę i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony. Na żywo prezentuje się lepiej niż na zdjęciach.

Ogólnie polecam każdemu, bo jest to świetny sposób by wesprzeć portal, a tak jak pisałem wcześniej, żałować tego zakupu nie będziecie.

Opublikowano
Dziś otrzymałem zamówioną koszulkę i muszę powiedzieć, że jestem zachwycony. Na żywo prezentuje się lepiej niż na zdjęciach.

Ogólnie polecam każdemu, bo jest to świetny sposób by wesprzeć portal, a tak jak pisałem wcześniej, żałować tego zakupu nie będziecie.

Potwierdzam :) Dzisiaj doszła i jestem z niej zadowolony.