Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najsmieszniejszy segment w WWE AD 2005...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Mi w pamiec zapadly dwie akcje ;)...

a) Joey Styles na ECW ONS, przez cala walke Awesome'a z Tanaka "wrzucajacy" temu pierwszemu od "sprzedawczykow" i zdrajcow. Rylem z tego jak dziki, choc to bardzo czarny humor, nawet teksty w rodzaju "Mam nadzieje, ze Tanaka zlamie mu kark" brzmialy przekomicznie :)

b) Chris Benoit i "co mozna zrobic w 25,5 sekundy" :D:D Z tym, ze ciagneli to odrobine za dlugo (przez 3-4 SD! jesli dobrze pamietam), ale mimo wszystko zabawa byla przednia. Szkoda tylko, ze w skicie z oddawaniem moczu Crippler nie umyl rak/ew. nie strzasnal, bo mimo tego ze trzaska te swoje suplexy z predkoscia swiatla, to w toalecie nikt nie jest tak szybki ;)

c) Choc to koncowka 2004 roku, warto tez dodac watek Carlito, kiedy po feudzie z Theo Longiem musial wykonywac dla niego rozne upokarzajace prace - sprzedawal koszulki, odsniezal parkingi, etc. ;) Ale najbardziej zabawny segment mial miejsce w momencie, kiedy zaprowadzono go do jakiejs ciemnej piwnicy, w ktorej...nie pamietam kto mial sie znajdowac...Undertaker? hmm...w kazdym razie smiesznie bylo ogladac Carlito piszczacego jak mala dziewczynka, kiedy cos sie poruszylo, a potem ktos zapalil swiatlo :D:D

Na razie to tyle ode mnie. A Was co rozbawilo? :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SPoP

3

• evertonian

3

• Wee Man

2

• SixKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ja nie dalem rady ogladajac swietowanie Flair'a po Unforgiven :) Pierwsza klasa.

Kazdy komediowy segment z Angle'm to takze pierwsza klasa (zwlaszcza parodia HBK'a - palce lizac) Podobnie ma sie rzecz z Kennedy'm.

w ogole w wwe jest mnostwo smiesznych momentow i to chyba jest glowny problem tej federacji - traktowanie wrestlingu duzo bardziej w kategoriach rozrywki niz sportu jako takiego.

129287286446c8a666924a3.jpg

Segmenty z BoogeyManem są całkiem niezłe, śmieszne przy tym.

Akcja z Carlito wchodzącym do piwnicy i wrzeszczącym jak pizdeczka - klasyka ;)

Kapitalny był też segment Angle'a śpiewający theme HBK.

Dobrym segmentem była też ,,podmiana ciuchów" Mankinda i Marii na Taboo Tuesday.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Kolejnosc przypadkowa...

1) Jak juz SPoP wspomnial, Chris Benoit w swoich segmentach 'co mozna zrobic w 25.5 sekundy'.. To bylo swietne, a jeszcze bardziej moglo to cieszyc widza z tego powodu, ze Chris na codzien [w tv oczywiscie] jest powazny i ciezko bylo zobaczyc go, jako komika..:)

2) Angle spiewajacy theme HBK'a podczas ich feudu.. Boze, to bylo naprawde zajebiste :) Swoja droga Kurt moglby znow stac sie taki bardziej normalny, bo to chyba lepiej potrafi, niz zgrywanie twardziela ala Triple H.. :)

3) Carlito wykonujacy polecenia Theo Longa - to odgartanie sniegu, sprzedawanie hot-dogow.. i ta mina Carlito.. swietne segmenty :)

4) No i podobalo mi sie nadanie humorystycznego tonu celebracji przez Ricka Flaira zdobytego tytulu... Smiesznie im to wyszlo :)

Jak przypomne sobie cos wiecej, to dodam, na razie to mi przyszlo do glowy :)

Te segmenty które podaliście faktycznie były niezłe. Ja jeszcze dodam od siebie wiekszość segmentów z Simonem Deanem a szczególnie ten kiedy "walczył" z Batistą kiedy Batista po walce przyjął pozycje jak z reklamy trzymając w reku jeden z produktów odchudzających.

175399202844658d164bb2d.jpg

Ja nic nie podam bo WWE nie ogladam prawie, jedynie od czasu do czasu PPV ale zaciekawiliscie mnie tym segmentem z Benoitem "co mozna zrobic w 25,5 sec" Moze mi ktos opisac pokrotce kazdy segment?:P z gory thx
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

DiDiPi: Segmenty z Benoit byly czescia jego feudu o US Title z Orlando Jordanem. Najpierw na GAB OJ pokonal Cripplera po jakims screw jobie, o ile dobrze pamietam, ale w walce rewanzowej na Summerslam Crippler nie dal juz OJ'owi szans i pokonal go wlasnie w te mityczne 25,5 sekundy - praktycznie od razu zlapal go w Crossface i bylo po sprawie ;) Potem na SD! pojawily sie te segmenty - Benoit mial krotkie wywiady, podczas ktorych prezentowal, ile to rzeczy jest w stanie zrobic w ciagu tych wlasnie 25,5 sekundy ;) Pokazywal m.in., ze jest w stanie w tym czasie zrobic sobie posilek, zalatwic sie do pisuaru (etc. innych nie pamietam, bo nie ogladalem wszystkich tych segmentow ;) ), a potem wychodzil na ring i mniej wiecej w tym samym czasie robil z OJ'a miazge ;) Ogolnie bardzo fajne segmenty, ktore pokazaly luzna, bardziej humorystyczna twarz Cripplera, choc jak juz stwierdzilem w podsumowaniu, WWE troche niepotrzebnie ciagnelo ten watek przez 3-4 tygodnie ;)

Z gory przepraszam, jesli nie udalo mi sie odzwierciedlic moim opisem smiesznosci sytuacji ;)

Boogeyman! - czemu mnie smieszy, już uzasadniałem przy dyskusji na temat Armageddonu.

A poza tym może to nie segment, ale umarłem wręcz przy DDT w wykonaiu laski Tommy`ego Dreamera (kurde, nie wiem jak się zwie, bo niezbyt w ECW siedzę) na ECW ONS.

A poza tym może to nie segment, ale umarłem wręcz przy DDT w wykonaiu laski Tommy`ego Dreamera (kurde, nie wiem jak się zwie, bo niezbyt w ECW siedzę) na ECW ONS.

Beulah McGillicutty, w prawdziwym życiu żona Dreamera. Prawda, to DDT było wykonane wręcz ułomnie, tak samo jak sprzedanie Stunnera przez Lindę McMahon na RAW Homecoming...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Faktycznie !! Simon Dean to zajebisty gosciu :) Uwielbiam jego walki i cala otoczke. Zupelnie nie rozumiem jak mogl mi wypasc z pamieci :) Moim zdaniem Simon zasluguje na jakis pas - chocby cruiserweight, moze nadalby mu jakiemus znaczenia, powial swierzoscia bo to co sie dzieje teraz z nim jest tragedia. reke dam sobie ucicac ze 1/3 fanow wwe nie wie kto to jest kid kash. zreszta szczerze mowiac pierwsza jego walka jaka widzialem byla wlasnie ta na armageddonie :) nie ma to jak promocja mistrza...

129287286446c8a666924a3.jpg

Walki z Eugene były też nieżle zabawne.Szczególnie jak walczył z Simonem Deanem.Akcja z batonikiem była świetna :D
The Death Come For You...

37300838945447883d30cf.jpg

Dodałbym jeszcze wszystkie interakcje backstage pomiędzy ś. p. Eddiem a Batistą - przyłapanie na kłamstwie, prezent w postaci lowridera, dbanie o dobrą dietę, nawet żart z chorobą Eddiego.

Świetny segment na No Mercy, który rozegrał się w trójkącie Booker - Sharmell - Kennedy.

Polegał on na chwaleniu się Kena i tradycyjnym już nagłym "powrocie" po kilku sekundach nieobecności. Kennedy "stole the show" ;)

Parodia talk show z Hoganem w wykonaniu HBK'a - "'cause you know Mean Gene brother" ;)

"Wywiad" z Flairem na cutting edge, szczególnie sekwencja "I was driving, I was sweating, I was bleeding" ;)

Na wyróżnienie zasługuje też Simon Dean, świetnie odgrywający gimmick "taniego szpanera-frajera", którego nie zniechęcają ciągłe porażki (nawet z karłami;)

"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

• Urządzenie:  Android

Grrr... Nie lubię takich topiców, ponieważ jeżeli ktoś mnie ubiegnie to nie mam już o czym pisać ;). W każdym razie podpisuję się pod tym, że segmenty z udziałem Kena Kennedy'ego ogląda się z przyjemnością. Mnie w pamięci zapadł ten, w którym na któreś z gal SmackDown! podszedł do Sharmell i przedstawił się jej, po czym powiedział, że radzi jej zapamiętać jego nazwisko, gdyż to własnie on jest tym facetem, który pokonał jej męża. Dla przypomnienia - Ken Kennedy!

...

...

...

Kennedyyyyyyyyyyyyy!

Dalej... pamiętam, że śmiałem się kiedy Bobby Lashley zmuszał Simona Deana do zjedzenia dwudziestu cheeseburgerów podczas No Mercy. Zwłaszcza, że tak jak napisał Spinebuster - Dean ma doskonały gimmick, który sprawia, że takie sytuacje wyglądaja komicznie.

Dalej... Piper's Pit! Uwielbiam Roddy'ego Pipera i uwielbiam segmenty z jego udziałem. Rozbawiła mnie sytuacja, w której pojawił się Carlito, a Piper wyrwał mu jabłko, po czym... I split in the face of people who don't want to be cool :). Jeżeli mówimy o WrestleManii XXI to muszę wspomnieć o spotach reklamowych, które parodiowały znane filmy :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Android

Jak juz wiele osob wspomnialo to te magiczne 25,5 sek, CCC wchodzacy do piwnicy pogadac z Takerem - i w sumie to by bylo na tyle bo nie chce mi sie wymieniac tego co reszta napisala :P

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Eh, jak moglem zapomniec o reklamach przed WM XXI? :)

W kazdym razie szczegolnie zapadly mi w pamiec te z HHH i NB ("Braveheart"), Kurtem i Christy ("Kiedy Harry poznal Sally"), Bookerem i Eddie ("Pulp Fiction") oraz casting WWE do roli w "Taxi Driver" (Batista "R u talkin' to me?" ;););) )

Warto tez wspomniec co nieco o Kapitanie Ch. - z kilku zabawnych skitow na 1wsze miejsce wysuwa sie jego rap :D

A Simon Dean...hmm...nie podwazam wrestlerskich umiejetnosci Novy, ale ten gimmick a)nie jest dla mnie w ogole smieszny (wyjatek to jego walka z Batista, a konkretnie sama koncowka, ktora ktos juz opisal ;) ) b)wydaje mi sie, ze w tym gimmicku skazany jest na ultimate job c) taka mala polemika do Evertoniana: o wiele bardziej wole ogladac w akcji Kida Kasha niz Simona, przynajmniej w jego aktualnym gimmicku :)