Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

    Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

    W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

     

WWE SD HCTP Problem


Lawmen

Rekomendowane odpowiedzi


  • Posty:  179
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  10.06.2011
  • Status:  Offline

Mam pewien problem w Smackdown Here Comes The Pain.

Chodzi o to że wczoraj przyszła mi, i po odpaleniu chodzi dobrze ale gdy dochodzi do wczytywania ( na początku jak jest Lesnar i napis NOW LOADING ), i czekam 10 minut i nic.

Płyta jest od spodu jak nowa, na "górnej" stronie płyty jest lekko porysowana.

Wszystkie inne gry na Ps2 chodzą dobrze.

Czy to jest normalne ? Czy coś jest nie tak ?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

  • Lawmen

    5

  • Piotr3110

    3

  • Simson

    1

  • OReilly

    1

Top użytkownicy w tym temacie


  • Posty:  25
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  09.04.2011
  • Status:  Offline

Nie wiem. Ja też zamówiłem HCTP i nie dość że Lesnar potrafi siedzieć dobre 15 minut (przynajmniej na początku teraz jest jakoś lepiej) to do tego titatrony nie działają jak należy bo się nie chcą załadować gdy ma być wejściówka przez co całe wejście się nie włącza. (słychać tylko widownię i trzeba wyłączyć wejście bo gra się zatnie na dobre)

Na titatrony mam radę że zmieniłem je na logo WWE (przynajmniej tym u których nie działają)

Przeczekaj Lesnara ile tylko możesz bo być może się załaduje.

To chyba nie jest normalne i do tego mamy ten sam problem.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  179
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  10.06.2011
  • Status:  Offline

Zobaczę, dzisiaj długo poczekam, ale jak mówisz że jest coraz lepiej to warto :)

Nie wymagajmy też cudów gra ma 8 lat :x

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 048
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  29.08.2007
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Przy pierwszym uruchamianiu gry miałem podobnie, ale odczekałem kilka minut i później nie miałem już żadnych problemów.

 

Nie wiem. Ja też zamówiłem HCTP i nie dość że Lesnar potrafi siedzieć dobre 15 minut (przynajmniej na początku teraz jest jakoś lepiej) to do tego titatrony nie działają jak należy bo się nie chcą załadować gdy ma być wejściówka przez co całe wejście się nie włącza. (słychać tylko widownię i trzeba wyłączyć wejście bo gra się zatnie na dobre)

Na titatrony mam radę że zmieniłem je na logo WWE (przynajmniej tym u których nie działają)

Przeczekaj Lesnara ile tylko możesz bo być może się załaduje.

To chyba nie jest normalne i do tego mamy ten sam problem.

Z takim problemem się jeszcze nigdy nie spotkałem... Widocznie to już wina płyty...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  25
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  09.04.2011
  • Status:  Offline

To z titatronami to pewnie faktycznie jest to wina płyty ale długi loading jest w miarę normalny. (przynajmniej w tej grze)
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  179
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  10.06.2011
  • Status:  Offline

Próbowałem i nic, wczoraj dwie godziny się wczytywało i wyłączyłem, a dziś 4 godziny i Lesnar nie chce zejść z ekranu :x

Może to wina Ps2, bo kupowałem rok temu ? ( wiem że się nie opłaca, ale na droższe konsole za dużo musiałbym zbierać :D )

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  231
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  20.03.2009
  • Status:  Offline

Próbowałem i nic, wczoraj dwie godziny się wczytywało i wyłączyłem, a dziś 4 godziny i Lesnar nie chce zejść z ekranu :x

Może to wina Ps2, bo kupowałem rok temu ? ( wiem że się nie opłaca, ale na droższe konsole za dużo musiałbym zbierać :D )

 

A jak Lesnar tak cały czas siedzi, to w padzie świeci się dioda?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  179
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  10.06.2011
  • Status:  Offline

Na oby dwóch świeci dioda, jak jestem blisko konsoli to słychać nawet jak płyta się kręci i cała konsola pracuję.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  144
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  14.07.2011
  • Status:  Offline

Niestety nie wiem o co może chodzić.

Ja zamawiałem na allegro używane SD'y od SD! 3 do SvR.

Wszystko działało bez zarzutu. Co do HCTP to nie miałem czegoś takiego, że podczas pierwszego uruchamiania czekałem aż kilkanaście minut. Parenaście sekund i już.

Wydaje mi się, że to wina płyty i powinieneś zgłosić reklamacje ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  179
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  10.06.2011
  • Status:  Offline

No zobaczę ale przynajmniej druga gra od tego kolesia chodzi dobrze.

Spróbuję dzisiaj jeszcze coś, a jak nie to chyba reklamacja.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

  • Posty:  25
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  09.04.2011
  • Status:  Offline

Mi aktualnie Lesnar znika już po kilku sekundach. Problem z titatronami pozostał ale to wina płyty. Poza tym wszystko działa. Wiem że to może być dziwne ale może ta gra potrzebuje "rozgrzewki" i po jakimś czasie będzie się ładować. :D
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...