Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dwie strony medalu, czyli rzecz o pojedynku Money in the Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie strony medalu, czyli rzecz o pojedynku Money in the Bank

Autor : VercynGetorix

17 lipca 2011 roku odbyła się druga edycja gali WWE Money in the Bank. Tym razem miejscem walki o walizki, dające titleshota na główne pasy federacji, było Rosemont w stanie Illinois. W dotychczasowych walkach Money in the Bank brała udział różna liczba zawodników – sześciu, siedmiu, ośmiu i dziesięciu. W trakcie walki uczestnicy mają jeden cel – ściągnąć walizkę zawieszoną ponad sześć metrów nad ringiem, walizkę, która gwarantuje titleshota o dowolny pas WWE do wykorzystania w ciągu roku. W realizacji tego celu mają pomóc przygotowane drabiny o różnej wysokości.

O ile sama gala jest dość młodym dzieckiem federacji, o tyle walki o kontrakt w walizce mają już swoją kilkuletnią historię. Money in the Bank ladder match to – biorąc pod uwagę jej wcześniejszych zwycięzców – przepustka do main eventów i którego...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/dwie-strony-medalu-czyli-rzecz-o-pojedynku-money-in-the-bank.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze jedna ciekawostka, dotycząca Edge'a i wykorzystywania walizek:

2006r. - Edge wykorzystuje walizkę

2006r. - Edge pomaga RVD w wygraniu meczu poprzez wykonanie speara na Cenie w stół

2007r. - Edge po odebraniu walizki od Kennedy'ego wykorzystuje ją na Undertakerze

2008r. - Edge po obiciu przez Batistę traci pas wagi ciężkiej na rzecz CM Punka

2009r. - Edge przegrywa pas w ladder matchu z Jeffem Hardym, CM Punk wykorzystuje walizkę na Hardym

2010r. - Edge obija Jericho, potem dostaje walizką od Swaggera, ten zaś wykorzystuje ją na Y2J.

Opublikowano
Zawalisty artykuł ; Dobry jak parówki KULINEO
Opublikowano

Fajne przypomnienie historii walk o walizkę, choć dla mnie nie było tu nic nowego, bo wszystko to miałem okazję oglądać i bardzo dobrze to pamiętam.

Na końcu napisałeś, że przypisanie walizek do brandów, trochę zniszczyło tą ideę i trudno się nie zgodzić (zresztą sam o tym często pisałem). Ja nie usuwałbym jednak PPV, bo tegoroczna edycja pokazała, że mogą to być znakomite gale, a tylko pozwoliłbym zawodnikom ożywać walizek na kim chcą (a dodatkowo dałoby to możliwość szybkiej zmiany brandu przez zawodnika)

Opublikowano
Bardzo fajny artykuł. Zacząłem przygodę z WWE w okolicach WrestleMani XXV dlatego bardzo chętnie przeczytałem całość i sporo się z tego dowiedziałem. Co do ostatnich zdań tego artykułu to muszę przyznać Ci rację. Nie ma już takiej niepewności i napięcia a to było bardzo fajne kiedy się oglądało gale. Teraz jest tak jak napisałeś: "Kiedy wreszcie zabierze mu pas?".

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Opublikowano
  • Autor
Ja nie usuwałbym jednak PPV, bo tegoroczna edycja pokazała, że mogą to być znakomite gale, a tylko pozwoliłbym zawodnikom ożywać walizek na kim chcą (a dodatkowo dałoby to możliwość szybkiej zmiany brandu przez zawodnika)

Też tak sobie pomyślałem - masz walizkę, którą zdobyłeś walcząc w konkretnym brandzie, ale możesz ją wykorzystać na dowolny pas dowolnego brandu. I w tym momencie mogłoby dojść do pięknego starcia CM Punka z Danielem Bryanem ;)

Nie ma już takiej niepewności i napięcia a to było bardzo fajne kiedy się oglądało gale. Teraz jest tak jak napisałeś: "Kiedy wreszcie zabierze mu pas?".

Wieje nudą, bo wiadomo na kim zdobywca walizki skupi swoją uwagę :/

• 1 rok później...
Opublikowano
Wszystko okey, ale to nie prawda, że zwycięstwo Kane'a było zaskoczeniem. Osobiście byłem pewien, że on właśnie wygra bo wtedy trwał ten cały storyline z stanem wegetatywnym Taker'a, a Kane chciał znaleźć winnego i było wiadomo że WWE chce doprowadzić do walki Kane-Taker więc MITB Kane'a to było zerowe zaskoczenie.