Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"Charyzmatycznym Okiem Weterana" na Attitude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli kojarzycie skądś tytuł artykułu, to zapewniam, że oczy was nie mylą. Jest to pierwszy tekst, który trafił do „Charyzmatycznego Oka Weterana” w WrestleZin. Niestety, z czasem pojawiły się komplikacje związane WZ i jego żywotnością, i na dobrą sprawę nie wiem, czy ta inicjatywa będzie kontynuowana. Wiem...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-charyzmatycznym-okiem-weterana-na-attitude.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 845
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wreszcie się dowiedziałem z kim Macho Man miał swoj pierwszy feud. W WZ zostało to ucięte w połowie zdania. Świetny artykuł.
Opublikowano
  • Autor
Świetny artykuł.

Prawdopodobnie 1 sierpnia pojawi się na Attitude kolejny artykul o nazwie - "Spadajacy okruch skalny"

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Fajny artykuł, ciekawie napisany podsumowujący karierę Macho Mana i pokazujący najciekawsze historie których było jak się okazuje sporo w jego wielkiej karierze.
Opublikowano
Ehh:/ ocieram łzy po tym artykule gdyż oglądam Wrestling od 1992 roku,pamiętam Summerslam 92 na nieistniejącym dziś starym Wembley Stadium emitowany na niemieckim Tele5 gdy Randy walczył z Warriorem,to była moja 1sza gala...Czasem dorwało się jakieś kasety video z giełdy gdzie w 1990 walczył Macho-Man,Ultimate Warrior czy Mr.Perfect...To były czasy-no i pamiętam jak obejrzałem pierwsze Monday Night Raw w 1993 roku na SKY ONE(kablówka) krótko przed powrotem Hogana na WM IX...Pozdro dla weterana który zrobił ten artykuł:)