Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NEW AGE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Całkiem nowa era WWE, wszystko zaczyna się od nowa! Pasy zostaną rozdane po turniejach które odbywać się będą w najbliższym czasie. Roster ułożony jest według potrzeb federacji, na jeden brand składa się dwudziestu zawodników. WWE Divas zostało zawieszone ze względu na małe dochody z tego show. Zapraszam do zapoznania się ze składem drużyn.

RAW:

1. Alberto Del Rio,

2. Alex Riley,

3. Big Show,

4. Cm Punk,

5. David Otunga,

6. Dolph Ziggler,

7. Drew McIntyre,

8. Goldust,

9. Husky Harris,

10. Jack Swagger,

11. John Cena,

12. John Morrison,

13. Kofi Kingston,

14. Mason Ryan,

15. Michael Mcgillicutty,

16. R-Truth,

17. Rey Mysterio,

18. The Miz,

19. Triple H

20. Zack Ryder

Drużyny na RAW:

New Nexus - Cm Punk, Husky Harris, Michael Mcgillicutty, Ryan, David Otunga,

The Truth - R-Truth, Zack Ryder, Goldust,

Big H - Triple H & Big Show,

SmackDown:

1. Brodus Clay,

2. Christian,

3. Cody Rhodes,

4. Daniel Bryan,

5. Edge,

6. Heath Slater,

7. Justin Gabriel,

8. Kane,

9. Mark Henry,

10. Randy Orton,

11. Santino Marella,

12. Sheamus,

13. Sin Cara,

14. Ted Dibiase,

15. The Great Khali,

17. Trent Barreta,

18. Undertaker,

19. Vladimir Kozlov

20. Wade Barret,

Drużyny na SmackDown!:

Corre - Wade Barret, Heath Slater, Justin Gabriel, Vladimir Kozlov, Marella,

Sin-Clay - Brodus Clay & Sin Cara,

Mark Henry's Team - Mark Henry, Sheamus,

Teraz przyjrzyjmy się trochę tytułom mistrzowskim. Aktualnie jest ich aż szesć! Jednak na razie nikt ich nie posiada, dopiero turnieje wyjawią zwycięsców. Przywrócono jeden pas - WWE Hardcore Championship który będzie dostępny dla zawodników z obu wrestlerów!

WWE Championship

Roster: Raw!

Posiadacz: Brak

World Heavyweight Championship

Roster: SmackDown!

United States Championship

Roster: SmackDown!

Posiadazc: Brak

Intercontinental Championship

Roster: Raw!

Hardcore Championship

Roster: Smackdown & Raw!

WWE TagTeam Championship:

Roster: Smackdown & Raw!

Posiadacze: Brak

Ogromna hala była wypełniona po brzegi fanami WWE, którzy od dawna czekali na reaktywację SmackDown! Ogromna ilość fajerwerk wystrzeliła w górę i rozpoczęła całe show! Przy stole komentatorskim siedzą już Jim Ross & Jerry Lawler!

Jerry Lawler: Witamy wszystkich na pierwszej gali WWE SmackDown New Age! Czekają nas dzisiaj cztery walki!...

Jerremu przerywa muzyka wejściowa Kane, który wolnym, zdecydowanym krokiem wchodzi na ring, bierze mikrofon, a następnie robi stosowną przerwę...

Kane: Mam ważną wiadomość do WWE... Nie ważne co sobie ubzduraliście, to JA, i tylko ja przejmę kontrolę nad SmackDown, a następnie zdobędę... World Heavyweight Championship. Nie obchodzą mnie wasze układy, zrobię wszystko, żeby posiąść ten tytuł... Nie obchodzą mnie gwiazdki pokroju Randy'ego Ortona, Christiana, czy Marka Henrego. TO JA JESTEM PRAWDZIWYM WRESTLEREM I ZDOBĘDĘ TEN TYTUŁ CZY TO SIĘ WAM PODOBA CZY NIE!

Rozbrzmiewa muzyka wejściowa Trenta Barrety, który poddenerwowany idzie w stronę ringu, chwyta za mikrofon i zaczyna mówić dosyć głośno.

Trent: Kane! Uspokój się natychmiast! Denerwujesz się, jak dziecko, na co tylko czekają ludzie pokroju Randy'ego Ortona, czy Marka Henrego. Nie bądź taki jak Cody! Nie obnoś się ze swoimi planami lepiej, by było żebyś wykonał je po cichu, tak ja, to powinno być robione. Jestem Trent Barreta, nie wiem, czy wiesz, ale... Ja też mam ochotę na tytuł World Heavyweight Championship!

GO! If you close your eyes, Your life, a naked truth revealed(...) rozbrzmiewa muzyka wejściowa Christiana, który z uśmiechem na twarzy powoli kieruje się w stronę ringu. Publiczność przywitała go jak na heela przystało, kilka wyzwisk pod jego adresem zostało wypowiedzianych dosyć głośno. Jednak Christian uśmiecha się i idzie dalej.

Christian: Panowie, nie chcę was zasmucać, ale to ja zdobędę World Heavyweight Championship na turnieju... Zdobyłem go już kilkukrotnie, jest już zapisane na, nim MOJE IMIĘ! To moje przeznaczenie!

Kane: Tak? Tak się składa, że ja też już miałem ten pas. Moje imię już na, nim widnieje panie Christian...

Trent: Mylicie się obaj! Pas dostanie osoba, która jeszcze go nie miała. WWE zaczyna od nowa, więc nie będzie żadnych starych przyzwyczajeń!

W tym momencie mikrofony zostają wyrzucone, a wrestlerzy kłócą się między sobą, dosyć długo. Kane zdenerwowany już ma schodzić po jakaś broń, kiedy rozbrzmiewa nuta wejściowa The Corre ! Wszyscy członkowie tej drużyny wbiegają z krzesłami na ring i atakują Kane i Trenta. Christian w ostatnim momencie zdołał uciec. Wade bierze czerwoną bestie na barki i wykonuje cudownego Wasteland'a! Justin Gabriel i Heath Slater w narożniku biją Barretę, a Kozlov i Santino ładnie oklepują Kane...

JL: To było coś! Widać, że Corre nie wyzbyło się starych zwyczajów i dalej bardzo lubi wtrącać się do rozmów innych...

JR: Masz rację Jerry, jednak ciekawi mnie, kto zdobędzie tytuł WHC, twoim zdaniem, kto to będzie.

JL: Nie mam pojęcia, ale liczę na Undertakera.

JR: Undertaker? Naprawdę? Człowieeku... Każdy wie, że zwycięży Sheamus! Na niego obstawiam całą sumę! (...)

Undertaker vs TedDibiase

Wszystkie lampy gasną, słychać kilkukrotnie uderzenia w gong, a potem już go było widać... Undertaker, grabarz z WWE stał na ringu na przeciw swojego przeciwnika, gdy tylko światła się zapaliły. Rozbrzmiał gong startowy, Ted od razu rzucił się na Takera, który z łatwością go od siebie odepchną. DiBiase odbił się od lin i szybko biegnie na przeciwnika, który wykonuje prosty Big Boot i posyła Teda na deski. Grabarz przejmuje inicjatywę, uderza kilka razy przeciwnika, gdy on leży, podnosi go i natychmiast wykonuje chokeslam! DiBiase leży i zwija się z bólu! Undertaker szybko posyła go na narożnik, rozpędza się i wykonuje Clothesline Corner, jednak Tedowi udaje się umknąć, a jego przeciwnik wbił się w narożnik z ogromną siłą... (...) Wracamy po reklamach na SmackDown, gdzie Ted wdrapał się na narożnik, Deadman powoli wstaje z ziemi, skok i piękny Dropkick z narożnika! DiBiase podnosi się i atakuje Takera, jednak ten kontruje i zaczyna uderzać przeciwnika w głowę, ogłuszony Million Dolar Son daje się złapać w Tombstone Piledriver! Tak, to jest już koniec! 1.. 2.. 3..! Koniec walki, rozbrzmiewa muzyka wejściowa Grabarza!

Sheamus vs Kofi Kingston

Zaczyna się walka! Sheamus natychmiast zaczyna bić Kofiego, po kilku seriach ciosów Celtic Warrior błyskawicznie wykonuje Celtic Hammer! Kingston jak na razie leży na deskach, jego przeciwnik podnosi go i chce wykonać swój finisher krzyż celtycki! Kofi, jednak uwalnia sie i szybkim Trouble in Paradise posyła Sheamusa na deski! Kingston szybko wykonuje Boom Drop i cofa się do narożnika, jest w dobrej pozycji do kolejnego Trouble in Paradise. Jednak Celtic

Warrior przechwytuje przeciwnika w locie i wykonuje szybki Celtic Slam i posyła na Kofiego serię kopniaków, a po tym wykonuje udanego powerbomba! Kingston leży bez ruchu, chyba Sheamus jednak wygra ten pojedynek, właśnie przygotowuje swój finisher, kiedy Kofi znowu się wydostaje i wykonuje świetny dropkick! Wspina się na narożnik i skacze! Tak to Jumping Clothsline! Celtycki wojownik znowu na deskach. Pin! 1.. 2..! Nie udało się! Wracamy na ring za

chwilę jednak teraz zapowiedź Royal Rumble!

Wstępna karta na Royal Rumble:

40-man Royal Rumble Match!

The Corre vs The Nexus! - 5 man Elimination Tag Match

http://img684.imageshack.us/img684/4994/nexusvscorre.png

Kane vs Christian - Normal Match

http://img39.imageshack.us/img39/8523/chricstianvskane.png

Wracamy na ring, gdzie Sheamus właśnie założył Kofiemu submission Cloverleaf

Submission! Kingston jest na wyczerpaniu sił, ale zdołał dotknąć lin. Celtic Warrior wchodzi na narożnik, ale zbyt wolno! Kofi wykonał szybkiego dropkicka, który posłał Celtyckiego Wojownika za ring. Kingston wykorzystał to, boom drop! Natychmiast wraca na ring, sędzia dolicza do dziesięciu! TO KONIEC! Kofi zwyciężył pojedynek!

JR: Woow! Nie spodziewałem się, że Kofi w tak niezwykły sposób wygra! Szczerze mówiąc myslałem, że to Sheamus wygra przez pin fall! Co za ekscytujący mecz!

JL: Tak, ale spórz jaki jest nastepny! Dwóch członków The Corre kontra Edge i Sin Cara! To będzie cos!

Heath Slater & Justin Gabriel vs Edge & Sin Cara

Walkę zaczynają Edge i Slater, obaj rzucają się na siebie wściekli i siłują się. Edge uzyskuje przewagę i jednym potężnym big bootem posyła przeciwnika na deski. Powoli podnosi przeciwnika i wykonuje szybki Downward Spiral. Co on robi? Tak to Sharpshooter! Submission! Jednak za blisko narożnika The Corre... Justin Gabriel zaczyna kopać Edge'a, wchodzi na narożnik, 450 splash! Wszystko, by się udało, gdyby Rated R Superstar nie wstał i nie uciekł... Edge natychmiast wykorzystuje inicjatywę, wykonuje DDT, kolejne DDT i następne! Justin chce zmienić się z Slaterem, ale Edge mu na to nie pozwala! Posyła go do swojego narożnika i zmienia się z Sin Carą, który natychmiast Headscissors Takedown'em posyła go na ziemię. Justin, ledwo, ale udaje mu się, zmienia się z jego Tag Team partnerem! Następuje krótka wymiana ciosów między wrestlerami, w końcu Heath używa Schoolboy i pinuje Carę. 1... 2.. nie udało się! Slater wskakuje na narożnik, czeka aż jego przeciwnik się podniesie, a następnie piękny skok zakończony Missile Dropkick! Zmiana! Edge wchodzi do gry, zaczyna swój popis pięknym spearem, którym poczęstował Justina, który dopiero co wszedł! 1..2...3..! O my God! Wygrali! Edge & Sin Cara wygrali!

Daniel Bryan vs Santino Marella

Walka trwała w najlepsze, przez całą walkę nikt nie mógł objąć prawdziwej

przewagi, akcja po akcji, jeden na drugiego nikt nie miał zamiaru sie wycofać!

Daniel właśnie założył swój najpopularniejszy submission! Jednak do walki

wtrącił się Swagger.

Swagger: Moi drodzy... Chciałbym powiedzieć kilka słów. Daniel! Ty powinienes

odejść z WWE, bo tylko zaśmiecasz nam tu... Każdy musi po tobie sprzątać psie!

To ja zasługuję na nick American Dragon! NIE TY!

W tym momencie Bryan rzuca się na Swaggera i nieźle mu dokopuje. Kończy

przepięknym dropkickiem, wraca na ring gdzie Santino czekał już z kobrą.

Niestety, Marella zwyciężył przez pinfall...

Teodor Long: Przepraszam! W związku z zaistniałą sytuacją, na Royal Rumble

odbędzie się jeszcze jedna walka... Mianowicie Daniel Bryan vs Jack Swagger!

Wygrany będzie miał zapewnioną walkę o pas WWE United States

Championship! ...

Karta na Royal Rumble (Kompletna)

40-man Royal Rumble Match!

The Corre vs The Nexus! - 5 man Elimination Tag Match

http://img684.imageshack.us/img684/4994/nexusvscorre.png

Kane vs Christian - Normal Match

http://img39.imageshack.us/img39/8523/chricstianvskane.png

Jack Swagger vs Daniel Bryan - Table Match

http://img845.imageshack.us/img845/3945/danielvsjack.png

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Double S

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mankind89
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • VictorV2
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • Jeffrey Nero
      1. CM Punk, Cody Rhodes, The Usos (Jey Uso and Jimmy Uso), and Roman Reigns vs. The Vision (Bron Breakker and Bronson Reed), Logan Paul, Drew McIntyre, and Brock Lesnar (with Paul Heyman) - Men's WarGames match 2. Rhea Ripley, Iyo Sky, Alexa Bliss, Charlotte Flair, and AJ Lee vs. Nia Jax, Lash Legend, The Kabuki Warriors (Asuka and Kairi Sane), and Becky LynchWomen's -  WarGames match 3. John Cena (c) vs. Dominik Mysterio - Singles match for the WWE Intercontinental Championship 4
    • KyRenLo
      Gali wyżej nie oglądałem. Jak Dominik nie walczy, to dla mnie osobiście już wtedy AAA nie jest takie interesujące. Ciekawe, ilu jest takich fanów Dominika z WWE, że włącza tylko dla niego AAA? Pewnie paru jest. Do brzegu. W CMLL mamy nowego mistrza: Rzekłbym, że to dosyć ciekawe rozwiązanie
    • KyRenLo
      Turniej powoli zbliża się do końca. Zostało czterech wojowników:  
  • Dodaj nową pozycję...