Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Znamy już rywala Pawła Nastuli

Deliquent

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  24.11.2003
  • Status:  Offline

Na gali 31 grudnia, Nastek zmierzy się z .... bratem Fedora, Alexandrem.

Paweł nie pęka, i twierdzi, że ma szansę na zwycięstwo, jeżeli sprowadzi rywala do parteru.

Info pewne w 100%, bo od samego Nastuli.

Swoją drogą, ma trochę pecha... Dostał rywala, który by napadać na ludzi nie potrzebuje broni, za samo "twarzowe" mógłby dostać 10 lat ciężkich robót w kamieniołomach.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  29.11.2003

Hmmm,szczerze mówiąc ciężko mi stwierdzić czy Paweł ma jakieś szanse czy nie.Na pewno lepsze jest to że walczy z Alexandrem niż z Fedorem,ale ja już wolałbym aby walczył z Thompson, który ma walczyć na tej gali ponoć też czy nawet Colemanem niż bratem mistrza Pride.Ale zobaczymy jak to bedzie.Sądze że Paweł przez te pół roku od porażki z Minotauro nie próżnował i ostro trenował tak więc pokaże coś konkretnego.

Skoro już ten temat istnieje to powiedzcie jak widzicie całą galę. Mnie osobiście interesują jak wypadną takie walki jak :

Dan Henderson vs. Murilo Bustamante,

Ricardo Arona vs Vanderlei Silva - to może być hit gali

Emelianenko Fedor vs Zuluzinho

Mirko "Cro Cop" Filipovic vs Mark Hunt, no i oczywiście walka Pawła.

Za to nieporozumieniem kompletnym jest "walka":Ken Kaneko vs Charles "Crazy Horse" Bennett,ale co sie nie zrobi dla wojny oglądalności Pride vs. K-1.Ogólnie rzecz biorąc gala Pride zapowiada się naprawdę interesująco.Tylko teraz trzeba się modlić aby pokazali ją na Polsat Sport.

• Dołączył/a:  09.09.2004

Czuje że w samego Sylwestra Nastula dostanie po łbie i tym samym przekresli sobie cały rok 2006 (taki przesąd)

• Dołączył/a:  11.01.2005
  • Urządzenie:  Android

Biedny Nastula... Pewnie znowu dostanie w pizdę. Trafił na zbyt dobrego strikera (chociaż ja typowałem, że zapodadzą mu Kharitonova, który jak na razie nie jest ujęty w Noworocznej rozpisce - co byłoby jeszcze gorszym rozwiązaniem dla Nastuli). Powinni dać mu jakiegoś parterowca pokroju Yoshida'y, aby Nastula mógł w końcu coś pokazać, bo w stójce z młodszym Emalienenko zbyt wiele do powiedzenia mieć nie będzie...

• Dołączył/a:  24.11.2003

Jest już oficjalna rozpiska:

-Wanderlei Silva vs Ricardo Arona(PRIDE MW Title)

-Takanori Gomi vs Hayato Sakurai(PRIDE LW Title)

-Dan Henderson vs Murilo Bustamante(PRIDE WW Title)

-Mirko Cro Cop vs Mark Hunt

-Kazushi Sakuraba vs Ikuhisa Minowa

-Fedor Emelianenko vs Zuluzinho

-Yuki Kondo vs Kazuhiro Nakamura

-Aleksander Emelianenko vs Pawel Nastula

-Hidehiko Yoshida vs Naoya Ogawa

-Sanae Kikuta vs Makoto Takimoto

-James Thompson vs Giant Silva

-Charles Bennett vs Ken Kaneko

W czwartek powinno być wiadomo, czy zobaczymy Pride w TV.

• Dołączył/a:  29.11.2003

W sumie teraz tak patrząc na kartę na galę to nie jest tak super jak z początku myślałem że bedzie chociaż również nie ma źle. Szkoda że nie ma żadnej walki Minotauro czy Werduma.Liczyłem także na występ Kharitonova na gali,ale w sumie on nie był podawany jako zawodnik, który może na gali wystąpić tak więc sie nie rozczarowałem tym że go nie ma. Odnosze wrażenie że za dużo w rozpisce jest Japończyków :). Ale wiadomo - chodzi o wygranie w wojnie ratingow z K-1.

Mam nadzieje że ta gala poleci w TV (oby Fuckhead miał racje).

• Dołączył/a:  30.01.2005

Beznadziejny termin. Co za bzdura org gale w sylwestra ale sporo federacji roznych stylow walk tak robi. Szkoda bo w tym dniu napewno niebede siedzial i ogladal tv :???:

A Nastule bym nieprzekreslal,oby tylko udalo mu sie akcje z parterem.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Poleć znajomemu

Podoba Ci się Attitude Wrestling Forum? Podziel się tym ze znajomym!
  • Najnowsze posty

• Poniższe newsy zawierają podsumowanie wydarzeń z AEW Dynamite Grand Slam! Tegoroczne Dynamite Grand Slam od razu rozpoczęliśmy od mocnego starcia Eddiego Kingstona z Claudio Castagnolim. Po wyrównanej walce Eddie zdołał pokonać Claudio i tym samym został po raz pierwszy w karierze ROH World Championem. Warto podkreślić, iż po walce panowie uścisnęli sobie dłonie. Link do filmu W kolejnym pojedynku Chris Jericho okazał się lepszy od Sammy'ego Guevary. Sammy po walce niespodziewanie odwrócił się od Y2J'a i wymierzył Low Blow, po czym na arenie pokazał się Don Callis, co wyraźnie zwiastuje ich współpracę. Link do filmu Dużą niespodzianką była zmiana AEW International Championa. Rey Fenix pokonał Jona Moxleya i tym samym ten zakończył panowanie zaledwie po siedemnastu dniach. Natomiast końcówka walki i jej przebieg wywołały dużo pytań o stan zdrowia Moxleya. Z pierwszych doniesień wynika, iż były mistrz był długo badany na zapleczu i niemal pewne jest wstrząśnienie mózgu. Tym samym nie jest wykluczone, że ta zmiana mistrzowska nie była planowana. Toni Storm próbowała przechytrzyć Sarayę, ale ostatecznie ta utrzymała mistrzostwo kobiet. Link do filmu MJF przetrwał walkę z Samoa Joe i jest nadal mistrzem AEW, choć zrobił to przy interwencji Adama Cole'a. Nie jest wykluczone, że tutaj Cole także doznał kontuzji - biegnąc na ring, miał mieć problemy z kostką. Musimy czekać na informację odnośnie do tego, jak poważny byłby to uraz. Link do filmu Dla przypomnienia - najbliższe Rampage także będzie pod motywem "Grand Slam". Zaplanowano: - Santana vs. Bear Boulder - Orange Cassidy, Kris Statlander & Hook vs. Anna Jay, Matt Menard & Angelo Parker - Darby Allin & Sting vs. Luchasaurus & Christian Cage - Julia Hart vs. Skye Blue - #1 Contender's for ROH Tag Team Championship: The Kingdom vs. The Hardys vs. Best Friends vs. The Righteous - AEW Trios Championship: The Acclaimed & Billy Gunn vs. Dark Order - ROH Six-Man Tag Team Championship: Mogul Embassy vs. Hangman Page & Young Bucks Z kolei na Collision zobaczymy: - Rob Van Dam w akcji - Jay White vs. Andrade El Idolo - Texas Death Match: Ricky Starks vs. Bryan Danielson - AEW Tag Team Championship: FTR vs. The Workhorsemen - AEW TNT Championship: Luchasaurus vs. Darby Allin vs. Christian CagePrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Dynamite Grand Slam wypadło dobrze. Szkoda, że Moxley i Cole zostali kontuzjowani. Obaj są main eventerami i zapewne będzie się to wiązać z zmianą w planach...  Eddie Kingston vs Claudio Castagnoli - Eddie otrzymał niesamowitą reakcje i cieszy mnie fakt, że wygrał główne mistrzostwo ROH pokonując znienawidzonego rywala w swoim mieście. Piękny, zasłużony moment.  Chris Jericho vs Sammy Guevara wyszło ok, ale Sammy powinien to oczywiście wygrać. Piękne przejście z moonsaulta w codebreaker.  Mox vs Fenix miało szansę skradnąć całą galę, ale kontuzje niestety pokrzyżowały te plany. Najpierw suicide dive Fenixa z rampy, który dziwnie przyjął Moxley, a następnie dwa piledrivery gdzie jego głowa miała kontakt z matą. Sędzia powinien doliczyć po pierwszym, ale się zawahał i... co chyba najdziwniejsze w tym wszystkim, zamiast zakończyć to od razu, postanowili złamać kark Moxa drugi raz... Rey Fenix, to dobry materiał na mistrza, ale na 100% tego tutaj nie planowano.  Saraya vs Storm było w porządku, było kilka ciekawszych akcji, ale wolałbym Toni jako wygraną tego spotkania.  MJF vs Samoa Joe - moja walka gali. MJF kontynuuje zajebisty title run, a Joe w tym roku prezentuje się najlepiej od kilku ostatnich lat. Nowy Jork dał MJF'owi sporo poparcia i reakcja na Kangaroo Kick była bezcenna. Wynik i uduszenie Joe cieszy. Mam nadzieję, że z Adamem to nic poważnego...  Gale oglądało się przyjemnie, mało prom i innych przerywników, za to duzo wrestlingu. Jeżeli ktoś nie ma czasu na całą galę, to na pewno warto zainteresować się openerem Castagnoli/Kingston i main eventem MJF/Joe. Polecam.
    • NXT No Mercy: Dobre wyniki wykręca Becky: Becky/Tiffany:    
    • Otwarcie Grand Slam 2021 przed ponad 20k publicznością: Teraźniejsza edycja na stan z dzisiejszej aktualizacji WrestleTix: Grand Slam 2023 sprzedało aktualnie o połowę mniej biletów niż dwa lata temu i ok 4k mniej niż rok temu. Bilety są jednak o wiele droższe i na płycie kosztują średnio 500$...  MJF promował Grand Slam w nowojorskich mediach:  
  • Dodaj nową pozycję...