Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Outbreak #6

Przemk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ha .. bede pierwszy :)

- Gala trzyma poziom :)

- Dziś miałem to samo uczucie jak kiedyś.. czytałem swoją walkę linijka po linijce.. z zaciekawieniem czekajac na wynik :) dzieki za to :)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Rzeczywiście, gala trzyma poziom... i zaskakuje! Gratuluje Oscarowi zwycięstwa, widać że się koleś postarał i pisze co raz lepsze erpy. Co do nazwy nowej stajni, to Rabol jest chyba jasnowidżem, bo właśnie ten komiks przyszedł mi do głowy, gdy myślałem nad nazwą stajni! :shock: Szkoda trochę, ze nie zrobiliśmy save'a pod koniec, to b. dobrze wypromowałoby naszą stajenkę.

• Dołączył/a:  11.11.2003

Szkoda trochę, ze nie zrobiliśmy save'a pod koniec, to b. dobrze wypromowałoby naszą stajenkę.

Komentarz Mazura na ten temat powinna swiadczyc o tym ze jest powod dla ktorego nikt nie zrobil save'a, i oczywiscie nie wolno mi powiedziec jaki :)

A co do promowania to oto sie nie boj ;)

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Urządzenie:  Windows

Ano wlasnie czytam czytam czytam.. i sie zastanawiam co sie stanie .. co sie stanie.. a Tutaj nasz normalnie ordynarnie zlaliście :P ani save'a ani nic.. normalny wpierdziel :D ale rozumiem ze to ma jakies rozwiniecie.. ciekawe.. czyzbysmy zostali sami z Jupkiem :D a wszyscy mieli przejsc na strone Snake'a i Wolfa :D

• Dołączył/a:  21.09.2005

na strone snake'a , wolfa i psycho . żeby mi to niedociągnięcie byuo ostatni raz !! :D

a co do gali : as usuall , ciekawie spędzonych kilkanaście minut , czytając cauość od początku do końca .

dobry fragment :

Mazur : Jeśli dobrze się orientuję, przepisy zezwalają na ofensywę w narożniku przez określony czas.

Czółkowski : I czas E2 minął.

hahaha :D czouo rozpierdala coraz bardziej , śmiechowy typ . :D zajebiście poprowadzona moja walka , idealnie pasuje do poziomu ... hyhy , żwartuje , ogólnie chodzi mi o to , że obeszuo sie bez jakiejśtam mega niespodzianki i skończyuo sie tak , jak miauo sie skończyć .

Czółkowski : Haha ! Podwójny pin fall !

haha :D

Mazur : Hmm.. imponujące ! Czegoś takiego jeszcze nie widziałem !

Czółkowski : Bo jesteś ślepy. To bardzo oklepany Reversal wynaleziony przez Ric'a Thesz'a..

Mazur : Kogo ?

Czółkowski : Dokładnie !

:lol: pozatym main event ownz , to , co po main evencie ownz even more ! :D przygotowujecie sie jush na rzeźnie , chuopcy ? :D :twisted:

• Dołączył/a:  30.05.2005
  • Urządzenie:  Android

Gala taka jakby..przykrótkawa :D Ale wygrałem...;] good job Rab.

• Dołączył/a:  09.09.2004

Kolejna bardzo dobra gala. Walki są naprawde na niesamowitym poziomie... Porownywając walki z poprzednich gal, rzeczywiscie sa krotsze, ale wogole to nie wplynęło na ich poziom, a o to chodzi!!! Mi najbardziej podobała się walka Itchy vs. Big eL... Szkoda tylko Luk'a który niestety się nie przemógł :P

Bardzo fajna walka (oczywiscie) pt. ME :D Szkoda tylko tej młócki na koncu, ale uwazam że fajnie zostało to rozegrane :D

czyzbysmy zostali sami z Jupkiem a wszyscy mieli przejsc na strone Snake'a i Wolfa

cos w tym jest :D Ale wydaje mi sie że aż takimi kozakami chyba jednak nie będziemy :D

Podoba mi się też postac YNST'a... Ciekawe jak będzie dalej się rozwijał.

Za to szkoda TX, bo mimo wszystko wyszedł na lekkiego przydupasa Wolfa. Ale cóż tam... :D

na strone snake'a , wolfa i psycho . żeby mi to niedociągnięcie byuo ostatni raz !!

To Ty tez jestes w tej stajni??? :shock: :D :D :D

gratulacje Rabol i pozdro all... :)

• Dołączył/a:  09.11.2003

brak słów.. gala znowu bardzo dobra, chociaż patrząc przez pryzmat poprzednich faktycznie krótsza... ale tego nie widać w trakcie czytania. Luka nie ma, ciekawe kto przyjdzie na jego miejsce... bo mam nadzieję, że ktos przyjdzie. Moja postać prowadzona doskonale, fajny motyw z nightclubem i azjatkami za złotówkę :D.

JupiteR: wygraliście, bo gdybyście nie wygrali to nie byloby tego co sie wydarzyło po walce... więc sam rozumiesz :P. Na pewno miło Ci było kiedy przeczytaleś siebie jao zwycięzcę, poczułeś się lepszy, ale końcówka rozwiała wszystkie wątpliwości, tak miało być, to było zaplanowane 8). Just kiddin' ;).

PS: Może Wam ten pomysl się nie spodoba, ale... no właśnie, czy nie można zwycięzców walk oznaczyć tym samym kolorem, którym jest oznaczone tło Outbreak? Czytając galę człowiek mimochodem spogląda na to co rzuca sie w oczy (w tym przypadku pogrubiony i pochylony tekst) i przed zakończeniem walki zna zwyciezcę. Myślę, że to żaden problem, ponieważ aby przeczytać zwyciezcę (zakadając, że tekst będzie miał kolor tła) wystarczy zaznaczenie myszką :). Wy też macie taki problem czy tylko mnie oczy czasami uciekają w stronę zwycięzców? :D

• Dołączył/a:  09.09.2004

Wy też macie taki problem czy tylko mnie oczy czasami uciekają w stronę zwycięzców?

Może masz zeza? Just kiddin' ;)

Tak poważnie to masz rację. Oczy mimowolnie uciekają na to co wyraźne, ale to jest zaprogramowane w mózgu więc nie masz co sie martwić. Gdyby było odwrotnie to miałbys powód, bo wtedy masz zdezelowany jakis tam zmysł (powaga!)