Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Niedzielny House Show na dzień przed Outbreak

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[[ wzorem mó .. zawiadamiam ze tutaj pojawi się to... ?ciepłe gówno? (mó style :P) za chwile :) ]]

O już jest :)

----

[ Niedzielny House Show na dzień przed Outbreak #6 (11.12.2005) ]

Jesteśmy już w Toruńskiej hali, bo House Show odbywa się w Toruniu i ma zachęcić obywateli tego miasta do przybycia do sąsiedniej Bydgoszczy na główną galę AWF. Oczywiście części publiczności nie podoba się to, że dostali tylko show kategorii B… gdy ich odwieczni rywale mają główny poniedziałkowy program. Widzimy, zatem odpowiednie transparenty oraz słyszymy kilka anty-Bydgoskich okrzyków. Wszystko to jednak staje się mało ważne gdyż przenosimy się na ring gdzie walczy dwóch zawodników z zaplecza federacji. Jeden z nich wyraźnie znęca się nad przeciwnikiem i próbuje uszkodzić mu rękę.

Czółkowski : Ten młodzian doskonale radzi sobie w ringu, troszkę przypomina mi TXa.

Mazur : Z nieprzepisowego prowadzenia walk?

Czółkowski : Nie z profilu..

Mazur : Taa..

Jednak wspomniany zawodnik praktycznie zaczyna już torturować przeciwnika… Bierze krzesło i wsadza do niego rękę przeciwnika..

Mazur : On chce mu złamać rękę…!!

Na hali podnosi się mocny cheder.. ale to nie dlatego że jeden z wrestlerów pokazuje swoją brutalność.. tylko dlatego że na ring wbiega Chris More Attitude. Surfer szybko odsuwa wrestlerów od siebie i pomaga wyjąć rękę z krzesła jednemu z nich. Wrestler, który znęcał się nad swoim przeciwnikiem jest wściekły.. krzyczy coś do Chrisa… I po chwili … bierze krzesło i uderza go w plecy!! Chris pada na ring ! Publiczność mocno buczy..

…ale

Chris niespodziewanie podcina napastnika i efektownie wstaje. Publiczność wzmaga cheer.. Chris szykuje się do swojej akcji kończącej.. zakłada nogę na głowę wstającego wrestlera i .. WAVE OUT !! (The Overdrive / Play of the day) !!

Publiczność cheeruje już bardzo mocno, a Attitude łapie za mikrofon..

Attitude : Skończyła się taryfa ulgowy dla takich zachowań… Póki ja jestem w tej federacji.. Póki mogę wbiec na ten ring.. Nie będę tolerował łamania kodeksu honorowego wrestlingu!

Chris robi przerwę na cheer publiczności.. Attitude zaś wskazuje na pobitego wcześniej wrestlera i podnosi jego rękę.

Attitude : To jest prawdziwy zwycięzca tego pojedynku.. i w takich wrestlerów warto wierzyć!

Attitude klepie go po ramieniu… i pozwala opuścić ring..

Attitude : A wy wierzycie ?? Macie jeszcze wiarę w dobry wrestling?

Cheer.. a Attitude zaciska pięść i podnosi..

Attitude : Tak.. i ja też mam tą wiarę.. W AWF jest źle.. było źle od początku.. Z gali na galę moja pieść się zaciskała.. a teraz gdybym miał dłuższe paznokcie (Chris otwiera pięść) to na moich dłoniach zostałyby blizny.. Tak mocno wierzę w to że .. RAZEM ! Tak.. razem! Ty, Ja.. i Ty gościu w zielonej koszulce w 3cim rzędzie (Kamera pokazuje fana który cieszy się że na niego właśnie padło) .. i Ty w 6stym rzędzie i Ty po dachem.. i Ty...

(pauza)

Attitude : Juuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiteeeeeeeeeer (mega cheer publiki, kamera pokazuje transparent "Ania na prezydenta!")

Chris uśmiecha się mocno J

Attitude : Razem .. damy radę! (Chris podnosi jedną rękę w geście podjęcia walki z grupą Snake'a i Wolfa) .. Nie ważne czy siedzicie na trybunach czy jesteście mistrzami.. powtarzam mistrzami! .. w wykonywaniu Extraaaaaa Deathkick! (znów cheer) Wszyscy możecie się przyczynić do tego, że Snake i Wolf zaczną się nas naprawdę obawiać. Obawiać się tego, że nie dla wszystkich wrestling to gra.. zabawa w oszukiwanie ludzi.. Zabawa w władców i poddanych. Pozwólcie im zrozumieć że nie każdego można kupić i nie wszystko można sprzedać. Nie kupujcie tego ... g*wna .. które wam sprzedają.. Postawcie się! . Dobry wrestling.. musi się obronić.. wierze w to. Ale wiem, że może to zrobić tylko dzięki wam.. Pokażcie na czym wam zależy.. Czy honorowych i ciekawych walkach? Czy też brudnych machlojkach w szatni prezesów?

Publiczność cheeruje..

Attitude : Nie zawodzicie mnie dziś.. i mam nadzieje że na najbliższej gali też pokażecie, że oczekujecie głównie dobrej i czystej rywalizacji.

Mazur : Publiczność chyba jest mocno za Chrisem, zresztą nie dziwie się.. któż chciałby oglądać takie końcówki pojedynków jak w "Psycho vs Soldato" na PPV. Jeszcze "Fingerpoke of Doom" tam brakowało..

Czółkowski : Nie śmiej się.. "Fingerpoke of Doom" to groźna akcja..

Mazur : Tak.. prawie tak samo jak "roll up"

Attitude : Na ostatnim Outbreak. Knifer i Vaclav pokazali nam drogę.. pokazali że można przeciwstawić się skorumpowanym właścicielom AWF. Uświadomili nam i wam co jest możliwe jeszcze w tej federacji.. Nie wiem jak to nazwać.. Ruch oporu ? Nie wiem.. ale czułem to gdy na ringu ścieliły się kolejne ciała nasyłanych na mnie ochroniarzy.. gdy widziałem.. (pauza) Juuuuuuuuupiiiiiiiiiteeera (cheer) u swojego boku. Jupitera który odrzucił wszelką broń i walczył honorowo .. pokazał że należy mu się szacunek.. Wszystko to zdarzyło się na ostatniej gali.. i powtórzy się jutro.. na OUTBREAK! I nie myślcie, że będziecie tak siedzieć na swoich siedziskach.. i jeść popcorn.. nie musimy zrobić to RAZEM! Niech zobaczą.. ilu nas jest.. sympatyków dobrego uczciwego wrestlingu! Wstańcie.. niech wrzawa na trybunach zrobi na nich wrażenie.. niech poczują się tacy mali.. niech poczują że dzieje się coś wielkiego.. Ruch Oporu? A niech tam.. niech będzie to ruch oporu wobec ich ignoracji i bezczelności.. .. ... .. A wiec wstańcie..

Część publiczności wstaje i zaczyna cheerować..

Attitude : Chris More Attitude razem z Juuuuupiiiterem! I razem z wami!

Publicznośc zaczyna skandowac : Juuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeer ! Juuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiteeeeeeeeeeer !

Chris tylko uśmiecha się.. jest zadowolony z tego jak publiczność reaguje..

Attitude : Dziękuje.. Widzę, że jesteście gotowi.. Gotowi walczyć o swoje.. I powiem wam z najgłębszego miejsca w moim sercu.. Ja też jestem gotowy.. Gotowy podjąć to wyzwanie i ryzyko.. Szykujmy się.. zaczyna się bitwa o AWF.. i o Wrestling! Pierwsza batalia już jutro.. "The Backstabber & Lord DeMarco vs Jupiter & Chris "More" Attitude"..

Czółkowski : Czy on naprawdę sugeruje, że jest się wstanie przeciwstawić grupie Snake'a i Wolfa?

Mazur : Ostatnio jakoś się mu to udało..

Czółkowski : Hmm.. nie pamiętam chyba się wtedy odwróciłem albo mrugnąłem okiem..

Attitude : I nie będę się już tutaj rozgadywał o moich przeciwnikach.. bo to co może się stać jutro to będzie większe od nich.. od ich umiejętności.. Czasami przychodzi taki czas, że na bok odchodzą wszelkie aspekty techniczne i liczy się serce.. serce do wrestlingu i tego biznesu! Oczywiście nie jestem głupcem wiem, że obaj są porządnymi wrestlerami.. a sam DeMarco jest więcej niż tylko dobrym wrestlerem.. ale powiem wam że z jednym i drugim już walczyłem.. i z jednym i drugim mogę wygrać.. nie jestem kopciuszkiem w tym pojedynku.. To jest pojedynek w którym cała czwórka posiada zbliżone umiejętności.. Dlatego też tu będzie się liczyła wspomniana pasja.. i razem stworzymy rzeczy wielkie.. WIELKI WRESTLING ! A pod koniec..

(pauza na cheer)

Attitude : A pod koniec.. (pauza) Wy już wiecie.. Ja już wiem.. A jutro oni się dowiedzą... (pauza) Ktoś poczuje jak zbliża się do ... niego .. ODPŁYW !!!... W czystej postaci.. w postaci WAVE OUT!!

Attitude kłania się publiczności wśród cheeru.. i schodzi z ringu. Wychodząc podpisuje jeszcze kilka autografów oraz pozdrawia fanów. Trasmisja z House Showu zaś trawa nadal..

---

Dziś bardziej tak radośnie.. Ruch oporu.. wielka wiara w wygraną.. wielkie przemiany.. Chris wierzy w to i ja :D Bardzo radoście i face'owo :)

Edytowane przez Przemk0

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• Juppozo

1

• Vaclav

1

• mu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

haha :D kserobwhoooooi :D:D

jus kiddin . ot tyle . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   0

Skopiemy im dupska... bardzo fajny RP :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   1

I jeszcze wspomniano o mnie (i Oscarze)! Jestem taki wzruszony, że chyba zaznaczę dzisiejszy dzień w kalendarzu! :P A na serio, to świetny rp. Chris kojarzy mi się z ideą Ring of Honor, cały ten kodeks honoru i dobry wrestling.