Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Punk o swoim odejściu z WWE, Bourne vs Sin Cara na nadchodzą

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux
  • Styl:  Klasyczny

CM Punk napisał na Twitterze, że decyzję o odejściu podjął już na początku roku. Obudził sie po prostu pewnego dnia i zadecydował. Poprosił fanów, aby przyszli się pożegnać z nim 17 lipca i obiecał, że odejdzie z hukiem. Podobnie wypowiadał się także w 2005 roku, przed rozegraniem swojego finałowego pojedynku w RoH, gd...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-punk-o-swoim-odejsciu-z-wwe-bourne-vs-sin-cara.html
  • Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ujko

4

• Rei Ashikaga

2

• Jeffrey Nero

2

• MJ

2

Top użytkownicy w tym temacie

Heh, gdybyś nie napisał, że to John Morrison i Melina, to z początku bym pomyślał, że to jest Punk.

18056192365019276624f15.jpg

hehe, jak zobaczyłem tego "aniołka" w wykonaniu Punka, od razu przypomina mi się "rowerek" Dicka Flair 'a.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Aniołek Punka był obok segmentu Killinga moim ulubionbym momentem z Raw, aż szkoda, że nie można gifu do sygny...

Co do jego odejścia, ja mimo wszystko mam nadzieję, że wróci do ROH - akurat wracają bodajże w sierpniu do TV, to sobie pooglądam go na gali o normalnym poziomie. Osobiśnie nudzi mnie oglądanie Raw dla jednego człowieka :P

Nawet w TNA go chętnie ujrzę, bo muszę przyznać, że po rebrandingu poprawili znacznie swój poziom.

I tak będzie przechujem, nie ważne gdzie.

Edytowane przez Rei Ashikaga

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Według mnie obie federacje stoją na równym poziomie. Co prawda nie oglądam TNA co tydzień ( wstyd się przyznać, ale nie mogę odnaleźć się w ich tygodniówkach :oops: tzn. nie wiem gdzie ich szukać). Trochę walk zawodników TNA obejrzałem i szczerze powiem, że mi się podobały. Każdy ma inne gusta, ale to nie powód ubliżać sobie z tego powodu.

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

Po pierwsze zarówno Impact Wrestling i WWE mają swoje mocne strony. Ale mają też słabe, co jest chyba oczywiste. Odbiór jednej czy drugiej federacji jest czysto subiektywny. Poziom walk bywa różny w obu federacjach. Ot choćby walki Stinga z Andersonem stały na słabym poziomie. Ale już matche w których pojawia się AJ Styles, Angle czy większość X-Division to uczta dla fana. W WWE jak widzę Johna Cene i jego niezniszczalność to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ale na przykład walka Christiana i Ortona na OTL była rewelacyjna, podobnie jak większość walk w których jest Daniel Bryan czy CM Punk. Storyline'y, hmm o tym się nie wypowiadam. A indywidualności? Impact ma Roode'a, Kurta, AJ, Kendricka, Bullego Raya czy Andersona dla przykładu. Ale WWE też nie brakuje dobrych wrestlerów/postaci. R-Truth(świetny jako heel), Alberto, Christian, CM Punk, Bourne i oczywiście Long Island Iced Z Zack Ryder:). Edytowane przez Anonymous

Bardzo ciekawi mnie to co zrobi CM Punk i co zrobią z nim członkowie CT. Nie będę wypowiadał się także na temat TNA po prostu nie wiem co tam się dzieje i nie śpieszy mi się żeby to oglądać. Edytowane przez EJD
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!

4263941014eb13bffce0e5.jpg

Odniosę się do Zacka Rydera. Myślicie, że jak w końcu przeszedł ten turn, to coś ruszy z jego postacią ? Jego program pokazuje, że jest popularny, dobry w ringu, o majku już nie mówić ;) Według mnie, to idealny kandydat do pasa interkontynentalnego lub US :) Edytowane przez Noface

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

• Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Kolega Paul chyba ma rozjtrojenie jaźni. Pierw wpisywał się pod pseudonimem chris. Po zbanowaniu na portalu, zarejestrował się jako chris25 (rzekomy wiek: 24 lata), gdzie tłumaczył się że to jego młodszy brat, który ma tak samo na imię jak on..

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=272831

Teraz ma 21 lata i ksywkę Paul. Gratulacje, ten pan już więcej nie wpisze się na Attitude.

Mam nadzieję ze CM Punk nie odejdzie z WWE, A jeśli odejdzie to z więlką chęcią ujrzę go w IMPACT WRESTLING gdzie napewno będą go lepiej traktować, On zasługuje na coś więcej niż non stop przegrywanie z Reyem Mysterio, Ba ! nawet ostatnio pokonał 619 w czystej walce, Czyżby WWE wkońcu spojrzało na oczy? :P

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Punk miał już epizod w TNA. Również bardzo chętnie bym go widział u Hogana i spółki, ponieważ jest to absolutna rozrywkowa czołówka na świecie.

Ciekawi mnie fakt, że to podpushowanie Punka odbyło się tak jakby na ostatnią chwilę.

16476371734edf391100c30.jpg

Welcome to IMPACT WRESTLING Chavo :)

Taa, wyląduje w Impact Wrestling tak samo jak mieli to zrobić Helms, Benjamin i Carlito?

7614081404f146f966c931.jpg