Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Destination X 2011 (zapowiedź, spoilery, komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

http://www.destinationxppv.com/walls/wallthumb.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=bBGLZjf2ZE0

http://tribalwrestling.com/wp-content/uploads/TNA-Destination-X-2011-293x300.jpg

Oficjalna strona: http://www.destinationxppv.com/

Miejsce: Orlando, Floryda

Data: 10 lipca 2011

Oficjalny Theme: The Red Jumpsuit Apparatus - Reap

Oficjalna karta:

X DIVISION CHAMPIONSHIP: BRIAN KENDRICK VS © ABYSS

http://i52.tinypic.com/2vuhpgl.jpg

CHRISTOPHER DANIELS VS AJ STYLES

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/dxmatches/ajdaniels.jpg

ROB VAN DAM VS JERRY LYNN

http://www.impactwrestling.com/images/stories/galleries/dxmatches/rvdlynn.jpg

SAMOA JOE VS KAZARIAN

http://i52.tinypic.com/98ccj6.jpg

ULTIMATE X MATCH FOR #1 CONTENDER

http://i53.tinypic.com/w2d115.jpg

OPEN CHALLENGE

http://i55.tinypic.com/2nlaej4.jpg

WINNER GETS CONTRACT

http://i56.tinypic.com/16abc7s.jpg

Zakładam temat dosyć wcześnie, niż pojawia się on zazwyczaj, bo sporo będzie się działo z tą galą i jest o czym dyskutować. Od Impaktu z 16 czerwca odbywać się będzie turniej 12 zawodników, którzy walczyć będą o kontrakt na Destination X. Pierwszym szczęśliwcem został Austin Aries i na owej gali wystąpi w Ultimate X Matchu. Druga potwierdzona walka do karty to starcie o pas X Division (nie wiadomo jeszcze w jakim składzie). W planach tą też jeszcze World X Cup i walka Jerry'ego Lynna z RVD. Zobaczymy jak to się potoczy. Trzeba śledzić na bieżąco Impakty i zapraszam o dyskusji na temat waszych opinii i przewidywań do do walk i stypulacji jakie pojawią się na gali.

Edytowane przez marcel
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• marcel

7

• Icon

7

• ujko

3

• mrelloziom

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

patrząc na spoiler z 23 czerwca znamy jedną pewną walkę.

Ja jestem pewny, że Gala upier***i mi jaja ( i nie tylko ).

Tylko RVD mi tu nie pasuje :/

Nie chcę Tautowego zamulania na Dest X.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Ja jestem pewny, że Gala upier***i mi jaja ( i nie tylko ).

Z tym zgodze się z tobą.

Turniej 12 zawodnik zapowiada się bardzo bardzo fajnie. Raczej pewna walka Mr. Andersona z Kurtem, mam nadzieje że wygra pierwszy i pociagnom dłużej feud. No i raczej Abyss straci pas mam nadzieje że na rzecz Kendricka.

poniżej jest spoiler z 23.06 kto nie zna nie wchodzić.

I mam, że AJ wygra 3-way match.

Ja chce heelturn Jasia

Mnie bardzo interesuje jaką stypulacje przydzielą walce o pas X (bo jakby nie patrzeć, skoro ma to być przełom - podobno - w tej dywizji, to powinno być w niej coś specjalnego), mi tu pasuje oczywiście flagówka X-Division czyli Ultimate X ... wyobraża sobie ktoś Abyssa popierdalającego na linach w Ultimate X match'u :lol: ?

BTW., Dixie sporo sie naobiecywała tej udbudowy X'ów i póki co nie rzuca słów na wiatr.

17284474305040b4340db5a.jpg

Mnie bardzo interesuje jaką stypulacje przydzielą walce o pas X (bo jakby nie patrzeć, skoro ma to być przełom - podobno - w tej dywizji, to powinno być w niej coś specjalnego), mi tu pasuje oczywiście flagówka X-Division czyli Ultimate X ... wyobraża sobie ktoś Abyssa popierdalającego na linach w Ultimate X match'u :lol: ?

Ja bym nie chciał zobaczyć Abyssa ni linach. TNA próbowało już kiedyś takiego myku z Team 3D. Oprócz śmiesznych momentów z Rayem, próbującym zdjąć pas walka w mojej opinii wyszła bardzo słabo. Zresztą Ultimate X Match pojawi się na gali, z tym że wezmą w nim udział zawodnicy, którzy walczą o kontrakt (Aries i trójka kolejnych z 12-sto osobowego turnieju). Dwóch walk z tą samą stypulacją nie zrobią. Mi się marzy Gauntlet Match. Abyss niszczy pretendentów, aż jako ostatni wchodzi Jay Lethal i pas X Division przechodzi w dobre ręce.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Mówiąc o tym Ultimate X matchu, kierowałem sie bardziej żartem w strone wagi i formy Abyssa, niż, żeby taka stypulacja faktycznie miała miejsce. Zgadzam sie z tym, że Lethal, jako wielokrotny X-Division champ byłby bardzo dobrym posunięciem do zakończenia run'u Monstera, ale moim zdaniem powinien to być ktoś świeższy, komu taka wygrana dałaby kopniaka na przyszłość i była początkiem kreowania tejże osoby na nową ikone X-Division. Póki co, nie mam bladego pojęcia kto mógłby to być. Chciałbym tylko, aby to nie był to niejaki Robbie E, a znając TNA, to nie jest to wykluczone :? .

17284474305040b4340db5a.jpg

fajnie by było, jakby to był "samobójca" :)

W końcu jego profil powrócił na stronę TNA, a był znakomitym championem.

Może byśmy byli później uraczeni feudem na linie Aries vs Suicide.

Miodnie by było.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Znamy już kolejną walkę. Abyss będzie bronił pasa przeciwko Kendrickowi.

Skąd to wiem? A od samego Abyssa :-)

http://img820.imageshack.us/img820/6228/dsfzsdrf.png

Stypulacja jeszcze nie znana, wiem tylko tyle, że Chris się obiecał zniszczyć BK i że czyta "Art of War" ;D (wait... czy czasem THE Brian Kendrick za czasów "tagu" z Big Zekiem nie czytał tego samego?)

A i można się spodziewać Janice.

Oj, będzie radość jak to Brian wygra.

Zapowiada się dobre PPV, w sam raz na zarwanie nocki :twisted:

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

Widzę, że Rei Ashikaga ma info z pierwszej ręki, bo walka właśnie została zapowiedziana.

Gawędzisz sobie z Parksem na twitterze? :D

Zostały dodane jeszcze dwie inne walki. Daniels vs Styles - nie wierzę, że Joe się do tego nie dołączy i nie zrobią rematchu za 2005 rok. Pewnie pojawią się tacy, którzy będą narzekać, że to już było w 2009, ale ja mógłbym oglądać ich walki bez końca. Śmierdzi mi tu turnem Danielsa i kolejnym feudem ze swoim przyjacielem. Po Destination X dla Fallen Angela nie będzie roboty i pojadą po najmniejszej linii oporu. Do wyboru walki Lynna z RVD można się już czepiać. 30 sekundowy segment na zapleczu i bach, mamy walkę. Mam nadzieję, że należycie to podpromują na Impaktach. O RVD się nie boję, ale jestem ciekaw formy Lynna (nie oglądam ROH) i czy dadzą radę wykręcić taką walkę, jak w ECW.

Do wyboru walki Lynna z RVD można się już czepiać. 30 sekundowy segment na zapleczu i bach, mamy walkę.

Bo ta walka miała już się odbyć przy okazji HardCORE Justice. Coś na zasadzie "Co się odwlecze to nie uciecze".

7614081404f146f966c931.jpg

Chwilowo mamy jakieś zarysy karty, która nie zapowida się najgorzej.

RVD vs Jerry Lynn - Kolejne oczko tna do fanów ECW. Jeden z lepszych feud'ów jakich pamiętam w historii tamtej federacji. Powinno być dobre, jeśli Jerry jest w dość w dobrej formie.

AJ Styles vs Christhoper Daniels - wciąż nie wykluczajmy tu możliwości triple threat matchu z Joe po ostatnim Impactie. Walka również powinna stać na wysokim poziomie, zresztą jak wszystkie tej dwójki. Może i to będzie ich miliardowa walka, ale co tam, żadna z nich nie ssała, więc nie ma na co narzekać.

Brian Kendrick vs Abbys o pas x dywzjii - chyba nie tylko ja czuję tu nowego mistrza, w końcu to ppv x dywizjii, a abbys poza tym pasem ma z nią tyle wspólnego co sting z wwe. Ciężko będzie zrobić z tego dobrą walkę, ale nie tracę nadziejii.

4 way ultimate x match Austin Aries vs Zima Ion vs ??? vs ??? - walka która nie ma prawa zawieść. Stypulacja charakterystyczna dla całej x dywzjii i tna z Aries'em i niezłym Zimą w składzie. I pomyśleć, że jeszcze nie poznaliśmy dwóch zawodników którzy wezmą udział w tej walce.

• Reputacja:   381
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Mam nadzieję, że do walki 4 Way Ultimate X uda się namówić na występ byłego mistrza X dywizji Low Ki/Senshi lub dla fanów WWE znany jako Kaval zwycięzca trzeciego sezonu NXT. Osobiście mam nadzieję, że Low Ki i Austin Aries podpiszą kontrakty na dłuższy okres. Z pewnością X dywizja tylko by na tym skorzystała.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=7LnZ2gSo8a0

Słowa Kaza(0:42) śmierdzą mi walką pomiędzy nim a Samoa Joe, czyli marzenia o powtórce z Unbreakable rozpływają się coraz bardziej.

EDIT: A 18 minuta to potwierdza :)

Walka Joe vs Kaz oficjalnie w karcie. No to szkoda. Nie wiem w takim razie po co robili segment z całą trójką i rozbudzili marków skoro i tak Joe dostał innego rywala. Nie przypominam sobie żeby Joe i Kaz mieli kiedyś walkę 1na1, także ciekawe co z tego wyjdzie.

Nie wiem w takim razie po co robili segment z całą trójką i rozbudzili marków skoro i tak Joe dostał innego rywala.

Po to żeby mieć powód do walki Joe vs. Kaz(segment na backu).