Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie

Oto kolejna gala. WFW Storm.

Przed wami 2 walki.

Fatal 4 Way - pierwsza walka o miano pretendenta o jeden z dwóch pasów WFW. Druga walka to walka o pas Wołowskiej Federacji Wrestlingu. Także Fatal 4 Way z tym że ten mecz jest z eliminacjami.

Miłego oglądania.

rKO
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

1

• Natan

1

• chudinho

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na galę patrzę ze sporym sentymentem, rok na Polskiej Scenie zleciał mi jakoś straszliwie wolno ale debiut w Wołowie pamiętam dobrze i z perspektywy mijających 12 miesięcy przyznam, że bardzo cieszę się, że to tak właśnie zaczynałem. Do rzeczy.

Plusy:

-Promo na początku. Wszelakie wichury i powodzie które nękają Polskę ostatnimi laty zostawiały też piętno na mojej wiosce i widząc straty jakie przyniosły one u was łezka kręci się w oku. Nie wiedziałem, że nazwa gali ma taką genezę. Bardzo ładne uczczenie tej sytuacji, miejmy nadzieję, że w najbliższym czasie nic takiego się nie powtórzy.

-Themy zawodników w pierwszej walce. Nawet muzyką potraficie człowieka rozbawić :D

-Duuuużo jarzeniówek, widać, że dobrze wkomponowały się w WFW. W gruncie rzeczy to na nich bazowała gala. Mieliśmy trzask, troszeczkę wrestlingu, znów jeb, troszeczkę wrestlingu i tak w kółko. Receptą na zrobienie walki roku na pewno to nie jest ale za to gwarantuje to, że widz nudzić się nie będzie bo świetlówki to na backyardzie jednak nadal pewna awangarda.

-Walka nr.2, podobało mi się niemal wszystko - począwszy od składu, poprzez przebieg i kolejne eliminacje aż po zwycięzce. Dawid w zupełności zasłużył na ten pasek i cieszę się, że właśnie tak to się skończyło bo po serii jarzeniów robitych na plecach Krissa byłem pewny, że to on w nagrodę za poświęcenie wygra, a tak duży push zaraz po powrocie nie byłby wskazany :D Jedynym zarzutem może być to, że liczyłem na jakiś powerhouse na koniec i Stuner nie był dla mnie idealnym finisherm tak ważnej walki, ale biorąc wszystko do kupy to walka bardzo dobra. Gratulacje.

Minusy:

-Pojedynek pierwszy. Jedyną osobą którą kojarzyłem na dłuższą metę był Reven, reszta jest dla mnie na tyle nijaka, że mimo kojarzenia nickname'ów takich jak Rydzyk kompletnie nie potrafię powiązać ich z danym zawodnikiem. W sumie to nawet nie wiem kto wygrał. Liczę, że cała stawka dostanie nowe, bardziej charakterystyczne gimmicki w ramach WKSW.

-Mała ilość walk, chętnie zobaczyłbym jeszcze jedną.

I chyba tyle...

Dobra gala, propsy panowie, zdecydowanie czołówka tego roku z ewidentnym kandydatem na top5 wśród najlepszych tegorocznych walk.

• Urządzenie:  Windows

To moja pierwsza gala i może nie ostatnia, ale to bardziej zależy od czasu. Akurat teraz miałem chwilkę i chęć, żeby zobaczyć co to jest.

Pierwsza walka: Fajnie, że macie świetlówki, ale jednak powinniście w jakiś sposób sprzedawać to, że nią dostajecie. Skoro jest to jakiegoś typu broń, to powinienem jako widz widzieć, że coś ona daje poza efektem dźwiękowym. Podobnie było parę razy przy ciosach, ktoś dostał cios i od razu się podnosił, jakby nigdy nic.

Z takich uwag ogólnych jeszcze, to moglibyście przed walką wstawić napis, jaka to walka, typ, o co, kto będzie walczyć. Tak jak wstawiacie imiona osób, to wstawić przed walką przedstawienie walki jaka teraz będzie i byłoby git, bo właśnie to trochę mnie zdezorientowało przy drugiej walce, gdzie nie wiedziałem o co chodzi i w sumie dalej nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale był to chyba Elimination Match o jakiś tam pas :P

Ogólnie jednak druga walka była bardzo fajna.

I jeszcze ostatnia uwaga, choć to taka pierdoła, bo według mnie sędzia powinien bardziej akcentować to co robi, np. jak odlicza i jest dwa, to powinien głośno i wyraźnie pokazać, że jest dwa ;) Ale tak jak mówię, to pierdoła i mało ważna.

• Recent Posts

• MattDevitto
      @ CzaQ  z cyklu obrazy, które słyszysz
    • Grishan
      Bardzo dobre. Bardzo.  Jak się do czegoś przyczepić to może do tego, że jednak poświęciłeś potencjalnym przeciwnikom trochę mało czasu. Ale czy w dzisiejszych czasach można to uznać za minus?  Jest klimat, jest dużo Bidama. Dziwnie jest, ale ciekawie.  Bardzo dobre. Bardzo. 
    • MattDevitto
      Dzień 6 BOSJ to jakieś totalne nieporozumienie i stracony czas. Jak nie mają później czasu na walki turniejowe to mogliby sobie darować choć 1 tag match na początek, nikomu to nie jest potrzebne. A później są takie kwiatki, że walki turniejowe nie wychodzą poza parę minut...Liczyłem, że w tym roku będzie lepiej, tragedii nie ma, ale obiecywałem sobie po składach nieco więcej, choć nie widziałem wszystkiego od dechy do dechy.
    • MattDevitto
    • PpW
      Isnorr dołącza do Rodziny 🤯 (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...