Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Capitol Punishment PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Do tego, to co ostatnio dzieje sie wokół Rileya, wypushowało go na tyle, by mógł pretendentować już do US title. To jak run Kofiego obniżył wypracowany przez Rudego prestiż tego pasa, pozwala na pretendentowanie właściwie nawet ludziom z Superstars.

17284474305040b4340db5a.jpg

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Peck

15

• hadaszyszek

12

• MJ

12

• menelag1

11

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie Riley z pasem US byłby OK. Dla niego taki pas byłby dobry na początek, a Kofiego to wogóle zesłać do Superstars, albo najlepiej zwolnić.

1161423919541b3db89050d.jpg

W sumie Riley z pasem US byłby OK. Dla niego taki pas byłby dobry na początek, a Kofiego to wogóle zesłać do Superstars, albo najlepiej zwolnić.

Marzenia...przy popie który dostaje od dzieci i kobiet nie ma szans by odszedł lub nawet został Low-Carderem.

12812183804dfd32fdb4f56.jpg

Najlepsze rozwiązanie, to według mnie jakaś masowa walka o pas US, może nawet Championship Scramble

WWE ma, lub miało plany, żeby w tym roku zrobić Scramble, więc kto wie. No, ale jeśli nie to, to chociażby Six Pack Challenge.

18056192365019276624f15.jpg

Tak, tyle że Drew McIntyre vs Kofi Kingston to też już było z jakieś czternaście miliardów razy...

A ja nie widzę problemu. Spójrz na to że pod koniec swojego pobytu na SD Drew był coraz lepiej odbierany. Więc można by dać Face Turn, bo Heel Turnów było ostatnio sporo, więc coś dla wyrównania i potem feud z Zigglerem który zdobyłby US Title.

Sam pomysł z Championship Scramble czy 6 pack challenge'm dobry, przynajmniej byłoby coś ciekawego. Lubię tego typu walki, zawsze się coś dzieje i nigdy nie wiadomo kto wygra.

Wracając do Christian vs Randy Orton. Cóż Orton ma zgodę, miejmy nadzieję że jednak na jednorazowy występ w efekcie czego to CC wzniesie pas w górę, a Orton zrobi sobie z dawna zasłużoną przerwę np. przez Punt Kick od Christiana :D.

Gorzej jeżeli to Krystek otrzyma tego kopniaka -.-.

17964326704dfcf6fa9263f.png

Feud Drew - Dolph, jestem jak najbardziej za. Bardzo miło się ogląda teraz szkota. Dobre speeche i ring skille. Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz Christiana z Ortonem, to mam nadzieję, że pojedynek się nie skończy na jednym RKO..

Chyba jeszcze nigdy nie miałem tylu zagwozdek jeżeli chodzi o wyniki walk. Właściwie to jestem pewien tylko zwycięstwa Jaśka. Chociaż gdyby się zastanowić to Killings - po tym jak błyszczy od czasu heelturnu - niekoniecznie nie ma żadnych szans…

Randy Orton © vs Christian - Obaj panowie pokazali, że potrafią razem zrobić dobrą walkę i tym razem będzie pewnie podobnie. Zastanawia mnie na ile informacje o kontuzji RKO to kit, żeby ludzie przynajmniej trochę uwierzyli w możliwość zwycięstwa Cage’a.

John Cena © vs R-Truth - Jestem ciekaw jak wypadnie ta walka. Na pewno będziemy mieć na ringu dwóch charyzmatycznych wrestlerów i ten fakt sprawia, że jestem ostrożnym optymistą co do tego pojedynku. Ciekawe co wymyśli R-Truth tym razem. :)

Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson - W typerze chciałem obstawić zwycięstwo Wade’a, ale co bardziej ogarnięci forumowicze przekonali mnie, że to Ezekiel wygra. Wolałbym, żeby pas zachował Wade (najlepiej po czystej wygranej co jest niemożliwe). I dostał więcej czasu na antenie oraz feud z jakimś konkretnym wrestlerem. Jestem zwolennikiem zwiększania prestiżu pasa IC.

Kofi Kingston © vs Dolph Ziggler - Ileś tam walk temu pisałem, że rzygnę jak zobaczę kolejny pojedynek tych panów. Ile można? (Wiem. Okazuje się, że wiele jednak można.)

CM Punk vs Rey Mysterio - Walka w stypulacji „Jeżeli Punk wygrał to oznacza, że podpisał kontrakt, a jak przegra to oznacza, że jednak postanowił pokazać środkowy palec Vince'owi”. Czasami zastanawia mnie, czy te wszystkie nasze domysły oparte na niusach (które przecież nie muszą być prawdziwe) mają sens. Ale nie mamy wyboru - skoro nie możemy dowiedzieć się u źródła. Mam oczywiście nadzieję, że CM Punk wygra tą walkę. Chociaż ten feud jest kiepsko prowadzony to jestem przekonany, że obaj panowie na ringu pokażą na pewno kilka ciekawych akcji i że generalnie walka będzie widowiskowa.

Alberto del Rio vs Big Show - Może niektórym z was wyda się to dziwne ale najbardziej jestem ciekaw tej właśnie walki. To wszystko z tego powodu, że lubię Alberto i liczę, że w końcu jego zła karta się odwróci. Z jednej strony Meksykanin to niby pewniak na zwycięstwo, ale z drugiej - pewniakiem to on był też przed WM-ką, a jaki był wynik jego walki z Edgem każdy wie.

Alex Riley vs The Miz - Na jednej ze stron o wrestlingu czytałem artykuł kolesia, który przekonywał, że Alex już za niedługo zdobędzie pas WWE. Alex był moim faworytem podczas drugiego sezonu NXT. Oczywiście Kaval nie miał sobie równych na ringu, ale uważałem też, że Alex był najbardziej charyzmatyczny. Wzbudzał też sympatię i wydawało się, że dobrze nadaje się na face’a. No i dzisiaj Alex jest facem (wg mnie sprawdza się w tej roli) i feuduje z byłym mistrzem WWE. Ja myślę, że ten feud może być kontynuowany. Może tym razem wygra Miz ale później może dojść do kolejnych walk między oboma panami. I generalnie nie mam nic przeciw temu, bo uważam, że Miza jak na razie powinni trzymać z dala od main eventu a pomiędzy nim a Alexem jest chemia. Uważam też, że to jeden z ciekawszych jeżeli nie najciekawszy feud pod Capitol Punishment.

14453752125651e0a536c69.jpg

Ileś tam walk temu pisałem, że rzygnę jak zobaczę kolejny pojedynek tych panów. Ile można? (Wiem. Okazuje się, że wiele jednak można.)

Musimy mieć nadzieję, że ten pojedynek będzie najlepszy. Mnie się tak wydaję, że tą walkę robią po to, by Ziggler przegrał i obwinił o to Vickie. Następnie ją rzucił.

Musimy mieć nadzieję, że ten pojedynek będzie najlepszy. Mnie się tak wydaję, że tą walkę robią po to, by Ziggler przegrał i obwinił o to Vickie. Następnie ją rzucił.

Proszę nie... Niech już będzie z tą Vickie (w sumie jest ciekawie) ale niech już Kofi straci pas... To taki midcarderowy John Cena...

17964326704dfcf6fa9263f.png

Zgadzam się z Axronem powinni Kofiego na jakiś czas odsunąć od pasa United States , a Ziggler mógłby pofeudować z takim Evan Bounrem lub jak powyżej napisano z Drew McIntyrem.

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Cóż Orton ma zgodę, miejmy nadzieję że jednak na jednorazowy występ w efekcie czego to CC wzniesie pas w górę, a Orton zrobi sobie z dawna zasłużoną przerwę np. przez Punt Kick od Christiana .

Gorzej jeżeli to Krystek otrzyma tego kopniaka -.-.

Miejmy nadzieję, że Orton lecąc na galę ulegnie najlepiej jakiemuś wypadkowi, fajnie jakby samolot się z nim rozjebał albo coś. Może rękę i nogę by mu urwało, nie występowałby już do końca życia i to co prawda gorsza strona tego medalu... ale przecież Christian zdobyłby pas! Christian zdobyłby, kurwa, pas! To wszystko by zrekompensowało! Orton to i tak drewno, które na nic nie zasługuje, nie ma charyzmy, mic i ring skillsów i de facto znalazł się w Main Eventach dzięki tatusiowi i kontaktach. Co nie?

Jeżeli Krystek ma przegrać ten pojedynek to przegra go raczej tak czy siak. A nawet jeżeli wygra to Vince znowu nie pozwoli nacieszyć mu się długo tym pasem, więc akurat w tej materii szansy dla niego bym nie upatrywał. Jak ma wygrać to wygra i będzie z tym pasem trochę heelował - i ja uważam, że taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny. Ile jeszcze ma nastąpić nieszczęśliwych zbiegów okoliczności, by CC znalazł się na szczycie? Tak btw. chcę tylko niektórym przypomnieć, że Kapitan nie jest w tym feudzie sam. Zajebistą walkę na OtL stworzył nie z kawałkiem deski, a jednak z wrestlerem, który dotrzymywał mu zajebiście szybkiego tempa. Najciekawszy w tej chwili program w WWE to również zasługa TYCH DWÓCH ZAWODNIKÓW. Przerwa Ortona może być co prawda równoznaczna z tym, że Kapitan potrzyma sobie trochę czasu ten tytuł (chociaż jeżeli nie miał go mieć wcześniej to pewnie też niezbyt długo) - ale umówmy się, nie na tym powinno to polegać. Zobaczymy co będzie po gali. Dla mnie to cały czas Zapałka jest faworytem BEZ uwzględniania faktu, że Orton był/będzie/jest kontuzjowany.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Świetnie! CM Punk czysto pokonuje Reya Mysterio, co może zwiastuje większy push dla niego! Sama walka moim zdaniem bardzo średnia jak na tą dwójkę, emocje jakiejś odczułem w samej końcówce, ale liczy się wynik. Za chwilę walka o pas wagi ciężkiej, więc jeśli wygra Christian to u większości smartów ocena gali skoczy pewnie w górę. U mnie też :)

EDIT:

Nie skoczy...Walka zaskakująco średnia. Jedyne co mogło się podobać to nowa akcja w move-secie Ortona, czy Spear. Konflikt raczej powinien być kontynuowany, bo sędzia nie zauważył nogi Christiana za liną...Niestety, ale nie poziomem nie dorównała ani trochę walce z Over the Limit.

No to nie skoczy ocena gali.

Walka taka sobie jak na cipko heela CC niezle sie pokazal, number z lina oznacza kontynuacje wygrywanie rko nad cc :cry: :cry:

Dla mnie najlepsza walka jaką pokazali to Miz versus Riley ;pp Czekam na Cena - Truth ; pp

@EDIT:

Swagger vs Bourne best ;pp

Are you ready?!

8002203234d4bf9c3275fb.jpg

Klasyczna walka Ceny z dosc zenujacym zakonczeniem na plus tylko dolph i punk

nie wiem co mniepokusilo by nocke zarwac...