Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Capitol Punishment PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli rzeczywiście to prawda, to bardziej prawdopodobna staje się opcja utraty pasa przez Ortona. Oczywiście, nie mamy pewności co do tego, czy rzeczywiście może czekać go przerwa, ale jeśli tak, to na korzyść kogo straci pas? Wydawałoby się, że sprawa jest jasna - przecież walczy z Christianem. Sam wybrałbym taką opcję, ale, z kim - podczas ewentualnej nieobecności Randalla - feudowałby CC? Swoje aspiracje ku pasowi wyrażają Sheamus oraz Mark Henry, jednak obydwoje są heel'ami, a heel'em jest także Kanadyjczyk. Także: czy czeka nas feud dwóch heel'i o pas WHC? a może ktoś powróci jako face? czy jednak jakiś face z dolnej klasy wrestlerów SD! wmiesza się do tego feudu? może jednak po prostu kontuzja Ortona nie okaże się tak poważną, żeby wymusić jego przerwę w występach? Możliwości jest wiele, a wszystkiego dowiemy się niebawem.

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Peck

15

• hadaszyszek

12

• MJ

12

• menelag1

11

Top użytkownicy w tym temacie

Nie wiem czemu umieszczacie wstrząśnienie mózgu Ortona w spoiler :?

A ja powiem szczerze że (zabrzmi to dziwnie :D ) wierzę w zwycięstwo Trutha nad Ceną.WWE już od jakiegoś czasu szuka czarnoskórego ME i jak na razie "prawda" się sprawdza rewelacyjnie w tej roli także kto wie czy nie warto iść krok dalej i dać mu pas WWE tym bardziej ze nikt się tego nie spodziewa.Vince lubi odpierdolić co roku taką jedną petardę firmy"piccolo".W roku 2009 pamiętamy-wygrana Sheamusa a w 2010 wygrane Barretta-co prawda przez kant ale zawsze.Wszystkie moje rozważania jednak walnie pieron jak J-Mo wróci bo w tym przypadku ich Feud i przegrana R-Trutha gotowe.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Styl:  Ciemny

A ja powiem szczerze że (zabrzmi to dziwnie :D ) wierzę w zwycięstwo Trutha nad Ceną.

O ile pamiętam, Cena coś wspominał, że zachowa pas do WM28 i dodatkowym smaczkiem walki z Rockiem będzie WWE Title. Niestety jestem skłonny uwierzyć, że najbliższe 10 miesięcy będziemy oglądać Jasia paradującego z pasem. Zwycięstwo Trutha było by miłym zaskoczeniem, ale szanse jak dla mnie są zerowe.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Oj tam, Cena już wiele razy obiecał, że będzie trzymał pas, a i tak go przegrywał.

18056192365019276624f15.jpg

O ile pamiętam, Cena coś wspominał, że zachowa pas do WM28 i dodatkowym smaczkiem walki z Rockiem będzie WWE Title. Niestety jestem skłonny uwierzyć, że najbliższe 10 miesięcy będziemy oglądać Jasia paradującego z pasem. Zwycięstwo Trutha było by miłym zaskoczeniem, ale szanse jak dla mnie są zerowe.

Jeżeli już Cena miałby zachowac pas do WM28 to raczej wątpliwe aby to był 10 miesięczny Title Run.Równie dobrze idzie dac ten pas Truthowi a Jasiek odebrał by ten pas tak gdzieś koło TLC/Royal Rumble

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Nie wiem czemu umieszczacie wstrząśnienie mózgu Ortona w spoiler

Bo może zaważyć na wyniku Walki ?

A tak nawiasem mówiąc nie dam tego w spoiler ,ale na ostatnim House Showie w Hiszpanii ,odbyła się walka Del Rio vs Show ,który wygrał Paul , niby nic dziwnego ale walka była o Pas IC ,a Mistrzem IC był The BIg Show.

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

• Urządzenie:  Linux

To jest tylko news. Więc nie trzeba tego dawać w spoiler.

WWE World Heavyweight Title match

Randy Orton © vs Christian

Z tego co przeczytem to nie jest pewne czy Orton będzie mógł walczyć na CP. Moim zdaniem przydałaby się przerwa od Legend killera, który blokuje push innym zawodnikom. Jednak gdyby do tego starcia doszło to duchem jestem za CC, a intuicją za Randym :/ .

Moim zdaniem LK wygra w 80 %

WWE Title match

John Cena © vs R-Truth

Ostatnimi czasy gdy do ME dodano Prawdę zrobiło się naprawdę ciekawie. Mam nadzieje na w miarę długą walkę. Chciałbym, aby wygrał Prawda (niech mu zmienią theme :lol: ), ale znając CT to wygra Jaśminator.

Jaśminator wygra,moim zdaniem, w 95 %

WWE Intercontinental Title match

Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson

O tym feudzie napiszę w miarę krótko. Wygra raczej Ezekiel(99 %), bo Barrett nie ma już osłony.

WWE United States Title match

Kofi Kingston © vs Dolph Ziggler

... czyli powtórka z walki tak jak o pas IC. Szczerze to mi obojętne kto to wygra.

CM Punk vs Rey Mysterio

Taki replay z OTL 2010, WMki itp. Wolę, aby wygrał Punk. Ostatnio po tym jak wygrał z Ceną (w średnio czysty sposób) widać, że chcą go wypushować.

Alberto del Rio vs Big Show

Wątpie w wygraną ADR, ale koro w przyslości ma walczyć o WWE title to chyba musi wygrać.

Alex Riley vs The Miz

Najciekawszy feud na koniec. A-Ry posiada teraz naprawdę fajny theme.

Ciekawe czy uczen przerośnie mistrza? Wygrana Riley'a oznacza jego wypushowanie i jednocześnie zeszmacenie Miza. Jednak jak Miz to można się spodziewać kontynuacji feudu (w sumie to niezależnie kto wygra feud bd ciągnięty raczej). Jestem za Rileyem - NIE DLA TEGO, ŻE JEST FACEM - Miza też polubiłem podczas feudu z Jaśkiem.

@MÓJ PIERWSZY POST :grin:

To jest tylko news. Więc nie trzeba tego dawać w spoiler.

To o Ortonie to nie chciałem psuć co po niektórym zabawy , no bo Randy może podobno nie wystąpić nawet . A to drugie to 100% news.

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg

Na SD nie ma niestety teraz face'a, który mógłby się wmieszać do tego. Sin Cara nie jest gotowy, a Bryan...niestety w ME póki co go nie widze. Ale feundy dwóch heeli są ciekawe,wiec może nie być problemu. Ale po co gdybać? Zobaczymy w niedzielę.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Póki co heelturn Christiana nie zaszedł na tyle daleko, by nie można jeszcze go odwrócić - nie zdziwiłbym sie więc, gdyby CC wstrzymał sie z turn'em, odwalił promo w którym przeprosiłby, że go poniosło i jako face walczył z Sheamusem o pas na CP :twisted:

Oczywiście, wszystko jest uzależnione od rzekomej kontuzji Vipera.

17284474305040b4340db5a.jpg

CC wstrzymał sie z turn'em, odwalił promo w którym przeprosiłby, że go poniosło i jako face walczył z Sheamusem o pas na CP

Tak na siłę szło by tak zrobic no ale to y było bardzo niewiarygodne CC mówił że już kończy z "peeps'ami" i teraz walczy tylko dla siebie no a 3-2 tygodnie później przeprasza i wszystko wraca do normy.

No ale jeżeli chodzi o face'a który miałby walczyc z CC w przypadku kontuzji Ortona to jeszcze jest Punk.Gdyby przeszedł face turn i wrócił na SD! nie dośc ze mielibyśmy czołowego face'a to jeszcze wyszło by to z korzyścią dla samego Punka.Pomysł może trochę mało prawdopodobny no ale czemu nie?

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Panowie wy tu snujecie teorie na rok czy dwa, a Randy może wrócić na następnym SD!. Punk może przejść Face Turn, ale po co ?

Jest świetny za mikrofonem, ma swoją stajnie (następną) i miejsce w Main Evencie, nie dawno feudował z Randallem i teraz mieli by być dwoma Face'ami na SD!, znając Writerów WWE walczących w TT ? Coś jest nie tak.

13699509474e11ce9dc6018.jpg

Punk może przejść Face Turn, ale po co ?

Żeby zrobić kolejny krok w swojej karierze i nie stać w miejscu jako heel podkładający sie Big Show'omi Kingston'om ? :roll:

Tak na siłę szło by tak zrobic no ale to y było bardzo niewiarygodne CC mówił że już kończy z "peeps'ami" i teraz walczy tylko dla siebie no a 3-2 tygodnie później przeprasza i wszystko wraca do normy.

Wiesz, ja tylko podałem taki przykład. Jest kilka innych wmiare wiarygodnych rozwiązań (dajmy na to Chrystian po głębokiej rozmowie z Edge'm zrozumiał, że zboczył z drogi prawdziwego wojownika i od teraz chce zacząć wszystko od nowa np. na dowód tego zmieni troszke swój strój zapaśniczy i pokona Sheamusa na CP). No i nie zapominajmy, że on nie musi przechodzić żadnego trwałego turn'u, a tylko na czas (rzekomej) kontuzji Ortona - wystarczy, żeby efektem turn'u był brak heatu dla jego postaci, a obecność popu.

Troche sie zapędziłem :lol: .

17284474305040b4340db5a.jpg

Żeby zrobić kolejny krok w swojej karierze i nie stać w miejscu jako heel podkładający sie Big Show'omi Kingston'om ? :roll:

No dobra, ale wcześniej napisane było że przejdzie na SD!, żeby walczyć z Ortonem, z którym jeszcze miesiąc temu feudował walczyć w TT ?

13699509474e11ce9dc6018.jpg