Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Capitol Punishment PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A może zrobią powtórkę z rozrywki? Christian powiedzial, ze jak wygra pas to da Ortonowi rematch już na następnym Smacku. Orton mógłby przegrać i stracić pas przez jakiś kant, a po 5 dniach Orton znowu by go odzyskał. Christian dostałby jeszcze większego szału, a dzieci sikały by po gaciach z radości.
  • Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Peck

15

• hadaszyszek

12

• MJ

12

• menelag1

11

Top użytkownicy w tym temacie

Cena vs R-Truth

Feud jest bardzo dobrze prowadzony R-Truth jako heel radzi sobie wyśmienicie, ale co tydzień dominował nad Ceną i na PPV pasa napewno nie zdobędzie. Feud można by przeciągnąć do Money In The Bank, ale moim zdaniem tam również Prawda pasa by nie zdobył. Najbardziej prawdopodobna jest opcja ze zwycięstwem Ceny przy jakimś udziale Johna Morrisona albo po prostu czysta wygrana obecnego mistrza.

Orton vs Christian

Niedawno byłem pewien, że Randy napewno obroni pas, ale teraz moim faworytem w tym starciu jest Kanadyjczyk. Jeśli Randy obroni pas to Christian pasa raczej nie dostanie i feud się zakończy. Prawdopodobne jest też zwycięstwo Christiana przez DQ lub Count-Out. To dawałoby podstawy do kontynuacji tego programu, który jest bardzo ciekawy. Jeśli dojdzie do interwencji Sheamusa to będzie to kompletne nieporozumienie.

Riley vs Miz

Riley po turnie prezentuje się moim zdaniem naprawdę świetnie. Bardzo zaskakuje mnie reakcja publiczności na niego. Spodziewałem się raczej, że będzie on im obojętny, a dostaje dość duży cheer.

Jak narazie to Alex kompletnie zdominował ten feud i nie widzę innej opcji niż zwycięstwo w tej walce byłego WWE Championa.

Rey vs Punk

Tu nie mogę się zdecydować ze wskazaniem mojego faworyta. Czytamy w newsach, że Punk chce sobie zrobić przerwę i nie ma ochoty na nowy kontrakt. Jeśli jest to prawdą to raczej CT nie da zwyciężyć zawodnikowi który wkrótce opuści federację. Jeśli Punk powie, że zostaje, ale chce lepszego traktowania to myślę, że mogą mu dać wygrać w tym pojedynku. Sama walka powinna wypaść dobrze.

Del Rio vs Big Show

Podbudowa tego feudu bardzo mi się podoba. Big Show w ostatnim tygodniu zaprezentował się bardzo dobrze i nie będę miał nic przeciwko jeśli na zawsze zostanie takim rozwścieczonym potworem. Sama walka raczej nie będzie dobra, ale liczę na zwycięstwo Del Rio jakimś kantem.

Barrett vs Jackson

Najgorzej zapowiadająca się walka na gali. Na Over The Limit nie pokazali nic ciekawego i nie zapowiada się aby teraz miało być inaczej. Ezekiel zapewnie zdobędzie pas na zakończenie feudu, ale zastanawiam się czy pojawią się Gabriel i Slater?

Kofi vs Dolph

Dwóch wrestlerów którzy w ringu potrafią wiele, ale gdy walczą ze sobą to nie widzimy nic ciekawego. Na ostatnim Raw to Kofi był górą, więc wydaje mi się, że Dolph zgarnie pas. Mam nadzieję, że odłączy się od Vickie na zawsze.

gdy walczą ze sobą to nie widzimy nic ciekawego.

Ja wiem czy tak jest.Pamiętam że pojedynek z SummerSlam 2010 był bardzo dobry...do czasu aż Nexus im przeszkodziło(tyle innych walk było :sad: ),naprawdę się to oglądało fajnie.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

a wiem czy tak jest.Pamiętam że pojedynek z SummerSlam 2010 był bardzo dobry...do czasu aż Nexus im przeszkodziło(tyle innych walk było ),naprawdę się to oglądało fajnie

Naprawdę fajnie się oglądało, ale problem jest taki, że ten feud trwał chyba z 6 miesięcy. Nawet jeśli walki są dobre, to jak widzę ich dwóch w ringu, czuje się po prostu znudzony.

1161423919541b3db89050d.jpg

Co gorsza, przez te 6 miesięcy, mikrofon dali im raptem dwa razy ... nawet po litrze nie dało sie tego oglądać.

Od walki o US oczekuje tylko zmiany posiadacza i tego, by był to początek końca Jamajczyko-Ghańczyka w WWE, bo nie moge już na niego patrzeć. Jakby jeszcze w tym wszystkim odnalazł sie Evan Bourne i pofeudował z Zigglerem o pas, to byłoby już zajebiście. Oby tylko jakiś geniusz nie wpadł na pomysł kontynuacji tego feudu :roll: .

Mały błąd - był na ogladce SvR 2011 :-)

Mój błąd, już poprawiam.

Nie bierz tego zająca do siebie, nie mogłem sie powstrzymać :twisted: .

17284474305040b4340db5a.jpg

Nie bierz tego zająca do siebie, nie mogłem sie powstrzymać

Nie ma sprawy, nie ty pierwszy tak przekształcasz, choć jesteś w tej sprawie debiutantem na forum :D .

1161423919541b3db89050d.jpg

sory za offtop ale moglby ktos podeslac linka do livestreama? z gory dzieki :-)

W dziale Media będziesz miał linki do Live Stream.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Jakby jeszcze w tym wszystkim odnalazł sie Evan Bourne i pofeudował z Zigglerem o pas, to byłoby już zajebiście.

Raczej Chris Masters się tu odnajdzie. Bo czytałem że WWE chce go podpushować po za tym jest on zapowiadany na Summerslam więc w feudzie o pas US pasowałby jak najbardziej. Teraz nie może iść po ten pas bo jest zbyt mało wypromowany, a także cóż jest Face'm więc feud z Kofim nie na miejscu. Co do Bourne. Fakt zawodnik ma talent ale na mistrza się nie nadaje, byłby zbyt bezpłciowy. Kompletny brak gimmicku, wiem zaczniecie mi pisać że to niego wina bo to nie on wymyśla ale spójrzmy na kogo się on nadaje. Na Heela się nie nadaje z wyglądu, po za tym jego wygląd. Jest zbyt zwykły co nie daje zbyt szerokiego pola manewru z powodu iż nie jest ani trochę charyzmatyczny, a zważywszy na to że nigdy nie używa przyrządu zwanego mikrofonem jego mic skille stoją na niskim poziomem. Wolałbym gdyby utworzył Tag Team z innym zawodnikiem najlepiej z lepszymi Mic Skillami i zabrali się za upadającą dywizję TT. Generalnie lepszym posunięciem do pasu US byłby nie kto inny jak Drew McIntyre, który mimo tego że widocznie poprawił się w ring skillach (chociażby jego występ na EC) a także jest niezły przy micu (Jego proma jako wybrańca) to jest bardzo niedoceniany czego nie mogę przeboleć.

17964326704dfcf6fa9263f.png

Tak, tyle że Drew McIntyre vs Kofi Kingston to też już było z jakieś czternaście miliardów razy...

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Raczej Chris Masters się tu odnajdzie. Bo czytałem że WWE chce go podpushować

Także mówiło się o dużym pushu dla Evana Bourne'a po tegorocznej WrestleManii.

Generalnie lepszym posunięciem do pasu US byłby nie kto inny jak Drew McIntyre

Tu się z Tobą zgodzę, chciałbym, żeby o ten pas starał się Drew, ale żeby nie feudował z Kofim, bo to już byłoby żałosne..

18056192365019276624f15.jpg

Offtop, ma ktoś może jakiegoś sprawdzonego streama?

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Offtop, ma ktoś może jakiegoś sprawdzonego streama?

W dziale Media będziesz miał linki do Live Stream.

Radzę na przyszłość czytać wcześniejsze posty.

18056192365019276624f15.jpg

Tak, tyle że Drew McIntyre vs Kofi Kingston to też już było z jakieś czternaście miliardów razy...

Problem jest taki, że w midcardzie, to już chyba wszystkie możliwości były i ciężko znaleźć taką parę, żeby nie miała ze sobą kiedyś na pieńku.

Najlepsze rozwiązanie, to według mnie jakaś masowa walka o pas US, może nawet Championship Scramble, mimo, że to walka raczej o najważniejsze pasy. Taka masowa walka z grupką midcarderów po pierwsze nie potrzebowałaby żadnej wielkiej podbudowy, a po drugie, takie walki raczej są dobrze odbierane.

Na RAW jest za dużo kandydatów na US Champa . Masters ,Ryder ,Ziggler jeszcze Bourne . Na Smackdown ! jest gorzej ,Cody"iego wpakowali w Tag Team z Tedem ,Bryan czy Sin Cara odsunięci od Pasów . Zostaje z Pretendentów tylko Ezekieel , mogliby kogoś przedraftować.
NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg