Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Capitol Punishment PPV (spoilery/komentarze/karta)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Niepokoi mnie także ten Punt Kick na Sheamus'ie, oby nie był początkiem feudu Sheamus - Orton o pas WHC (to znaczy ten feud mógłby być, ale przez niego Christian może zostać odsunięty od ME). Jednak mimo wszystko - niestety tu raczej stawiałbym na Ortona.

No to jest opcja numer 1 no ale znając politykę WWE to jest jeszcze opcja numer 2 która też jest bardzo prawdopodobna a mianowicie:jak dobrze pamiętamy na Smackdown! Christian pomógł Sheamusowi wygrac walkę z Ortonem poprzez swoją interwencje.No i Sheamus chcac się odwidzięczyc Christianowi pomoże mu wygrac na CP i tym samym zobaczylibyśmy Chrisitana z pasem no i feud Orton-Sheamus.

może walizka MiTB na pewno by go podbudowały.

Tu się zgadzam w 100% i wydaje mi się że wygranie walizki przez Punka to chyba najlepsze rozwiązanie bo tym samym rozpoczął by feud z osobą na której by wykorzystał walizkę no i został by pierwszym w historii 3-krotnym zwycięzcą MitB.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Peck

15

• hadaszyszek

12

• MJ

12

• menelag1

11

Top użytkownicy w tym temacie

feud Orton-Sheamus.

No tak,ale z kim wtedy feudował by Christian ? Z Markiem Henrym ?

Entertainment > Wrestling

Z powracającym Chrisem Jericho. Tak wogóle to jeden z moich Dream feudow. :-)

Member of Christian's Coalition

There's a love-hate relationship beetwen Mike

Bennet and fans of RoH. Mike love himself an he hates all the fans. ;)

7674352084f2c2dc0ae610.jpg

Z powracającym Chrisem Jericho. Tak wogóle to jeden z moich Dream feudow. :-)

Co wy macie z tym Crisem, uspokójcie się w końcu. Jak wróci to wróci, a jak nie to nie. Zajmijmy się tymi wrestlerami, którzy aktualnie pracują.

Ludzie wy na prawdę wierzycie w wygraną Christiana ????

PS:Sory ale dopiero jak drugi raz zdobędzie pas uwierze , że Vince już mu odpuscił co do karty

Cena vs Truth

Tutaj stawiam na zwycięstwo Trutha ciekawe jak by sobie poradził z pasem, wydaje mi się że miło by się go oglądało

Rey vs Punk

Rey nie ma tutaj nic do wygrania a Punk przerwanie striku oraz oby tak się stało odblokowanie własnej osoby;p

Jackson vs Barret

Jackson jeszcze teraz nie zdobędzie pasa ale na następnym PPV na pewno

Kofi vs Ziggler

Nie oglądam już ich walk przejadły się

Alex vs Miz

Ostatniego czasu Alex na prawdę przybrał w moich oczach, może z niego być bardzo dobry zawodnik (stawiam na niego i życze mu wygranej ;])

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

Jackson vs Barret

Jackson jeszcze teraz nie zdobędzie pasa ale na następnym PPV na pewno

Skąd ta pewność ?

Niepokoi mnie także ten Punt Kick na Sheamus'ie, oby nie był początkiem feudu Sheamus - Orton o pas WHC

A mnie coś bardziej niepokoi, że ten Punt Kick oznacza przerwę Sheamusa na trochę. Lecz pewnie to był taki znak od Ortona, żeby Rudy trzymał się z dala od pasa. Coś mi mówi, że Sheamus namiesza w walce na CP.

18056192365019276624f15.jpg

WWE World Heavyweight Title match - Randy Orton © vs Christian: - walka na pewno będzie ładna i przyjemna dla oka Ci panowie pokazali że potrafią razem wykręcić dobrze walke. Choć dziwie się że jeszcze nikt nie napisał że pojawi się Y2J bo w sumie to od RR tak słychać co PPV ;f >

WWE Title match - John Cena © vs R-Truth - no tu akurat stała! wpierdol od Prawdy a potem trochę magicznego napoju i AA bądź STF.

WWE Intercontinental Title match - Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson - tu nie widzę nić innego jak wygrana Ezekiela chyba że znowu jakimś cudem reaktywuje The Corre.

WWE United States Title match - Kofi Kingston © vs Dolph Ziggler - generalnie mam w dupie tą walkę. Już to przerabialiśmy więc tak jak i ostatnio i teraz jestem za Kofim. Choć tak jak mówię wisi mi to.

CM Punk vs Rey Mysterio - mam nadzieję że wygra Rey bo chce posłuchać tego żałosnego jazgotu że Punk jest szmacony bla bla bla bla bla bla. Mam nadzieję że Punk polegnie.

Alberto del Rio vs Big Show - tej walk jakoś nie mogę sobie wyobrazić Big Show musi to wygrać ale na pewno nie czysto albo wygra przez DQ albo w jakiś inny sposób. Może ADR będzie dostawał wpierdol i go odliczą jak Barretta również podczas walki z Big Showem.

Alex Riley vs The Miz - chcę żeby wygrał Alex chce poznać jego Finisher'a. I ogólnie porażka Miz'a będzie mnie bardzo cieszyć.

908338894e6b71b552bb7.jpg

No tak,ale z kim wtedy feudował by Christian ? Z Markiem Henrym ?

Chocby nawet jak dla mnie Mark Henry to dobry zawodnik tylko po zlikwidowaniu ECW to praktycznie nie ma co z nim zorbic a taki feud z Chrisitan'em by mu nie zaszkodził

No jeszcze jest Y2J no ale to kiedy wróci to już sprawa drugorzędna.No ale feud jak najbardziej możliwy.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE World Heavyweight Title match - Randy Orton © vs Christian:

Jeśli dadza rade stworzyc widowisko jak z Over the Limit, to powinna byc to walka gali. Christian mi tutaj sie wysuwa do roli faworyta, ale jeszcze wydarzenia ze SmackDown beda wazne. Szczegolnie, ze Randy ma podobniez jakas kontuzje, wiec mozliwe, iz WWE bedzie zmuszone zmienic mistrza. W przypadku porazki "Double C" bedzie musial sie oddalic od tytulowego obrazka, a tego bym nie chcial.

WWE Title match - John Cena © vs R-Truth:

Truth jest w porzadku, ale jakos nie czuje spiecia na linii tej dwojki. Za malo dostali segmentow. Za malo wymiany zdan. Prawda gnębi publike lub zielonego skrzata, a Cena oklada innych czlonkow rosteru. Troche kiepsko rozegrane. Zero szans na zmiane championa

WWE Intercontinental Title match - Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson:

WWE United States Title match - Kofi Kingston © vs Dolph Ziggler:

W obu przypadkach powinno dojsc do zmiany warty. Zeke jest szykowany do tego pasa od dluzszego czasu, a i Corre sie rozpadlo, wiec nie bedzie kto mial zdyskwalifikowac Anglika. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez przekretow, bo inaczej bedziemy zmuszeni ogladac to raz jeszcze, a OtL nie napawa optymistycznie.

Dla Zigglera juz widac, ze maja wiecej pomyslu, niz na Kofiego. Kolejny title-run Kingstona, ktory niczym sie nie wyroznia. Ma on niebywale umiejetnosci! Gdy posiada jakis tytul, to cala federacja zapomina o tej zabawce.

CM Punk vs Rey Mysterio:

Skad to sie tu wzielo? W przypadku pozostalych walk, wiedzialem, ze sie pojawia. To dopiero zauwazylem wchodzac do tego tematu. Niby wszystko ok, bo mamy dwoch dobrych wrestlerow, ale o co oni walcza?

Alberto del Rio vs Big Show:

Troche szybko Show zaliczyl powrot, ale jest to w sumie dobra informacja, bo Del Rio bedzie mogl go szybko odprawic i przejsc dalej. Oby tylko wielki gigant nie poniosl sie na zwyciestwo, bo ten feud nie ma potencjalu na nic ciekawego. Chyba, ze zdecyduja sie na wprowadzenie Rodrigueza na ring i dostaniemy serie Comedy Matchy, ktore skoncza sie rozstaniem z osobistym konferansjerem.

Alex Riley vs The Miz:

Miz spokojnie wygra. A-Ry radzi sobie zbyt dobrze przed PPV, wiec jest skazany na pozarcie. To jednak nie jest taka zla informacja, bo oznacza, ze feud bedzie kontynuowany. Jest tutaj spory potencjal za mikrofonem, ale jeszcze WWE tego w pelni nie wykorzystalo. Na Pipers Pit zostali przycmieni przez Rowdyego, a ja bym chcial zobaczyc ich slowny pojedynek mano-a-mano.

50608915156a3743c1fa34.jpg

WWE World Heavyweight Title match - Randy Orton © vs Christian

Tu chyba zapowiada się najciekawsza walka na całej gali,wydaje mi się że po tej gali ich feud się nie skończy.Bardzo chciał bym zwycietwa CC ale jest to mało możliwe aby Orton już teraz stracił pas w każdym razie będzie ciekawie.

WWE Title match - John Cena © vs R-Truth:

No i znów bardzo ciekawy pojedynek,za to co zrobił Truth w ostatni miesiącu ten pas mu się należy,poczytałem w waszych postach że Jasio tego pasa raczej nie straci ale,czy ktoś z was pamieta jego pojedynek bodajrze na TLC 2009 i pojedynek z Sheamusem,Sheamus też dopiero co wchodził do ME i też nikt w niego nie wierzył miał być to po prostu kolejny pojedynek aby utrzymał pas no i WWE nas zaskoczyło może i teraz też tak zrobią??

WWE Intercontinental Title match - Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson:

Tutaj raczej zwycięstwo odniesie Ezekiel,Corre już Wadowi(nie wiem jak się odmienia jego imie)

nie pomoże a wręcz może mu przeszkodzić tylko co dalej się z tym pasem stanie(jakoś nie widzę rywali dla Ezekiela-face-) jeżeli ktoś może to niech mi ich przedstawi.W każdym razie pojedynek 5 gwiazdkowy nie będzie.A Wade może wejdzie do ME

WWE United States Title match - Kofi Kingston © vs Dolph Ziggler:

No walka że się tak wyraże z dupy,niby mieli już ze sobą feud(chyba był on nawet najgorszym w roku) ale jest to nijaka podbodowa,Kofi raczej obroni pas no chyba że wtrąci się Vicky

CM Punk vs Rey Mysterio

No ile można :?: ich poprzedni feud nie był taki zły no ale co za dużo to nie zdrowo.Ja ten pojedynek widzę tak że albo to będzie ponowne budowanie Punka który ostatnio mocno upadł na twarz albo chcą go już całkowicie dobici i się z nim pożegnać.

Alex Riley vs The Miz

Ciężko oj ciężko będzie się to oglądać,mam tylko nadzieje że wygra Miz a Rileyowi dadzą czas i niech sobie powalczy trochę w midcardzie

Alberto del Rio vs Big Show:

Tą walkę powinien wygrać Alberto ale powinien to nie znaczy musi,ja ten feud ja raczej widzę tak że dadzą wygrać del Rio aby był wiarygodnym przeciwnikiem dla Jasia no bo przecierz przegrał już 3 pewne walki o pas WHC które miał wygrać stało się inaczej.W każdym razie walka może być ciekawa jeżeli dadzą jakąś stypulacją(będzie w ogóle jakaś stypulacja między nimi)

Gala zapowiada się w miarę ciekawie i mam nadzieje że zobaczymy na niej kilka dobrych pojedynków

WWE World Heavyweight Title match

Randy Orton © vs Christian

Walka może być bardzo dobra, mam nadzieję, że nikt się nie pojawi i nie odbierze nikomu zwycięstwa, jedyną osobą, którą chętnie bym zobaczył w tej walce, w ringu to Chris Jericho, ale mimo wszystkie nie chce mi się wierzyć w powrót Y2J'a... Na chwilę obecną stawiałbym na Christiana, po pierwsze Randy cały czas wygrywać nie może, a po drugie jakby teraz wygrał Christian i zdobył pas, to feud mógłby stać się jeszcze bardziej ciekawy.

WWE Title match

John Cena © vs R-Truth

Ogromny postęp zrobił R-Truth po przejściu heel turnu, ale jakoś nie wierzę, że zdobędzie pas w starciu z samym Ceną. Jak już wiadomo powoli powraca John Morrison i zapewne R-Truth dokończy z nim swój feud. Miejmy nadzieję, że Alberto wskoczy w miejsce Killingsa i rozpocznie feud z Johnem. Wynik w tej walce jest raczej do przewidzenia. Byłbym w szoku jakby R-Truth zdobył pas, ale to jest raczej niemożliwe.

WWE Intercontinental Title match

Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson

Nie dawałbym w tej walce większych szans Barrettowi. Moim zdaniem Wade powinien stracić pas i powoli, powoli zbliżać się do jakiegoś wielkiego feudu, o najważniejszy pas federacji. Fajnie byłoby jakby Justin Gabriel i Heath Slater pomogli w jakiś sposób Ezekielowi, w zdobyciu pasa.

WWE United States Title match

Kofi Kingston © vs Dolph Ziggler

Walka, że tak powiem znikąd, ale może być całkiem niezła, bo obaj wrestlerzy posiadają dobre umiejętności ringowe. Kofi jest posiadaczem pasa już dość długo i chyba nie tylko mi się znudził, zmiana posiadacza z całą pewnością, by się przydała. Mam nadzieję, że Dolph niedługo "rozstanie" się z Vickie i rozpocznie solową karierę, bez żadnego menadżera.

CM Punk vs Rey Mysterio

Fakt, walka może być niezła, bo walczą w niej bardzo dobrzy zapaśnicy, ale co z tego? Ja jakoś nie czuję żadnych emocji, nie interesuje mnie zbytnio ten pojedynek. Chciałbym jednak, aby Punk wygrał, a bookerzy na niego postawili. Ostatnia wygrana Punka nad Ceną zdziwiła mnie, a zarazem ucieszyła. Jednak ostatnio znów Punk powiedział, że zastanawia się nad zrobieniem sobie przerwy od wrestlingu, głównym powodem takich rozważań jest to, że WWE nie traktuje go jako wrestlera z czołówki.

Alberto del Rio vs Big Show

Cały czas wydaje mi się, że Big Show wygra i zapewne na niego postawię w typerze. Jeżeli wygrałby Big Show, to mogliby już zakończyć ten feud i wypuścić ADR'a na głębsze wody, bo takie programy z Showem itd, są zdecydowanie nie dla niego. Mimo tego, że wydaje mi się, że Show wygra, to liczę na wygraną Alberto.

Alex Riley vs The Miz

Bardzo polubiłem Riley'a, ma dokładnie taką samą gadkę jak Miz i dokładnie takie same umiejętności ringowe jak Miz. Walka na pewno nie będzie dobra pod względem poziomu, bo chyba wszyscy wiemy jakie ring-skille posiadają obaj zapaśnicy. Oczywiście faworytem w tej walce jest Miz i nie widzę innego rozwiązania niż odklepanie Riley'a.

World Heavyweight Championship Match

Randy Orton © vs. Christian

Walka zapowiada się o wiele ciekawiej niż na OtL, ale według mnie będzie podobna do tamtej. Przez większość walki to Christian będzie pokazywał, co potrafi. Potem odrodzenie Randall'a, jakieś RKO i koniec. Nie spodziewam się po tej walce dużo, bo wiem, że Orton i tak obroni pas.

WWE Championship Match

John Cena © vs. R-Truth

Cieszy mnie obecność Trutha w tej walce. Widać, że Vince daje mu ten push, ale jak zawsze Jasiek pewnie obroni pas, bo chyba innej wersji tej walki nie ma. Będzie coś podobnego do walki, którą wymieniłem wyżej. Przez 3/4 pojedynku Truth będzie przeważał i pokazywał swoja, a nagle Jan się rodzi na nowo. AA, potem STF i koniec walki. Jak zawsze pewnie będzie to Main Event.

WWE Intercontinental Championship Match

Wade Barrett © vs. Ezekiel Jackson

Spodziewam się, że Wade jakoś obroni pas, jednak cieszyłbym się jakby zyskał go Ezekiel. Jak poprzednik wspomniał, powinni dać push Wade'owi na główny pas, a nie trzymać go przy midcardzie.

WWE United States Championship Match

Kofi Kingston © vs. Dolph Ziggler

Kolejny pojedynek z serii Kingston vs. Ziggler tym razem o pas US. Mam nadzieję, że wyciągną coś z tej walki, bo zawsze ich walki mi przypadały do gustu. Czekam, że będzie to jedna z lepszych walk tego PPV.

CM Punk vs. Rey Mysterio

Czekam na wygraną Punka, ale pewnie się tak nie stanie. Ten feud mnie mało obchodzi, bo to trochę odgrzewanie starego kotleta ze SmackDown. Jednak oby dwaj mogą zrobić dobrą walkę i bardzo chciałbym, żeby wygrał Punk.

Alberto Del Rio vs. Big Show

What? Wg mnie ten feud w ogóle nie powinien mieć miejsca. Oczekuję wygranej Big Show'a, chociaż fajniej byłoby jakby wygrał Del Rio.

Alex Riley vs. The Miz

Na ten feud właśnie czekałem już długi czas. "Uczeń" kontra "Mistrz". Mam nadzieję, że wygra Riley, chociaż nie wiem czy nie dadzą najpierw wygrać Mizowi. Pod względem poziomu na pewno walka nie będzie najlepsza, ani nie najgorsza.

13986806754f144420a3038.jpg

Zauważyłem że wielu z was chce zobaczyć finisher Rileya

Prosze bardzo : http://www.youtube.com/watch?v=4Eevh28rc2k&feature=related

Nie wiem jak wam,ale mi bardzo przypomina F-5

Entertainment > Wrestling

Champion Randy Orton vs. Christian - Wg to będzie najlepsza walka wieczoru jeśli postarają się tak jak na Otl. oby. Co do wyniku dla feudu najlepszym rozwiązaniem będzie zwycięstwo Christiana jednak jestem za Legend Killerem.

Champion John Cena vs. R-Truth - Wola R-Truth'a ale mam nadzieje że nie wygra pasu rzeczywiście zmienił swoją osobowość na lepsze i jest póki co na RAW najbarwniejszą postacią obok SCSA jednak nie widzę go z głównym pasem federacji. Walka będzie przeciętna.

Champion Wade Barrett vs. Ezekiel Jackson - Nie jestem ciekawy tej walki ale mam nadzieje że wygra Wade

Champion Kofi Kingston vs. Dolph Ziggler - Kolejny nudny pojedynek. ale typ na Dolph'a

Alberto Del Rio vs. Big Show - Tu mogłoby być ciekawie gdyby Big Show ważył z 60kg mniej. Ale tak to Big Show musi wygrać.

The Miz vs. Alex Riley - Tu też widzę ciekawy pojedynek. Uczeń przemienia się w "mistrza :D" i atakuje swojego mentora. Ciekawy feud dla Riley'a a Miz na tym cierpi :(

7888236935487467758dd1.jpg

Podobno Randy Orton doznał wstrząśnienia mózgu , WWE naciska jednak żeby walczył na Capitol Punishment . Mówi sie o przerwie dla Ortona

NWO FOR LIFE !

15887074294e35a9a4096c5.jpg