Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie

Trochę nas nie było. Znaczy się filmików nie było. Gale były ale nie wrzucane.

Teraz jednak wrzucamy galę. Z dnia 11.06.2011. Filmik zawiera 4 walki i 2 bonusy.

Miłego oglądnia:

A teraz kilka newsów:

- WFW zostań gwiazdą coraz bliżej startu. Planuje się nagranie pierwszego odcinka tydzień przed ByM II. Więcej szczegółów już niedługo.

- Dnia 12.06.2011 nagrana została gala WFW Storm. Gala ta w internecie powinna pojawić się w środę wieczorem bądź czwartek w południe.

- W dniu WFW Storm zawodnicy na sali spędzili bardzo dużo czasu. Od godziny 10:00 do 17:00 hala była zajęta przez zawodników WFW. Co z tego wyszło? Dwa pojedynki;)

- W dniach 17,18 oraz 19 czerwca(piątek-niedziela) zawodnicy dostają wolny weekend. Co oznacza od niepamiętnych czasów wolny weekend.

- Przed BackyardManią II zostanie nagrany jeszcze jeden odcinek. W niej planuje się walkę Money In The Bank.

- Tydzień po BackyardManii odbędzie się ostatni odcinek WFW. Będzie to pożegnalny odcinek. Planuje się 90 minutową galę na której planowanych jest 7 pojedynków,gość specjalny,stare gale oraz wypowiedzi zawodników WFW. Jak dobrze już wiecie WFW zmienia nazwę na WKSW.

- Po zmianie nazwy zmieni się także wszystko w WKSW. Każdy z zawodników będzie musiał wypromować się jako nowy zawodnik oraz zmienić ring name.

- Maniek po powrocie z Chin i promocji WFW wystąpił na WFW Storm. Dnia 20 czerwca wyjeżdża On do Austrii promować Wołów oraz spotkać się z fanami. 22 czerwca David Master oraz Tommy Angelo promują WFW w Czechach.

Informacja dla wszystkich. Jeżeli kogoś osoba została obrażona w odcinku z góry proszę nie brać tego na poważnie. Wszystko jest robione humorystycznie. Nie bierzcie tego na poważnie.

A teraz mały spojler z WFW Storm(żeby się lepiej czekało):

http://w647.wrzuta.pl/obraz/32OocLoBaeq/jarze

Miłego oglądania.

Od siebie dodam że o 5 muszę wstać. Więc sobie pośpię... ;)

rKO
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

1

• chudinho

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Promo otwieracjące genialne absolutnie. Chudy zniszczył wszystko :D ('Kto tu k... znowu idzie!?', 'Murzynom nie przybijam' czy '-A co z Masterem? -A ch... tam z Masterem!') :D Arcydzieło.

Walka nr.1 kiepska, nie dziwie się, że nie znałem wcześniej tych zawodników, nie wiem jak to się stało, że Rydzyk wygrał, ale szanty na tyle polewne, że szybko mi zleciała :D

Drugiego pojedynku nie miało już co uratować, bo wszelakie przyśpiewy zanikły. Poziom na szczęście był trochę wyższy, ale brakowało mi jakiś przejść, kontr etc.. Ot zlepek średnio wykonanych movesów.

Cieszę się z powrotu Deverna, to jedna z bardziej wyrazistych postaci. Ładny finisher. Ogólnie starcie tych panów bez fajerwerków, ale bez wątpliwości powyżej poziomu przyzwoitości. Całkiem niezły pojedynek.

Bardzo fajny ME, motyw z maską za pierwszym razem mnie rozbroił :D Pare ładnych akcji mieliśmy, przede wszystkim płynność w akcjach, spora ich gama. Szkoda, że Chudy przegrał pas. Dobrze przynajmniej, że nie na rzecz Revana bo ten ewidentnie był w walce najsłabszy i jeśli nie wykonuje w walce serii HFowych akcji ewidentnie nie zachwyca.

Poza tym widać, że świetnie się bawicie a to jest w tym najważniejsze. Konferencja decydująca o zwycięzcy genialna absolutnie :D

• Recent Posts

• MattDevitto
      @ CzaQ  z cyklu obrazy, które słyszysz
    • Grishan
      Bardzo dobre. Bardzo.  Jak się do czegoś przyczepić to może do tego, że jednak poświęciłeś potencjalnym przeciwnikom trochę mało czasu. Ale czy w dzisiejszych czasach można to uznać za minus?  Jest klimat, jest dużo Bidama. Dziwnie jest, ale ciekawie.  Bardzo dobre. Bardzo. 
    • MattDevitto
      Dzień 6 BOSJ to jakieś totalne nieporozumienie i stracony czas. Jak nie mają później czasu na walki turniejowe to mogliby sobie darować choć 1 tag match na początek, nikomu to nie jest potrzebne. A później są takie kwiatki, że walki turniejowe nie wychodzą poza parę minut...Liczyłem, że w tym roku będzie lepiej, tragedii nie ma, ale obiecywałem sobie po składach nieco więcej, choć nie widziałem wszystkiego od dechy do dechy.
    • MattDevitto
    • PpW
      Isnorr dołącza do Rodziny 🤯 (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...