Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Megatotal.pl <- Sense of balance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Forumowa Braci,

proszę Was bardzo o wsparcie projektu muzycznego w którym biorę udział. Jak to zwykle bywa z młodymi muzykami, nie mamy hajsu na wydanie profesjonalnej płyty, aby jakoś zaistnieć na polskim rynku. Portal megatotal.pl to swego rodzaju społeczna wytwórnia muzyczna w którym decydujecie w jakie zespoły chcecie inwestować, zarabiacie na nich i macie udział w ewentualnym wydaniu płyty. Co prawda nie gramy muzyki jaka tutaj zazwyczaj jest polecana (grałem metal przez całe życie, już mi się znudziło:) ), ale nawet jak komuś nie przypasuje to z czystej koleżeńskiej pomocy się zarejestruje :) Nasz profil znajduje się pod adresem : http://www.megatotal.pl/artists/artist.php?id=5119 Wygląda to tak : rejestrujecie się jako fan , dostajecie w gratisie 100 gr na rozpoczęcie zabawy. Za te 100 gr możecie sobie kupić nasze mp3 , wchodzicie na nas profil, klikacie mp3 i macie możliwość inwestycji w odpowiednie utwory. . W sumie , więc na starcie nic nie tracicie. Będę Wam wdzięczny za pomoc. To dla nas na prawdę jakaś szansa, a sami nie damy rady. Każde wsparcie się liczy!

Z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc :) W razie pytań, albo problemów z rejestracją/inwestycją piszcie, pomogę :)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ale nawet jak komuś nie przypasuje to z czystej koleżeńskiej pomocy się zarejestruje :)

Dokładnie, w takich sytuacjach zawsze warto pomóc. Sam przelałem, teraz namawiam znajomych.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Opublikowano
Skromna złotóweczka, ale wpłacone :) Powodzenia życzę ;)

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Opublikowano
Polecam inwestowanie w Campa - jutro mam zostać posiadaczem trzeciego już Lamborghini.
Opublikowano
  • Autor
Dziękuje Wam :)
Opublikowano

Ja pierdziele, zajebiście gracie :shock: Nie spodziewałem się czegoś aż tak dobrego!!

PS napiszesz mi jakiego używacie majka?

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

Opublikowano
  • Autor

Do wokalu na bank jakiegoś sennheisera bo ostatnio nawet sprawdzałem. Perkusja była nagrywana dwoma pojemnościowymi (tak, wiem - lame, ale tylko takim sprzętem póki co dysponujemy :) ) których modeli i marki nie znam (nie byłem przy nagraniach garów).

Dziękuję za miłe słowa :)