Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostatni rachunek Macho Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do lektury mojego artykułu traktującego o prawdziwym konflikcie Randy'ego Savage'a z Hulkiem Hoganem. Znajdziecie go pod adresem http://attitude.pl/ostatni-rachunek-macho-mana.html . ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ostatni-rachunek-macho-mana.html

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 837
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Akurat sam zabrałem sie za artykul o Macho Manie z okazji WresleZinu. Przyjemnie sie czytalo, bo zawsze mozna liczyc u Ciebie na pare ciekawostek

50608915156a3743c1fa34.jpg

Opublikowano
Dobra fajnie się czytało artykuł. Przyjemnie się czyta jak ktoś po tylu latach godzi się ze sobą. Szkoda MachoMana, może jeszcze byśmy widzieli w TNA czy gdzieś jakieś ciekawe momety z byłymi Mega Powers.
Ja chce heelturn Jasia
Opublikowano
Przeczytałem jednym tchem. Dobrze napisane. No i garść ciekawych informacji. Historia z gatunku tych, które można opowiedzieć żonie z rana przy kawie i ta na pewno nie będzie ziewać.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano

Wspaniały artykuł! Świetna robota, bardzo dużo ciekawych informacji. Jak widać relacje Hogana i Savage'a bywały naprawdę trudne, jednakże zgodzę się chyba ze słowami Jimmy'ego Hart'a, który przyznał, że ludzie czasem zbytnio wyolbrzymiają rozmiary owego konfliktu. Po za tym patrząc na akcje Macho Mana muszę przyznać, że musiał mieć on pewne problem, a konkretnie był niezrównoważony. Rozumiem, że miał coś do Hulkstera, jednakże niektóre zachowania nie były podyktowane jedynie chęcią zemsty za stare brudy, ale wyglądało to tak jakby Savage nie potrafił zapanować nad swymi emocjami.

Koniec końców najważniejsze, że obaj panowie zdążyli się pogodzić jeszcze przed odejściem Randy'ego.

Opublikowano
  • Autor
Gdyby Savage był niezrównoważony, zaatakowałby Hogana na ringu albo dopadłby go przed jego domem, gdyż mieszkali w odległości 40 kilometrów od siebie. W artykule zwróciłem zresztą uwagę na to, że Macho udanie współpracował z Hoganem, choć go nie znosił, tak więc prosiłbym nie przesadzać z interpretacją. Podobno Hulkster biegał po mediach i obrażał rodzinę Savage'a, więc nie ma się co dziwić, że ten chciał rozwiązać sprawę po męsku. A że Hoganowi zabrakło jaj, i nawet nie chciał porozmawiać w cztery oczy, to już inna sprawa.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
Kolejny świetny artykuł z masą informacji, o których wcześniej nie miałem pojęcia. Wiedziałem, że toczą ze sobą prywatną wojnę, ale nie zdawałem sobie sprawy, że dochodziło między nimi do takich ekscesów. Dobrze, że Hogan zdążył się z nim pogodzić, bo sumienie nie dawałoby mu spokoju.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)