Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tydzień według Vercyna - odcinek 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już 10 odcinek "Tygodnia według Vercyna". Nagrywany był tuż przed finałem Ligi Mistrzów. W kolejnym epizodzie usłyszeć możecie o przejęciu pasa TV przez Erica Younga, eliminacjach i finałowej trójce w Tough Enough oraz o nowym pretendencie do pasa WH na SmackDown!

Zapraszam...

[youtu...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-tydzien-wedlug-vercyna-odcinek-10.html
  • Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 737
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dwie uwagi: ten pan, o którym zapomniałeś w kontekście "wojny o kobietę" jest chyba Bobby Lashley, o ile się nie mylę. Dwa - Michał Borek? :P Mateusz.

Jeśli chodzi o samo nagranie, to zgadzam się z przytoczonymi punktami, więc nie będę się o nic spierał. Muszę Ci podziękować (i to czynię) za przytoczenie karty na Slammiversary, bo nie miałem zielonego pojęcia, że jest już ustawionych pięć walk (ba, nawet nie wiem, kiedy ta gala jest dokładnie, ale mniejsza już o to :D), co tylko świadczy o promocji tychże pojedynków, skoro Love po jednym zaatakowaniu Mickie dostaje title shota. Całość mogę skomentować słowami Jose Mourinho: well done, well done, well done. I czekam na następne dziesięć :wink:

Opublikowano
  • Autor
Dwie uwagi: ten pan, o którym zapomniałeś w kontekście "wojny o kobietę" jest chyba Bobby Lashley, o ile się nie mylę.

No właśnie nie mogłem sobie przypomnieć nazwiska - chodziło mi cały czas po głowie Bob, Bobby i non stop Bob Sapp :) Przypomniałem sobie także przesłuchując już na YT materiał, ale tak jest jak się nagrywa na freestyle'u.

Dwa - Michał Borek? :P Mateusz.

A to dopiero po wrzuceniu na YT usłyszałem. Wydawało mi się, że powiedziałem Mateusz Borek, a tu psikus - Michał :twisted:

Opublikowano
Hmm.. Kolejn2e bardzo udane wydanie TW Vercyna , wszystko pięknie, ładnie. Zajebiście jednym słowem ; D
Opublikowano
Bardzo mi się podobało, na pewno będę słuchał/oglądał Ciebie i Twoje filmiki co tydzień i mam nadzieje, że dalej będziesz trzymał tak wysoki poziom, bo pomysł takiego programu jest świetny. Dobra robota
Opublikowano
Kolejny świetny odcinek. Jeśli chodzi o odcinek specjalny to dobrym pomysłem było by zaproszenie gościa oglądającego TNA i podsumowanie rządów od momentu pojawienia się Hogana i Bischoffa.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Opublikowano
Taa Sin Cara moim zdaniem chciał zrobić La Mística czyli to przejście z hurricanrany do armbaru

2099587804e1252e419974.jpg