Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE House Show - Gdańsk - "sektor" Attitude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wroclawianin, HosueShow Smackdown czyli gala nie emitowana w TV, przeznaczona tylko dla osób zgromadzonych na hali. Zapewne myli Cię fakt że odbywa się to w piątek gdy nadawany jest zwykły SD - jednakże wygląda to tak że piątkowe gale z tv są nagrywane wcześniej : )
  • Odpowiedzi 155
  • Wyświetleń 49,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ktoś tam się pytał, ile osób będzie. Bilety wykupione: ok. 3200+

18056192365019276624f15.jpg

Opublikowano
W regulaminie Ergo Areny jest tylko zakaz wnoszenia aparatów i kamer jeśli wymaga tego organizator. Skoro organizator na bilecie zaznaczył tylko zakaz wnoszenia kamer to chyba aparaty można mieć. Z resztą na galach WWE pełno ludzi jest z aparatami. Kilka osób z forum było na gali WWE w Pradze. Jak to tam wyglądało?

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Opublikowano
  • Autor
Kilka osób z forum było na gali WWE w Pradze. Jak to tam wyglądało?

Można było bez problemu mieć aparat.

Opublikowano

Można było bez problemu mieć aparat.

Ale mały, nie było można wnosić kamer i cyfrówek.

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ej jak sądzicie ja mam 13 lat mój kolega ma 14 ( od razu mówię że nie jesteśmy dziećmi w czerwonych koszulkach, tylko jak już to białe lub z napisem Team bring It :D ) , myślicie że nasz wpuszczą, czy lepiej ja mam iść z "opiekunem " ???

Przy okazji patrzcie co znalazłem http://www.ergoarena.pl/aktualnosci/wwe---pierwsza-lista-zawodnikow.html

Opublikowano
Spokojnie powinniście zostać wpuszczeni.

18056192365019276624f15.jpg

Opublikowano

Tak aparat można mieć i strzelać fotek do woli, ale nie można robić filmików (teoretycznie). Jak długo będziesz trzymał aparat i będzie widać że robisz film to któryś z panów z obsługi może zwrócić ci uwagę. Na którymś z HS widziałem taką akcję, aczkolwiek samemu nie miałem problemu pokręcić troszkę filmów.

btw. W karcie Mark Henry i Big Show... fuck.. to będzie mój 4rty HS i na każdym gdzieś wysoko w karcie był jeden lub drugi... chyba się od nich nie uwolnię.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej Wybiera się ktoś z Krakowa bądź okolic?????

Ja prawdopodobnie jak nie znajde innego transportu jade,pociągiem.

Opublikowano
Kto jedzie z katowic do gdańska, niech napisze do roteiro albo ph93 na pw. Ustalimy jakim pociągiem pojedziemy czy coś.Pewnie dużo osób jedzie ze Śląska to można się w katowicach spotkać i odjechać :-) Są dwie opcje przyjazdu tam o 12 00 i o 16 00 z groszami.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
ja jestem z Sopotu,wiec mam wszystko na miejscu, ale akurat z moich znajomkow nikt nie idzie, i do tego jeszcze biletow nie ogarnalem - ktos wie czy sa jeszcze w sprzedazy? no i pytanko czy mozna sie jakos z wami jeszcze ustawic? wiem, ze pewnie odpowiedzi na moje pytania jest porozmieszczana na forum :D ale padl mi laptop i mam duzo gal ostatnich do nadrobienia, a boje sie, ze trafie na spoilery gdzies :D pozatym za duzo tematow o tym house show w Gdansku i sie w tym gubie juz :P
Opublikowano

Hej!

W lipcu przyszły do mnie bilety na SD w Gdańsku i wtedy się z czaiłem, że sam taki sam sektor jak wy. Tylko trochę dalej z siedzeniem ja mam rząd 9 miejsce 8.

This time is time for X.

7648444334e8dfa66d06e2.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
ja jestem z Sopotu,wiec mam wszystko na miejscu, ale akurat z moich znajomkow nikt nie idzie, i do tego jeszcze biletow nie ogarnalem - ktos wie czy sa jeszcze w sprzedazy? no i pytanko czy mozna sie jakos z wami jeszcze ustawic? wiem, ze pewnie odpowiedzi na moje pytania jest porozmieszczana na forum ale padl mi laptop i mam duzo gal ostatnich do nadrobienia, a boje sie, ze trafie na spoilery gdzies pozatym za duzo tematow o tym house show w Gdansku i sie w tym gubie juz

Spokojnie :P Są jeszcze w sprzedaży, możesz je zakupić na www.livenation.pl :)

[ Dodano: 2011-10-19, 07:46 ]

Hell Turn Orton #1 Fan!

SAVE_US

CM Punk is the Best wrestler in the World..

3011621254f3b63fe97b64.jpg

Opublikowano
Witam! Na galę wybiera się mój brat 15 lat i drugi brat (11). Wpuszczą ich samych bez opieki? Czy będzie trzeba prosić, żeby ich ktoś wprowadził?

8407598924ba0fe619b015.jpg