Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sheamus w Warszawie - Relacja z wizyty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponad 300 osób zebrało się w czwartek 19 maja przed sklepem Smyk w warszawskim centrum handlowym Złote Tarasy, by spotkać się z wrestlerem WWE Sheamusem. Powodem wizyty dwukrotnego mistrza świata w Polsce była promocja gali Smackdown, która odbędzie się 11 listopada w Gdańsku. Na spotkaniu nie mogło zabraknąć przeds...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-sheamus-w-warszawie-relacja-z-wizyty.html
  • Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bardzo ciekawa relacja, szczególnie podobają mi się zdjęcia. Oby nie było z nami tak jak z czechami, chcę WWE co roku. :(
Opublikowano
no to wszystkie bilety są już wykupione?, ku*wa !
Opublikowano
  • Autor
Przecież sprzedaż biletów na galę rusza za 3h... W relacji jest mowa o 300 biletach na spotkanie z Sheamusem, które szybko się rozeszły.

Edytowane przez Koper

Opublikowano
Będzie portal Attitude kupował grupowo? Ciekaw jestem też czy bilety będzie można kupić na spokojnie czy ludzie się rzucą i jak ktoś od razu nie kupi to pocałuje klamkę. Swoisty test na popularność WWE w Polsce. :)

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
na razie brak mi kasiory na bilet, czyli jak nabędę bilet za około miesiąc to już wątpie by były dostępne miejsca vip, taka właśnie jest polska.
Opublikowano
Będziemy się starali o grupowe bilety. Nie sadzę aby się tyle osób rzuciło aby zabrakło biletów, to duża hala. Zapewne trochę osób kupi w pierwszym tygodniu a później już będzie zastój w sprzedaży.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
  • Autor
Będzie portal Attitude kupował grupowo? Ciekaw jestem też czy bilety będzie można kupić na spokojnie czy ludzie się rzucą i jak ktoś od razu nie kupi to pocałuje klamkę. Swoisty test na popularność WWE w Polsce. :)

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=31910

Opublikowano

Pojechałbym na tą galę ale nie stety za daleko .

Pojechałbym z 4 kumplami z klasy , którym pokazałem wrestling i na czym polega i się im to spodobało ale nie stety mam za daleko .

Opublikowano
  • Autor

Kupiłbym Rolls Royce'a za 4mln złotych, ale niestety nie mam takich pieniędzy...

Ludzi opanujcie się, kogo obchodzi że nie możecie jechać? Jeżeli planujecie się wpisać, to tylko w konstruktywny sposób. Każdy wpis typu "pojecheałbym, ale mam za daleko/mama mnie nie puści/ nie mam pieniędzy będzie automatycznie kasowany.

Opublikowano
czyli byłeś tam, no to jak wygląda sheamus? tak samo jak w tv?
Opublikowano
  • Autor
czyli byłeś tam, no to jak wygląda sheamus? tak samo jak w tv?

To jak wygląda widać doskonale na załączonych zdjęciach. Generalnie jest mniej blady niż w tv :)

Opublikowano
gdzie mozna znalesc wszytstkie zdjecia z tego spotkania?
Opublikowano

tutaj:

Foto

20103022104eca8cb17c635.jpg