Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

LuchaNews: TNA/AAA, Manson,Forjando un Idolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://defecito.com/uploads/2006/09/AAA.gif

Charly Manson wyszedł z więzienia za kaucja , którą wpłaciła w dużej części promocja AAA. Ma dozór policyjny, niedługo będzie proces. Wypuszczono go po tym, jak według świadków policja przekroczyła swoje kompetencje.

Charly już powrócił do występów, 13 m...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-luchanews-tnaaaa-mansonforjando-un-idolo.html
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 585
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

• Yao
    Yao 1 odpowiedź
Opublikowano
Bardzo spodobał mi się nowy turniej Forjando un Idolo.Z początku nie spodziewałem się po nim niczego specjalnego jednak wyszedł jak na razie bardzo dobrze.Nie spodziewałem się że tak daleko dojdzie Angel de Oro gdyż w tym roku wygrał już jeden turniej i tytuł Trio a jednak udało mu się przejść do pół finału.Walkę z Fugo powinien wygrać.Tak samo Delta raczej wygra półfinał i będziemy mieli finał De Oro vs Delta.Obaj zawodnicy są bardzo dobrzy i nie wiem kto to wygra mam nadzieje że Oro jednak zwycięstwo Delty też będzie cieszyć.Pomysł turnieju z tymi mentorami i blokami bardzo dobry,w sam raz na promocje i przetestownie młodych talentów.Co do współpracy AAA-TNA to występy gwiazd TNA na Triplemanii tylko pogorszą poziom gali bo co Scott Stainer może wnieść do walki?Szkoda że nie napisałeś o karcie na CMLL która odbędzie się 05/22/2011 w Arena Coliseo Guadalajara,gdzie La Sombra zawalczy z Último Guerrero o tytuł CMLL Havy.Trzymam kciuki za Sombre jednak wątpie żeby zdobył taki tytuł na arenie w Guadalajara.Dzięki za newsy 8)
#SmartFanZone