Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oficjalnie: Sheamus w Polsce!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy przyjemność Was poinformować o wizycie Sheamusa w Polsce.

Gwiazda WWE odwiedzi nas już w ten czwartek w Warszawie, w Smyku w Złotych Tarasach.

Bezpłatne bilety na to spotkanie można odebrać już w środę w godzinach 10-21, oraz w czwartek do godzint 15:00.

Spotkanie rozpocznie się o godzinie 16:00.

Poniżej ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-oficjalnie-sheamus-w-polsce.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak. Darmowe bilety gdzie można odebrać? Na 99% będę, bo mieszkam niedaleko Złotych Tarasów i taka okazja się może nie powtórzyć ^^
Opublikowano
Darmowe bilety w smyku, nie? Będę na pewno, do tarasów mam z 5 minut metrem, więc...będę!
Opublikowano
A czy bendą mówić o tym w telewizji??
Opublikowano
Na plakacie jest mały błąd bo Sheamus nie jest jak narazie mistrzem WWE,ale to taki mały szczegół.
Opublikowano
Na plakacie jest mały błąd bo Sheamus nie jest jak narazie mistrzem WWE,ale to taki mały szczegół.

To nie jest błąd tylko chwyt marketingowy ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Opublikowano

@The Justice

Wrestlefans mają tam być z kamerą

@Paczek

Nie jest mistrzem, ale był. o to tu chodzi.

Opublikowano
Dobrze że promują WWE. Ja na pewno będę
Opublikowano
Hmm... dość ciekawa okazja, przyznam szczerze. Bilety w środę od 10? Tu jest właśnie minus dla mnie ( :) ) - czemu? - nasza kochana szkoła. Niestety teraz rozpoczął się bardzo ważny okres. Okres poprawiania ocen i niestety... cóż, ale porobicie jakieś zdjęcia mam nadzieję.

1806246604dbf9113c4f79.png

Opublikowano
Informacja "rychło w czas" - zwłaszcza dla tych, którzy mieszkają poza Warszawą.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Dobrze by było gdyby ktoś z Attitude tam był i później wrzucił raport a może jakiś filmik z spotkania.
Opublikowano
Byłem dziś w Złotych więc z ciekawości przeszedłem się do Smyka, żeby zobaczyć czy promowany jest w jakikolwiek sposób event z Sheamusem. Niestety zawiodłem się, żadnych plakatów, żadnych standów, a pani na kasie na pytanie czy jest już jakiś program spotkania z Sheamusem, zapytała tylko dźwięcznie 'z kim' ;]
Opublikowano
kurde ja mieszkam w tczewie, czyli bardzo daleko od warszawy, mam nadzieje ze zrobicie jakieś foty lub filmiki :D
Opublikowano
Ja mieszkam w Łodzi, ale rodzinka odbierze za mnie bilety i się pojawię : )