Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Over The Limit 2011 (Spoilery , zapowiedzi , komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kelly Kelly vs Brie Bella

Wygra zdecydowanie Kelly Kelly.I kto wie może coś do niej Kharma będzie miała.

Chavo vs Sin Cara

Mecz tylko po to aby wypromowac Sin Carę.Ten feud jest jednorazowym feudem a Chavo jest tylko podporą.Sin Cara zdecydowanie wygra.

Teraz to już na pewno karta sie nie zwiększy i oceniam kartę na bardzo dobrą.I moim zdaniem są pewne wyniki aczkolwiek mogę się mylić.Moje marzenie aby R-truth wygrał feud ale myślę i taki scenariusz jest możliwy że na OtL R-truth przegra i jeszcze bardziej pokaże heelowskie zagranie(lecz sie zastanawiam czy można jeszcze bardziej hehe)a na kolenym PPV zobaczymy jeszcze bardziej wypromowany pojedynek.

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

10

• Ronnie

9

• Konarr

9

• TheBeast

7

Top użytkownicy w tym temacie

Kelly Kelly vs. Brie Bella

Według mnie wygra Kelly, a po walce zaatakuje ją Kharma. Ciekawi mnie która ta walka będzie w karcie.

Jak pisałem wcześniej według mnie Sin Cara zdecydowanie wygra, w końcu to jego pierwszy feud. Poza tym koszulki sprzedawać się muszą więc i wygrywać musi. Orientuje się ktoś czy Bez Twarzy już rzuca koszulki w publikę itd. :-) ?

NIe byłbym zdziwiony gdyby walka Reya z Prawdą była openerem i jedną z najlepszych technicznie walk gali. Chociaż i tak faworytem najlepszej technicznie jest dla mnie Cara vs. Chavo.

1161423919541b3db89050d.jpg

adrhbk, Konarr, To raczej Wy wyluzujcie :D dziele sie tylko moimi spostrzeżeniami i watpliwościami, nigdzie nie napisałem nic o SuperStars. O co wam chodzi?

adrhbk, Konarr, To raczej Wy wyluzujcie :D dziele sie tylko moimi spostrzeżeniami i watpliwościami, nigdzie nie napisałem nic o SuperStars. O co wam chodzi?

Ja poprostu myślałem ze już myślisz o tym że ADR stanie się jobberem xD

Entertainment > Wrestling

Nie, nic takiego nie miałem na myśli :) Po prostu szkoda mi Alberto bo lubię jego walki, a że na OtL będzie Chavo, R-Truth czy Mason Ryan to tym bardziej szkoda mi Alberto :D

Nie, nic takiego nie miałem na myśli :) Po prostu szkoda mi Alberto bo lubię jego walki, a że na OtL będzie Chavo, R-Truth czy Mason Ryan to tym bardziej szkoda mi Alberto :D

Spokojnie,to tylko jedno PPV :)

Entertainment > Wrestling

Alberta na pewno nie zabraknie na Over The Limit, więc spokojnie, może dadzą mu Kingstona i pojedynek o pas.

18056192365019276624f15.jpg

Alberta na pewno nie zabraknie na Over The Limit, więc spokojnie, może dadzą mu Kingstona i pojedynek o pas.

Bez jaj. Wiadomo że wwe lubi dodawać pojedynki z kosmosu podczas gal , ale Del Rio i Kingston ? . Ich drogi nie przetarły się chyba od czasu ich feudu przed wrestlemanią więc nie sądzę by do tej walki doszło. Zwłaszcza że na gali zapowiedzianych jest całkiem sporo walk z czego jedna zapowiada się na bardzo długie starcie. Jedno ppv bez ADR czy Rhodesa to nie koniec świata.

21141536044eac5162deaab.gif

• Styl:  Jasny

Konarr i chudinho94 jesteście mistrzami nabijania. Co drugi post należy do któregoś z was :|

Sin Cara vs Chavo Guerrero - niewątpliwie jest to walka, na którą najbardziej czekam. Chavo wreszcie dostał program, w którym może zademonstrować swoje nieprzeciętne umiejętności i choć znowu będzie zmuszony się podłożyć to przynajmniej będzie miał okazję się pokazać. Przy dobrym bookingu walka może skraść show.

John Cena vs Miz - podobno chcą z tego zrobić co najmniej 40 minutowy pojedynek. Jakoś nie uśmiecha mi się oglądanie przez tyle czasu Ceny, który wytrzymuje wszelkie katusze i nie wypowiada "I quit". Jeżeli jednak rozegrają to dobrze pod względem aktorskim i nie będą ograniczać się tylko do oklepywania w ringu to może wyjść dobrze.

Randy Orton vs Christian - po tym, co zrobili z Christianem brzydzę się patrzeć na Randalla. Zwycięstwo Ortona jest pewne i szykuje się długi, nudny reign. Nie wydaje mi się, żeby Cage na dłużej zagościł w ME, także turnu bym się nie spodziewał, a raczej szybki spadek w hierarchii tego pana :roll:

Jerry Lawler vs Michael Cole - znając życie to tej walce dadzą więcej czasu niż luchadorom :| Pojedynek nadaje się tylko do szybkiego przewinięcia i jest głównym faworytem do wygrania w plebiscycie Attitude Awards w kategorii "najgorszy feud roku".

Tag Team Championship - szmacenia Punka ciąg dalszy? Oby nie. Kane i Big Show są w różnych brandach i to może być główny pretekst do zmiany mistrzów. Chciałbym, żeby Punk dostał jakiś pas po dwuletniej przerwie, mimo, że ma za partnera słabego zawodnika.

Wade Barrett vs Ezekiel Jackson - myślę, że chcą z Jacksona zrobić nowego dominującego power wrestlera i dadzą mu pas. Szkoda, bo po drafcie na niebieski brand uważałem Wade'a za głównego kandydata do walki o WHC. Wciąż tak uważam i mam nadzieję, że za jakiś czas zacznie jakiś program z Ortonem.

Rey Mysterio vs R-Truth - druga po luchanorach najlepiej zapowiadająca się walka. Zgodnie z zasadą - dominujący na tygodniówce zostaje odliczony na ppv - powinniśmy się spodziewać zwycięstwa Mysterio. Przy odpowiedniej ilości czasu są w stanie skleić porządną walkę.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Sin Cara vs Chavo Guerrero - Mało było Sin Cary w WWE ostatnio , będzą chcieli go wypromować , i za jakiś czas walka z Reyem.

Cena vs The Miz - jeśli to będzie jak pisze Marcin 40 minut , to bedzie straszna kaszana.Jakoś zupełnie nie jara mnie ta walka , nie lubie obu zapaśników.

Randy Orton - Christian - wygrana Ortona , potem pare walk Christiana i dowidzenia z WWE.

Reszty walk nie moge jakoś specjalnie określić. ;)

14959016414dd8c7616861a.png

potem pare walk Christiana i dowidzenia z WWE.

aż tak źle z cc nie będzie i raczej ta walka nie zakończy ich feud, jest sporo możliwości dla christiana teraz heelturn, na capitol punishment możemy mieć fatal 4 way o WHC, więc Christian raczej nie wyleci z WWE

Ja chce heelturn Jasia

Chavo vs Cara : Na ten pojedynek będę czekał z niecierpliwością ciekawe czy Chavo jeszcze pamięta czym jest walka 10 minutowa ;P

Randy vs Christian: Super odebrali Christianowi pas na pierwszym Smacku po Extreme Rules a teraz ciąg dalszy szmacenia -Vince jebnij się w łeb

Cena vs Miz: I quit matche bardzo mi się podobają ale czy ten pojedynek będzie dobry zobaczymy

Wade vs Jackson: Tutaj Wade nie straci jeszcze pasu ponieważ tyle co ich feud się zaczął a już Jack miałby zdobyć pas ?

Tag Team : Stawiam na Punka i Masona mimo tego że Punk jest szmacony to ponoć z Masona chcą zrobić konkretną postać. Myślę że od zdobycia pasów tag team się zacznie

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

• Urządzenie:  Linux

Randy vs Christian: Super odebrali Christianowi pas na pierwszym Smacku po Extreme Rules a teraz ciąg dalszy szmacenia -Vince jebnij się w łeb

Czasem uważam, że dzieciom powinno się odbierać dostęp do neta i TV a dać im książki do ręki. Może takich głupot by nie wymyślały tak często :/ Nie będę pisał od nowa, po prostu zacytuje siebie z innego tematu:

CC cały czas albo jest w ME albo kręci się wokół pasa od kiedy powrócił na EC PPV. Więc do cholery nie jest "szmacony" (i kurna zajrzyjcie do słownika synonimów i poszukajcie jakichś zastępczych słów).
Powtórzę to raz jeszcze - Jeżeli ktoś uważa, że zawodnik pojawiający się regularnie w ME tygodniówki, kręcący się wokół najważniejszego pasa od kiedy tylko wrócił kilka miesięcy temu jest poniewierany (tudzież "szmacony" - damn :/ ) to powinien odwiedzić Lwa Starowicza bo się chyba na głowy pozamieniał z pewną częścią swojego ciała :twisted:

Ale gdyby Christian nie został #1 contenderem i nie wystąpiłby na gali, również byłby szmacony i Vince już kolejny raz musiałby jebnąć się w łeb, co nie? :roll:

No dobra w takim razie co przeszkodziło CHristianowi by dopiero na Over stracił pas ??? to jest moje zdanie i już nie musicie od razu jechać po mnie od dzieciaków bo jakby nie patrząc przez tyle lat w WWE tak naprawdę gówno zdobył

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg