Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Over The Limit 2011 (Spoilery , zapowiedzi , komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OFICJALNIE

KELLY KELLY vs BRIE BELLA (Divas Championship)

11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

• Odpowiedzi 154
  • Wyświetleń 37,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oficjalnie również została zapowiedziana walka Sin cara vs Chavo.Czekam z niecierpliwością na ta walkę oby dano im dużo czasu.Pozostaje pytanie kto wygra-wydawać by się mogło że będzie to Mistico ale WWE ostatnio zaczyna pushować Chavo a dodatkowo jego przegrana z Bryanem może wiele oznaczać w kontekście do OTL

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Opublikowano
No pierwsza walka w której nie ma faworyta

Opublikowano
Zgadzam się. Faworytem jest Cena oraz Oerton oraz Rey. Jednak wydaje mi się, że To Sin Cara jest faworytem tego meczu, i ten mecz wygra.

Edytowane przez Ronnie

1161423919541b3db89050d.jpg

Opublikowano

haha zmieniłeś żeby mi rację przyznać :D

No niby Sin jest favorytem ale ten mecz wydaje mi się jest bez favoryta...

Opublikowano
haha zmieniłeś żeby mi rację przyznać :D

No niby Sin jest favorytem ale ten mecz wydaje mi się jest bez favoryta...

No tak zmieniłem bo najpierw źle zrozumiałem twój post, i doszedłem do wniosku że masz rację :-)

Opublikowano
Dziękuję :D niewiele osób widzi mój geniusz.

Opublikowano
No pierwsza walka w której nie ma faworyta

Ty tak serio? Naprawdę uważasz, że Vince zajobuje swoją nową maszynkę do koszenia szmalu komuś takiemu jak "wiesz kto" (nie chcę spoilerować). Porównaj sobie jaką pozycję miał przez ostatnie lata ów wrestler i jakie plany WWE ma odnośnie Sin Cary. W tej walce możesz każdą kasę stawiać na kolesia w masce.

Dziękuję :D niewiele osób widzi mój geniusz.

:twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Opublikowano
Ta. Maskowany pewnie wygra, ale jeżeli to bd feud to czemu miałby nie wygrać?

Opublikowano
Ta. Maskowany pewnie wygra, ale jeżeli to bd feud to czemu miałby nie wygrać?

Z tego samego powodu, że jeśli Cena miałby mieć obecnie feud dajmy na to z Marellą (pal licho, że obaj to face'e, chodzi o pozycję), to pewnie Jasiek wygrałby wszystkie walki w feudzie.

Poza tym, nie sądzę by to był feud. Nie będą rozmieniać na drobne Sin Cary, zajobują mu gładko Pana X i zaczną promować dalej, dając bardziej wymagających (mocniej wypromowanych) zawodników.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Opublikowano
Jeżeli to ma być pojedyńcza walka to Sin wygra, jak feud to pewnie Chavo wygra chociaż1 walkę. A co do wartościowszych przeciwników to kogo takiego widzisz?

Opublikowano
Jeżeli to ma być pojedyńcza walka to Sin wygra, jak feud to pewnie Chavo wygra chociaż1 walkę. A co do wartościowszych przeciwników to kogo takiego widzisz?

NIekoniecznie Chavo musi wygrać choć jedną walkę. W feudzie Punka z Ortonem , Punk nie wygrał żadnej (!) walki. Chavo jest po to wciśnięty z Sin Carą żeby Cara miał wygrany pierwszy feud.

Opublikowano
NIekoniecznie Chavo musi wygrać choć jedną walkę. W feudzie Punka z Ortonem , Punk nie wygrał żadnej (!) walki. Chavo jest po to wciśnięty z Sin Carą żeby Cara miał wygrany pierwszy feud.

I żeby dali dobrą walkę, bo oficjele zauważyli, że panowie bardzo dobrze współpracują z sobą w ringu.

A pamiętasz kiedy w ogóle Chavo miał jakąkolwiek walkę w TV na PPV? A teraz zastanów się, czy Vince podłoży swój najnowszy nabytek (i zastępce Rey'a w przyszłości) komuś takiemu jak Chavo? Guerrero będzie na tym PPV tylko dlatego żeby dać dobrą walkę z "zamaskowanym" i epicko mu jobnąć.

Co do większych wyzwań dla "beztwarzowca" to mógłby to być np. Barrett lub Cody (choć szkoda by mi ich było gdyż z pewnością musieliby jobować), czyli któryś z mocniejszych uper midcarderów.

Opublikowano
To będzie debiut Sin Cary na PPV, są wobec niego wielkie plany, plus wiadomo z kim przyjdzie mu się zmierzyć. I jeżeli ktokolwiek wierzy w wygraną Chavo, to gratuluje optymizmu :D , a cała ta podbudowa jest po to aby na PPV nie trafiały takie walki jak Kendrick vs Robbie E. Innymi słowy, aby ludzie nie przypierdalali się o walkę z dupy :D

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Opublikowano
Moim zdaniem Szynkara wygra na pewno... To nowy bohater, no chyba,że będą to chcieli w jakiś ciekawy sposób kontynuować,ale wątpie.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!