Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Over The Limit 2011 (Spoilery , zapowiedzi , komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra. Może, nie no napewno macie rację. Jestem wielkim optymistą ale nie aż tak :/:(
11.11.2011 ERGO ARENA!!!! ŚLĄSK ZGŁASZAĆ SIĘ!!!!!!

18992563784dd68bd1cc988.jpg

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

10

• Ronnie

9

• Konarr

9

• TheBeast

7

Top użytkownicy w tym temacie

Oby było więcej pojedynków i niech chociażby jeden wygrał Chavo,bo nie lubie oglądać go jako ciągle przegrywającego.
Entertainment > Wrestling

Oby było więcej pojedynków i niech chociażby jeden wygrał Chavo,bo nie lubie oglądać go jako ciągle przegrywającego.

Wątpliwe. Nie wydaje mi się, by by planowali feud na dłuższy okres. Prawdopodobnie doszło do niego tylko po to, żeby Sin Cara wreszcie mógł pojawić się na PPV - nie ma mowy, że jobbnie Chavo. Co prawda gdy Mysterio debiutował w WWE, na swoim pierwszym PPV (SS 2002), dostał od Kurta (swoją drogą, po świetnej walce), ale no właśnie, Kurta. Panowie być może zmierzą się jeszcze na SD po Over The Limit, nic więcej, beztwarzowiec będzie szukał kogoś nowego.

• Reputacja:   1

A pamiętasz kiedy w ogóle Chavo miał jakąkolwiek walkę w TV na PPV?
O ile dobrze pamiętam -Raven-, to ostatnią walkę miał bodajże na WrestleManii XXIV gdy "zmierzył" się w meczu o pas ECW z Kanem... Choć mogę się mylić ;)

A pamiętasz kiedy w ogóle Chavo miał jakąkolwiek walkę w TV na PPV?
O ile dobrze pamiętam -Raven-, to ostatnią walkę miał bodajże na WrestleManii XXIV gdy "zmierzył" się w meczu o pas ECW z Kanem... Choć mogę się mylić ;)

No ale jak ta walka wyglądała...

Karta zamknięta i zabrakło miejsca dla del Rio ;( Jak to w WWE można szybko spaść z ME do zupełnego pominięcia na PPV. Myślicie ze Arystokrata pojawi się w jakiś sposób an tym PPV czy zrobili mu wolne?

Michaelsa też nie było na Elimination Chamber w tamtym roku i również uważałeś, że spadł? Wyluzuj.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Michaelsa też nie było na Elimination Chamber w tamtym roku i również uważałeś, że spadł? Wyluzuj.

Nie było go w karcie, ale i tak się pojawił, żeby "przekonać" Takera do rematchu na WM26.

I do not back down from any challenge

18697074544e6f9914ba901.jpg

Chłopie,spokojnie Del Rio na pewno jeszcze wystąpi.Czy Ty uważasz że jak ktoś nie wystąpi na PPV odrazu musi iśc na SuperStars ?

• Reputacja:   1

Do karty zostały dodane jeszcze dwie nowe walki :

Kelly Kelly vs Brie Bella Divas Championship

http://www.diva-dirt.com/wp-content/uploads/2011/05/overthelimit2011.jpg

Sin Cara vs Chavo Guerrero

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/05/20110519_otl_sincara_chavo.jpg

Coś od demnie :

W walce meksykanów typera nie mam , ale licze na to że walka będzie bardzo dobra , ciekawa i aby była pozytywna dla obu stron . Podpromowała Chavo i wypromowała jeszcze bardziej Care

1.I Quit Match for WWE Championship: John Cena © vs. The Miz

No więc zwycięzca tej walki może być tylko jeden bo co by się musialo stać żeby Jasiu powiedział I quit. Jeśli news o 40 minutowej walce na OTL się sprawdzi to na 95% będzie to ta walka, bo przewaźnie tak długie walki mają jaką stypulacje. Walka pewnie toczyć się będzie poza ringiem z użyciem jakiś krzesełek, stółów itp. możliwe że włączy się w to Riley kończą swoje przydupastwo Mizowi. Nie pamiętam dokładnie kto napisał że Alberto może się tu pokazać jak Sheamus rok temu, według mnie jest bardzo. Ale dokładnie to samo na tej samej gali rok po roku to jest jedyna rzecz przez którą może Del Ria może tu nie być ale w końcu jeśli za miesiąc ma walczyć o WWE title to raczej wypadało by się jednak na tej gali pokazał.

Szanse:

Cena - 99,99%

Miz - 0,01%

2.Singles Match for World Heavyweight Championship: Randy Orton © vs. Christian

Chciałbym aby w tej walce wygrał Christian jednak wydaje że wygra Orton. Do wygranej pana RKO skłania mnie fakt że jest heelturn Christiana, gdyż bo przeganej i niedunej próbie obedrania pasa Ortonowi będzie mógł by być idealnie zły, wkurzony (nie wiem jak to dokłanie określić) by przejść turna. A pozatym mam nadzieje że skończy się już to robienie z nich wielkich przyjaciół (wiadomo że to wszystko robione jest to reakcji ludzi po wygranej ortona). A co do walki oczywiście jeśli wygra Orton zobaczymy niesamowitego finishera R.K.O.!!!!

Szanse:

Orton - 70%

Christian - 30%

3.Tag Team Match for WWE Tag Team Championship: Big Show&Kane © vs. New Nexus (CM Punk&Mason Ryan)

Gdyby nie to że WWE stara się zatrzymać teraz Punka nie widzał bym w tej walce innego wyniku niż obrona pasów przez Big Showa i Kane'a. A tak wydaje mi się że Punk i Ryan wygrają tą walkę. Mam nadzieje że to pierwszy pasek dla Punka a później już tylko wyżej i wyżej bo chętnie bym zobaczył Punka w walce o WWE Title. A w walce pewnie zobaczymy interwencje Nexusa lub przed walka GM Raw postanowi wywalić Otunge i McGillicatty'ego.

Szanse:

Big Show&Kane - 45%

New Nexus (CM Punk&Mason Ryan) - 65%

4.Singles Match for WWE Intercontinental Championship: Wade Barret © vs. Ezekiel Jackson

W tej walce chciałbym żeby wygrał nas Anglik, ale z całego feudu, który potrwa może gdzieś do MiTB czy SS zwycięsko wyjdzie Ezekiel. W tej walce około ringu będziemy mieli Slatera i Gabriela który możliwe pomagał w dość dużym stopniu w zwycięstwie Barretta.

Szanse:

Barrett - 60%

Jackson - 40%

5.Singles Match for WWE Divas Championship: Brie Bella © vs. Kelly Kelly

W tej walce są dwie rzeczy jakie chce zobaczyć pierwsza wygrana Kelly Kelly i zdobycie pasa no i oczywiście coś co się stanie na stówe czy atak kharmy, na którą mi jest obojętnie

Szanse:

Bella - 48%

Kelly - 52%

6.Kiss my Foot Match: Jerry Lawler vs. Michael Cole

Błagam, prosze na wszystkie świetości niech to będzie ostatnia walka z tego mistycznego feudu. Coś na szczęście z stypulacji w dużej mierze wynika że wreście Jerry wygra Cole straci swój niepokonany streak, a feud się zakończy. A co do kiss my foot czy oni nie mają już co wymyślać, ku*wa przegany całuje stope jezus maria chyba jak to się będzie działo odejde od komputera.

Szanse:

Lawler - 90%

Cole - 10%

7.Singles Match: Sin Cara vs. Chavo Guerrero

Fajnie że dodali tą walke do gali, bo tak pewnie była by dark matchem tej gali. A tak Chavo będzie mógł jeszcze bardziej wypromować swojego rodaka. W tej walce chyba nikt sobie nie wyobraża że mógł by wygrać Chavo.

Szanse:

Sin Cara - 90%

Chavo - 10%

8.Rey Mysterio vs. R-Truth

Walka dodana zamiast R-Truth vs. JoMo. Ze strona Killingsa troche mi żal bo wolałbym go oglądać w walce z JoMo, a ze strony Reya ciesze sie bo nie chciało by mi sie oglądać znowu jego walki z albertem. Ale co walke mi się wydaje wygra Rey jak i cały feud, który jeszcze potrwa walke JoMo vs. R-Truth będziemy mieli prawdopodobnie na SummerSlam więc do tej pory możemy oglądać Feud Reya z R-Truthem. Jak chodzi o zwycięstwa tu może być jak w feudzie reya z punkiem, czyli teraz wygra rey na capitol punishment R-Truth, a na końcu feudu na Money in the Bank wygra Rey i zarazem cały Feud.

Szanse:

R-Truth - 30%

Rey - 70%

Ja chce heelturn Jasia

1. Cena vs Miz- I Quit Match

Moim zdaniem walka powinna wypaść dobrze i nie powinni przynudzać. Rok temu Cena z Batistą zrobili bardzo dobrą walkę w tej samej stypulacji i może tym razem tak dobrze nie będzie, ale źle też nie powinno być. Cena raczej obroni pas chociaż zawsze jest jakiś element niepewności. Wydaje mi się, że jakąś role odegra Riley, który po tym starciu mógłby się odłączyć od Miza i zacząć solową karierę na Smackdown.

2. Orton vs Christian

Ta walka również zapowiada się ciekawie, ale raczej Orton obroni jeszcze pas. Nie chciałbym zobaczyć tak szybko heelturnu Christiana. Bardziej odpowiada mi opcja zwycięstwa w F4W kantem kosztem Ortona. Możliwa jest też interwencja Henrego i Sheamusa, ale nie jest ona tu potrzebna. Jestem za Christianem, ale zdobycie przez niego pasa trochę zeszmaciło by pas. Christian miał pas 2 dni, a w przypadku zwycięstwa Kapitana Charyzmy Orton trzymałby pas przez niecałe 3 tygodnie.

3. R-Truth vs Rey Mysterio

Tutaj też powinniśmy obejrzeć dobry pojedynek w którym zapewne zwycięży Mysterio. Truth dominuje nad Reyem na tygodniówkach chociaż mógłby wygrać przez jakąś interwencje Del Rio, który też miał jakiś udział w tym feudzie na ostatnich tygodniówkach. Jeśli dostaną conajmniej 10 minut to powinniśmy zobaczyć porządny pojedynek.

4. Sin Cara vs Chavo

Liczę, że w tej walce Sin Cara pokaże większość swoich umiejętności, a Chavo będzie za nim nadążał. Wtedy walka będzie znakomita i może nawet uda się im skraść show. Oby tylko nie skończyło się to kompletnym squashem, a conajmniej 10 minutowym starciem z którego niemal napewno wyjdzie zwycięsko Sin Cara. Raczej ta walka zakończy ten feud.

5. Kane i Big Show vs Mason Ryan i CM Punk

Ta walka już się tak dobrze nie zapowiada i obstawiam, że pasy tag teamowe nie zmienią właścicieli. Taka walka o pasy to już jakiś krok w przód jeśli chodzi o odbudowę dywizji tag teamów. Wydaje mi się, że GM znów przed walką przyśle maila z wiadomością, że Otunga i Mcgillicuty mają opuścić arenę. Mam nadzieję, że to nie Punk zostanie odliczony.

6. Wade Barrett vs Ezekiel Jackson

Ten feud mi się podoba i jest w nim spory potencjał. Wydaje mi się, że Barrett kantem lub przez dyskwalifikacje obroni pas. Ezekiel dostanie wtedy swój rewanż na kolejnym PPV lub jakimś Smackdownie i to on ostatecznie będzie zwycięzcą tego feudu.

7. Kelly Kelly vs Brie Bella

Kelly jeszcze w swojej karierze tego pasa nie zdobyła i to jest najlepszy moment aby go zdobyła. Pasa obecnie nic nie znaczy, a Kelly i tak będzie go broniła w walkach z divami pokroju bliźniaczek. Warto odnotować, że Brie na Smackdown czysto pokonała Natalye.

8. Lawler vs Cole

Ten pojedynek musi już definitywnie zakończyć ten feud. Mam nadzieję, że nie dostaną więcej niż 5 minut i Lawler w squashu pokona Cole'a. Swagger moim zdaniem się nie pojawi i dalej zostanie heelem, ale z Colem już nie będzie miał nic wspólnego.

R-Truth vs. Rey Mysterio

+ Tu liczę na chamskie zachowania R-Trutha, jak najwięcej heelowskich zachowań, żeby go wypromować na ostrego heela.

Kelly Kelly vs. Brie Bella

+ Mam nadzieję, że zwycięży Kelly i po walce zaatakuje ją Kharma pokazując, że na następnym PPV będzie walczyła o ten tytuł.

Sin Cara vs. Chavo Guerrero

+ Tu spodziewam się, że obaj zawodnicy będą latali po ringu jak na MEKSYK należy :)

18056192365019276624f15.jpg

Nie było go w karcie, ale i tak się pojawił, żeby "przekonać" Takera do rematchu na WM26.

Dlatego też Del Rio również znajdzie sobie miejsce na gali, po prostu po przenosinach na RAW brakuje dla niego jakiegoś feudu (który znajdzie pewnie dopiero po Money in The Bank).

Moje przemyślenia jutro.

Ja mam nadzieję, że po walce Ceny, którą za pewnie wygra, John zostanie zaatakowany przez Alberto Del Rio, co będzie wyraźnym znakiem, że Del Rio chcę pasa WWE.

18056192365019276624f15.jpg