Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Over The Limit 2011 (Spoilery , zapowiedzi , komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Póki nie zmienią się napisy na koszulkach Johna, póki ten będzie wszędzie ogłaszał że się nie podda, raczej nie liczyłbym na zwycięstwo Mizanina (choć ostatnio krążyły plotki, jakoby ten miał wyjść zwycięsko z tego feudu, w co oczywiście nie wierzę). Jak już pisałem pod newsami, jedyny możliwy scenariusz to grożenie osobie bliskiej Cenie, czyli prawdopodobnie ojcu, ale nie wierze, że WWE w obecnej erze zdecyduje się na taki ruch. Miz może próbować, może związać Cene, przykuć kajdankami, napierdalać kendo stickiem po głowie, rozwalić na nim trzy stoły, w tym dwa komentatorskie - Cenaminator i tak nie powie 'I Quit'.
  • Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

10

• Ronnie

9

• Konarr

9

• TheBeast

7

Top użytkownicy w tym temacie

Randy Orton © vs Christian for WHC Championship

Tutaj może być ciekawie, ale nie wydaje mi sie aby Orton stracił pas chyba coś wymyślą np. z Heel turnem Christiana

John Cena © vs The Miz for WWE Championship I Quit Match

Na 99% wygra Cena którego nienawidzę jezeli wygra Miz którego uwielbiam to bede zadowolony ale jego szanse są bardzo małe ...

Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson for IC Championship

Mam nadzieje zee The Corre sie zbuntuje i pomoze w zwyciestwie Ezekiela ...

Jerry ''The King'' Lawler vs Michael Cole

nie wypowiadam sie ... na kazdej PPv kiedy to oni są w ringu nie oglądam tego to wdlg. mnie załosne ...

Oczekuje jakiegos powrotu moze Y2J .. ; D kto wie zobaczymy jak bedzie ..

• Styl:  Jasny

Póki nie zmienią się napisy na koszulkach Johna, póki ten będzie wszędzie ogłaszał że się nie podda, raczej nie liczyłbym na zwycięstwo Mizanina (choć ostatnio krążyły plotki, jakoby ten miał wyjść zwycięsko z tego feudu, w co oczywiście nie wierzę). Jak już pisałem pod newsami, jedyny możliwy scenariusz to grożenie osobie bliskiej Cenie, czyli prawdopodobnie ojcu, ale nie wierze, że WWE w obecnej erze zdecyduje się na taki ruch. Miz może próbować, może związać Cene, przykuć kajdankami, napierdalać kendo stickiem po głowie, rozwalić na nim trzy stoły, w tym dwa komentatorskie - Cenaminator i tak nie powie 'I Quit'.

Jeśliby Cena się poddał, to byłoby to wydarzenie na miarę przerwania streaku Undertakera.

Oczekuje jakiegos powrotu moze Y2J .. ; D kto wie zobaczymy jak bedzie ..

Co Wy się tak na tego Y2J uparliście - wróci do wróci, nie ma sensu oczekiwać tego po każdym PPV, bo potem jak zwykle zacznie się narzekanie. Jericho powiedział, że jak przyjdzie odpowiedni moment to znów ujrzymy go na ringu WWE, ale nie napalajcie się tylko dlatego, że odpadł z 'TzG'.

Na 99% wygra Cena którego nienawidzę jezeli wygra Miz którego uwielbiam to bede zadowolony ale jego szanse są bardzo małe ...

Spróbuj podejść do tego w prosty sposób - wyżyj się teraz, byś nie płakał po gali. :twisted:

Jeśliby Cena się poddał, to byłoby to wydarzenie na miarę przerwania streaku Undertakera.

Bez przesady. Cenaminator tapował i to nie raz, co prawda przed wielkim pushem, ale było, Taker na WrestleManii nie przegrał nigdy :-) .

ale nie napalajcie się tylko dlatego, że odpadł z 'TzG'.

Tym bardziej że w TzG nie ma tak że odpadasz i dowiedzenia.Musisz czekać jeszcze do końca programu by wystąpić w odcinku finałowym.Także do Finału TzG się nie napalajcie na Y2J.Coś mi to przypomina... aaa 2010 i The ROCK co PPV.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   361
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak już pisałem pod newsami, jedyny możliwy scenariusz to grożenie osobie bliskiej Cenie, czyli prawdopodobnie ojcu, ale nie wierze, że WWE w obecnej erze zdecyduje się na taki ruch.

Wystarczyłoby przypiąć Jaśka kajdankami do lin, wytargać jakiegoś szczyla z publiki i zagrozić, że rozjebie mu się łeb krzesełkiem :twisted: Jasiek bohatersko by się poddał żeby ratować gówniarza, nic by na tym nie stracił (dzieciarnia wiedziałaby, że się poświęcił), smarty byłyby zaskoczone, a Miz wygrałby walkę, w której na papierze był bez szans :D Oczywiście taki scenariusz w erze PG to czysta fantastyka :roll:

Poza tym jaki sens miało zabieranie tytułu Miz'owi, żeby teraz (po tak krótkim czasie) dawać mu go ponownie? Z resztą Miz niech najpierw popracuje nad ring skillsami a dopiero później pcha się po swój drugi tytuł :wink:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Wade Barrett© vs Eziekel Jackson o pas IC]

Mi się podoba ta walka bo ma dobry story line.Kiedyś Jackson pomógł Corre i dołączył do ich stajni.Byli zgraną paczką.Teraz jeden z nich chce być singlem i dążyć do pasu IC(w przyszłości po złoto)Będę z uwagą oglądał mecz bo jestem ciekaw.Wade jako mistrz bez zastrzeżeń a Eziekel?Jestem ciekaw bo był mistrzem ECW(ale to już dawne czasu) pytanie?czy będzie się nadawał aby być posiadaczem pasu IC?

Wynik:Stawiam na Wade lecz Eziekel w przyszłości na pewno zmieni mistrza IC

Christian vs Randy Orton©

To również jest dobry story line.Jeżeli hell turn CC to tylko kiedy nie zdobędzie pasu.Jeżeli zdobędzie to nie sądzę że przejdzie heel turn bo to mu nic nie da.Będzie świadomy że teraz tak szybko tego pasu nie odda.Lecz ja bym chciał aby mistrzem był CapitanCharisma ale to jest w tej sytuacji mało realne.Wygra Randy Orton bo widocznie mają większe plany wobec niego a źle

Wynik:Zdecydowanie wygra Orton a Christian przejdzie mocny heel turn lecz ja bym to nie chciał

John Cena© vs The Miz I quit match

Moja ulubiona stypulacja gdzie się tam wszystko dzieje.Na pewno będą sytuacje gdzie zawodnicy będą poza ringiem potem znów pójdą na ring ale po pewnym czasie znów są na widowni.I to będzie najlepsze.Jeżeli 40min meczu to na pewno ten mecz tak będzie trwał.Kto powie I quit?Jest również to pewne.Cena będzie milczał jak miz spyta się jego czy rezygnuje.Co do nowego programu to również mam przeczucie że Alberto del Rio wrzucą ale co z mizem?Program trio?i triple threat match na kolenym PPV?By było na pewno ciekawiej.

Wynik:John Cena wygrywa lub John Cena wygrywa ale również pojawi się Alberto del rio.Lub jak pamiętamy w zeszłym roku na Over the Limit był mecz Cena vs Batista gdzie pod koniec meczy Sheamus zaatakował Cene i scenariusz by był taki że Alberto del rio zaatakował Cene i program się końcu na Summerslam

Jerry Lawler vs Cole

Krótko ale na temat.Jeżeli Cole wygra to panowie nadal będziemy oglądać ten super feud który jak już mówiłem będzie miał finał na WM28.Ale jeżeli Jerry Lawler wygra to koniec feudu na bank.Ja bym chciał opcje drugą lecz jeżeli Cole by wygrał dostaje pierścień Hall of fame i zostaje Hall of famerem.Ta opcja jest realna bo kto wie Cole na pewno zasługuje na to bo to co zrobił z Kingiem i ich feud był na początku niesamowity.Nie bójmy się o tym mówić bo to była prawda Jerry jak i Michael byli pierwszy raz w histori na Wrestlemani.Michael jest to na pewno amator aktorstwa a zagrał to profesjonalnie.Walka dla mnie ciekawa bo Jerry przegrał dwa razy czyżby trzeci?

Wynik:Chciałbym aby zwycięstwo odniósł Jerry Lawler ale niezapomnijmy że Cole zasłużył na to aby być Hall of famerem

Oceniajc PPV Over the limit warsztatowo jest dobre a karta wyglada moim zdaniem bez

zastrzezen :D[/b]

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

• Reputacja:   1

Do karty zostały dodane oficjalnie jeszcze dwie walki :

R-Truth vs Rey Mysterio

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/05/20110516_otl_reyrtruth_pre.jpg

oraz

BigShow/Kane vs Mason Ryan/ CmPunk

http://imageshack.us/m/820/7251/alak.jpg

Print Screen poprzez YT bo inaczej nie znalazłem foty

Coś od demnie

Truth vs Mysterio - tutaj nikt inny jak Mysterio kilka osób porównało I quiet Matche Ceny do streaku Takera więc tak samo można porównać końcówki feudów Mysteria , który wygyrwa cały feud .

Nexus vs Big Show - no tutaj chciałbym aby to Punk wygrał przynajmniej może mieć TT pas . To jest cholernie głupie , wspaniały superstar a siedzi w Upper Mid Cardzie a taki Miz jest wyżej od niego pod Mic Ring skillami a są ME

Co do autora tematu :

Widać , że temat na szybko ale mogłeś chociaż oficjalny plakat gali wrzucić.

Wyleciało mi z głowy a tematu na szybko nie robiłem zaraz dodam

Jak dla mnie to WWE chce jakby "odbudować" dywizję Tag-Teamów.Bo jest ich coraz więcej.Jeszcze niedawno przed WM27 były tylko 2 teamy Kozlov i Santino no i The Corre w składzie Sleater i Gabriel.No a teraz doszli do nich Kane i Big Show,Hawkins i Ryder,Big Show i Kane no i New Nexus.I to właśnie na nich liczę w tej walce Punk nie dostał pasa TT za czasów SES o który mieli walczyć z Gallows'em to może dostanie go teraz.

Co do walki R-Truth vs Rey to tutaj nie ma co się rozpisywać wygra raczej Truth i feud będzie kontynuowany aż do powrotu JoMo.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

A ja myślę, że w meczu Cena - Miz wydarzy się coś zaskakującego. Ostatnio na PPV wyniki często odbiegają od tych "oczywistych". Trzeba pamiętać, że to jest NoDQ, a Miz ma Rileya, więc może nam się zrobić 2 na 1.

Niby tak ale Cena to Cena, rozjebie 'Ej Raja' w pół minuty a potem zajmie się znowu Mizem.

cumer1077 napisał/a:

Bez przesady. Cenaminator tapował i to nie raz, co prawda przed wielkim pushem, ale było, Taker na WrestleManii nie przegrał nigdy .

A kiedy ostatnio Cena tapował?

10244105464ed23faa1aa33.jpg

A kiedy ostatnio Cena tapował?

Przeczytaj moje zdanie jeszcze raz. Chodzilo mi o to, że porównywanie tego ze streakiem Takera jest śmieszne - Cena kiedyś (i nie ważne kiedy) tapował, a Grabarz nie przegrał nigdy - proste.

Mhm, racja, ale też wrestlerzy umiejący go do tego "zmusić" byli nieco lepszej jakości niż Superstar Mike Mizanin ;) Ale fakt, porównywanie tego do streaku to trochę za dużo.
I'm just driven by anger

Truth vs Mysterio - tutaj nikt inny jak Mysterio kilka osób porównało I quiet Matche Ceny do streaku Takera więc tak samo można porównać końcówki feudów Mysteria , który wygyrwa cały feud .

Po pierwsze to dopiero początek Feudu a nie koniec.

A po drugie feud z del Rio (2 out of 3 falls) jednak przegrał, co prawda Ricardo pomógł, ale to del Rio został zwycięzcą.

• Reputacja:   1

Po pierwsze to dopiero początek Feudu a nie koniec.

A po drugie feud z del Rio (2 out of 3 falls) jednak przegrał, co prawda Ricardo pomógł, ale to del Rio został zwycięzcą.

Ty nie znasz prawdy a ni ja można przepuszczać bo Rey zastępuje JoMo a ten ma na pare tygodni tylko przerwe .

A po drugie feud z del Rio (2 out of 3 falls) jednak przegrał, co prawda Ricardo pomógł

W sumie tu troche się zgadzam .

Barrett vs Ezekiel

Obstawiam Barretta, gdyż nie dawno dostał ten pas IC i miałby go od razu stracić na rzecz drewniaka? Nie sądze. Mam nadzieję, że posiedzi z tym pasem IC, a następnie zostanie ME na SD, bo brakuje dobrego heela, a nie jakiegoś Henrego czy Khaliego :P

Orton vs Christian

Tu już będzie mi ciężej obstawić, jeżeli nastąpił by heel turn (Christiana) to powinien on wtedy wygrać. Dobrego pojedynku raczej nie zobaczymy, bo wiadomo ORTON... Super by było, gdyby Chrisitan odzyskał pas, ale myśle, że push killer wygra i zatrzyma pas..

John Cena vs Miz

Jak już pisaliście. Ja też nie wyobrażam sobie Ceny mówiącego 'i quit', więc tu nie ciężko obstawić. Super hero na RAW (omg) Licze na jakąś fajną akcję, bo na co więcej :)

Lawler vs Cole

Już prędzej widzę Cola całującego stope Lawlera. Szczerze chuj mnie ten pojedynek obchodzi...

R-Truth vs Rey Mysterio

Ciekawe jak to się potoczy, dobrze by było dla Trutha, gdyby wygrał, zawsze by się coś podbudował jako postać heela. Tutaj obstawiam wygraną Reya lub ewentualnie dyskwalifikacje Trutha.

Punk i Mason vs Big Show i Kane

Kane ze Showem pewnie potrzymają jeszcze te pasy, dostali wpierdol od nexus na RAW, więc sądze, że tutaj Mason z Punkiem nie poradzą sobie. Jedyne co chcę zobaczyć w tym meczu to GTS na Kanie :P

161487761053579569442c5.jpg