Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Over The Limit 2011 (Spoilery , zapowiedzi , komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

dodatkowe dwie walki opisze ktore jeszcze nie opisałem

R-truth vs Rey Mysterio

Ten pierwszy jest heelem ale my go i tak kochamy.Gdy był facem no ok robił show ale nie był aż tak mocno postrzegany przez widownie i tylko te śpierwanie mu "coś dawało" teraz gdy jest heelem jest bardziej widoczny.Jeżeli przegra w takim meczu z Reyem Mysterio to będzie nie dobrze i może zejść z najwyższej półki(bo już tam jest)

Wynik:Obstawiam na heela to mu dużo da i ciesze się że przeszdł turn w odpowiednim momencie

BigShow&Kane vs Mason Ryan&CM PUNK

Ja tutaj mówię olbrzymi muszą ten pas trzymać lecz nie widzę przeszkody aby to CM Punk miał pas.Może WWE da mu szanse oraz wypromuje Masona w posiadaniu pasu TagTeamowych.

Bez względu jaki będzie wynik to mnie będzie mało interesowało a już pewnie wiecie czemu.

If you smell what The Rock is cooking!!!

256089434dd7a45d767df.jpg

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

10

• Ronnie

9

• Konarr

9

• TheBeast

7

Top użytkownicy w tym temacie

Jedyne co chcę zobaczyć w tym meczu to GTS na Kanie :P

O kurwa. Oby nie. Chyba że CM złapał troche krzepy i mu się tym razem uda.

48798430952f294e69c1e4.jpg

jak dla mnie gala dość przewidywalna , niestety.

Randy Orton © vs Christian for WHC Championship :

na dzień dobry walka o pas whc wiadomo że zwycięzcom zostanie Orton jednak możliwe że Christian po walce go zaatakuje i przejdzie heelturn to dla mnie jedyna niewiadoma.

John Cena © vs The Miz for WWE Championship I Quit Match

i tu wiadomo Dżonuś Never give up wygra.

Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson for IC Championship:

Osobiście twierdzę że to Wade wygra gdyż podoba mi się on jako mistrz Interkontynentalny.

Jerry ''The King'' Lawler vs Michael Cole:

Kolejna ich pseudo walka która już nie jest śmieszna :roll:

Lawler wygra i "feud" ten się wreszcie skończy

R-Truth vs Rey Mysterio:

Ciekawie zapowiadająca się walka wreszcie coś się z osobą R-Trutha dzieje a nie ciągłe łażenie z mikrofonem na gali :|

Obstawiam jednak zwycięstwo Rey'a cóż to przecież era PG..

co do walki tt nie interesuje mnie to w ogóle.

Walk ma OTL jest mało bo podobno walka Miza z Ceną ma trwać nawet 45min ! To może być baaardzo ciekawe lub wręcz przeciwnie. Resztę wyników można łatwo przewidzieć choć zastanawiam się czy przypadkiem nie wygra Christian ^^

16586386384dc1963598077.jpg

Jedyne co chcę zobaczyć w tym meczu to GTS na Kanie :P

O kurwa. Oby nie. Chyba że CM złapał troche krzepy i mu się tym razem uda.

Ostatnio kiedy robił GTS na Kanie na SD już dość dawno to wtedy było widać, że nic mu się nie chce broda jak Św. mikołaj etc. Myślę, że teraz da rade, jednak w tym meczu większą rolę odegra Mason. Punk ich troche poklepie z buta.

161487761053579569442c5.jpg

Walka Punka niby z pozoru skazana jest na porażkę, ciągły wpierdziel od olbrzymów i ogólnie od byle kogo, więc WWE- zaskocz mnie!!

Rey vs R-truth

to, że truth zasługuje na coś więcej niż midcard wiem od dawna, ale teraz jak jest heelem to jest naprawdę fajnie, a Rey ostatnio chyba majakieś premie za promowanie zawodników, najpierw Albert, póżniej Cody, a teraz pan prawda, a i za mikrofonem jakoś się bardziej stara :D

Walka na pewno będzie stała na dobrym poziomie i liczę na wygraną....., a jak wygra Rey to się nie obrażę bo może być szansa na wygranie feudu przez R-trutha :D

Później Rey niech pędzi po pas Stanów zjednoczonych bo od roku nic nie posiadał, w ogóle żadko ma jakikolweik pas :sad:

, a Rey ostatnio chyba majakieś premie za promowanie zawodników, najpierw Albert, póżniej Cody, a teraz pan prawda, a i za mikrofonem jakoś się bardziej stara :D

A ja myśle że jest na odwrót,to znaczy Rey ostatnio przegrywał feudy,więc teraz go wygra :)

Entertainment > Wrestling

A ja myśle że jest na odwrót,to znaczy Rey ostatnio przegrywał feudy,więc teraz go wygra

No właśnie, zgadzam się. Rey ostatnio przegrał feud z Alberto, Z Rhodesem w sumie wygrał, no ale Cody ma z nim zwycięstwo na Wrestlemani. Teraz taki R-PRawda jest idealny do gładkiego pojechania przez Reya. A szkoda bo R-Truth po heel turnie zrobił się ciekawym zawodnikiem.

1161423919541b3db89050d.jpg

Nie zgodzę się z tym że to „Meksykanin” odniesie zwycięstwo.

Po pierwsze.

Wygrana ,tak naprawdę Rey’owi nic a nic nie da. Za to Killings dostanie dość durzą podbudowę Heela po zwycięstwie( na PPV) nad „idolem dzieci” (tak jak w przypadku Rhodes’a)

Po drugie.

No właśnie . Pokonanie jednego z głównych Babyface’ów federacji (najlepiej ,gdy było by to zrobione jeszcze jakimś ładnym kantem) I dalsze ciągnięcie ładnych prom z przeplataniem wątków o wygranej nad Mysterio oraz spowodowaniem kontuzji Morrison’a Tak „rozwścieczy” większą część(nie tylko młodszych) fanów, że z upragnieniem będą czekać na powrót JoMo ,aby ten w końcu„wlał” Ron’owi .

Co daje nam ładny koniec bądź początek tego konfliktu(Nie wiem co dalej zrobi z tym Vince).

Taki obrót spraw podwyższył by poziom John’a w hierarchii i dostawał by jeszcze większy POP od fanów .

Bo w końcu( Jeśli newsy mówią prawdę)

Morrison ma zastąpić Edge w WWE

A jedna ładna akcja na RR i parę niezłych ruchów na ER nie wystarczy by wypełnić pustkę po Rated R Superstar.

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

Teraz taki R-PRawda jest idealny do gładkiego pojechania przez Reya. A szkoda bo R-Truth po heel turnie zrobił się ciekawym zawodnikiem.

Mysteriusz nie ma już tak dobrej pozycji jak jeszcze kilka miesięcy temu, obecnie może służyć równie dobrze jako człowiek od promowania 'młodych' (niby feud z Rhodesem wygrał, ale w końcu to dashing pojechał go na WrestleManii). Nie ma bata, że Trutha gładko podłożą na PPV, kiedy dopiero co przeszedł heel-turn i odświeżył postać. Karzeł jak wygra, to dzięki szczęściu (Morrison wraca, odwraca uwagę prawdy, Rey wykorzystuje to i wygrywa), ale mnie się tam wydaje, że raper wygra (przez jakiś kant, ale wygra).

A jedna ładna akcja na RR i parę niezłych ruchów na ER nie wystarczy by wypełnić pustkę po Rated R Superstar.

Wypełnić pustkę po Edge'u to może Jericho czy Orton, Morrisona chcą wykreować po prostu na podobną postać (na identyczną napewno nie). Poza tym, nie wiem czy można w to wierzyć, JoMo miał być przecież drugim Michaelsem i używał nawet jego finishera...

Ciekawe jestem wyniku walki karłą z prawdą.Bo tak jak Sebu wspomniał zbyt go promują by czysto przegrał ale jak wiemy na każdym Raw r-truth zgrywa co by tu nie mówić psychola który po niepowiedzeniach gada sam do siebie i ja nie wiem czy na OTL nie będzie tak jak z MVP i jego serią przegranych czyli R-truth przegra i jego psychoza co do swych niepowodzeń będzie się pogłębiać aż do Feudu z J-Mo?

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Wypełnić pustkę po Edge'u to może Jericho czy Orton, Morrisona chcą wykreować po prostu na podobną postać (na identyczną napewno nie). Poza tym, nie wiem czy można w to wierzyć, JoMo miał być przecież drugim Michaelsem i używał nawet jego finishera...

Pojęcie „wypełnić pustkę” (oczywiście w takim przypadku jakim jest odejście Adama) rozumiem jako :wykreowanie kogoś nowego ,kto będzie próbował mówić podobnie do Edge i wykręcać niezapomniane walki TLC . A nie wkładanie na siłę starych gwiazd z wyrobionym Gimmickiem więc pomysł z Y2J i Ortonem jest bezsensu .

Jak sami wiemy John umiejętności ringowe ma ,więc poradzi sobie w walkach z drabinami ,ale cały czas brakuję mi tu tego czegoś co u „Gwiazdki dla dorosłych”

Oczywiście masz racje co do tego że nikt nie zastąpi Copeland’a ale to chyba oczywiste.

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

Po głębszym zastanowieniu zmieniam zdanie,bo R-Truth miał mieć feud z Morrisonem,a wcisneli Mysterio,więc myśle że on "podbuduje" heelostwo Trutha,aż do powrotu Morrisona.
Entertainment > Wrestling

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Cena vs Miz - ja tu nie widzę opcji, żeby Johnny miał niby stracić pas w pierwszej obronie i powiedzieć I Quit. Będę oglądał live i chyba ten pojedynek sobie odpuszczę jeśli będzie on trwał ponad pół godziny. Stawiam na pojawienie się Alberto, który jakoś zaatakuje świętującego po walce Cenę. Chociaż to by było mocne deja vu z zeszłorocznej gali.

Orton vs Christian - jestem zdecydowanie za Kanadyjczykiem, ale nie wydaje mi się, żeby wygrał. Jakoś kolejna zmiana posiadacza pasa, do tego Randall podobnie jak Cena nie straci mistrzostwa w pierwszej obronie. Chociaż - WWE zaskocz mnie :)

R-Truth vs Rey Mysterio - wydaje mi się, że może dojść do jakiejś dyskwalifikacji R-Trutha. Nie sądzę, żeby Rey wygrał tak po prostu, bo heel musi być jakoś wypromowany przed powrotem JoMo. Myślę, że będzie się przyjemnie oglądało i będzie to na pewno jasny punkt PPV.

Barrett vs Jackson - moim zdaniem jest za szybko na zabieranie pasa przez Ezekiela, więc tu też może być jakiś kant, przez który Wade wygra. W ostatecznym rozrachunku całego tego feudu stawiam na ostatniego ECW Championa.

Kane & Big Show vs Punk & Ryan - bardzo chciałbym, żeby Punk zdobył te pasy. Czytałem kiedyś, że nienawidzi on walk Tag Teamowych, ciekawe czy będzie to miało jakieś znaczenie? Raczej nie. Mam nadzieje, że CM Nexus jakoś wygra.

Jerry vs Cole opisywać mi się nie chce :)

Ja osobiście w Jacksonie widzę duży potencjał, dlatego mam nadzieje na dobry feund, który nie skończy się na tej gali. Co do Christiana i Miza, jestem przekonany, że żaden z nich niestety pasa nie zdobędzie. Co do Miza, to może dobrze, ale szkoda Krzyśka... Mistrzowie TT też się nie zmienią,ale coś się zmieni w NN. Moim zdaniem może wygrać Truth, przez co będzie chciał być no. 1 contenderem,ale znow dostanie ktos inny i dalej bedzie kontynuował z Reyem.
And if you're not down with that, I've got just two words for ya!