Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Over The Limit 2011 (Spoilery , zapowiedzi , komentarze)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.youtube.com/watch?v=m7VSyIBZWzg

6 dni do gali a tematu do dyskusji o tej gali wciąż nie ma więc postanawiam go zrobić .

Do gali pozostał zaledwie nie cały tydzień dokładnie 6 dni .

Karta :

Randy Orton © vs Christian for WHC Championship

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110513_otl_orton_christian.jpg

John Cena © vs The Miz for WWE Championship I Quit Match

http://wrestlingupdateonline.com/wp-content/uploads/2011/05/WWE_Over_The_Limit_2011_0004.jpg

Wade Barrett © vs Ezekiel Jackson for IC Championship

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110512_otl_wade_ezekiel_l.jpg

Jerry ''The King'' Lawler vs Michael Cole

http://www.wwe.com/f/match/image/2011/04/20110509_otl_lawler_cole2.jpg

Coś od demnie :

W walce o pas WHC jestem za Christian'em i chciałbym aby wkońcu przeszedł ten heelturn .I jak najbardziej odpowiadał by mi feud między tymi dwoma zawodnikami .

WWE Championship

Nikt inny tylko Cena ''Never Give Up''

IC Championship

Tutaj chciałbym aby to Wade przetrzymał pas do póki bedzie na niego jakiś pożądny pomysł wbicie go do ME i szansa na walke i feud o WHC . Bardzo dobry zawodnik w ring skillach jak i zarówno Mic Skillach .

http://www.wwesuperstars.info/wp-content/uploads/2011/05/WWE-Over-The-Limit-2011-Slide.png

Zapraszam do dyskusi

Edytowane przez 8693
  • Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sebu

10

• Ronnie

9

• Konarr

9

• TheBeast

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Jak narazie są tylko 4 walki więc nie ma co się rozpisywać. Oprócz tego, że nie chciałbym odzyskania pas przez Miza (po prostu go nie lubię) to nie wiem jak może wygrać "I quit" z Ceną. Pas IC powinien dalej potrzymać Wade. Jeśli nikt się nie wtrąci w walkę Lawler vs. Cole to zwycięzca jest raczej znany. No i WHC, jak dla mnie to ta walka powinna być ME, bo stać ich na dobre widowisko, a nie znowu Cena...

Cóż walka powinna trzymać poziom, zresztą jak każda walka o WHC po straceniu pasa przez Kane'a :twisted: . Gdzieś czytałem, że ich program będzie trwał do Lipca. Wiele się mówi o Heel Turnie Christiana.

Osobiście obstawiam DQ - Christian wykona jakiś nieczysty ruch czy coś.

Myślę, że na tej walce ich program się skończy. John Cena prawdopodobnie wygra, bo przecież on nigdy się nie poddaje :x. Po walce może zaatakuje go Alberto i będziemy mieli nowy program. Tylko z kim potem będzie feudował Miz ? Do tego jeszcze pozostaje postać Punka. Może wreszcie powróci face'owy HHH.

Mam nadzieję, że nie będą przedłużać tego feudu. Niech Zeke zdobywa tego IC, a Barrett niech dostanie kogoś na zniszczenie (oby Henry) i potem otwarta droga do WHC.

To już musi być koniec ! Niech Cole'a wywalą z Raw i będzie spokój.

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Tutaj stawiam na Christiana i niech on wreszcie potrzyma ten pas bo zasługuje na to,a Orton jest tak jasną postacią że nawet bez tego pasa może prowadzić ciekawe feudy i zwracać na siebie uwagę.

Ciekawy pojedynek ze względu na stypulację no ale przewidywalny wynik.Tutaj jest raczej 99,9% szans dla Ceny bo ma on prowadzić feud o ten pas z Alberto z finałem na SummerSlam.No i jedna sprawa czy wyobrażacie sobie Johna Cene który mówi : "I Quit"???

Tutaj stawiam na Ezekiela niech go wypromują bo po odejściu Batisty brakuje takich "byków" w ME.No i tym samym idzie wypromować sam pas który od pewnego czasu nie istnieje.

Niech już dadzą temu Lawler'owi wygrać i niech to się już wreszcie zakończy bo ta cała "promocja" Michaela Cole'a już staje się irytująca.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Chcę wygranej Christiana lecz myślę, że wygra Orton. A może CC przez jakiś zabroniony czyn? Tak do końca to sam nie wiem. Oczywiścię chcę również heel turnu Christiana.

Zwycięzca jest oczywisty... Jaśko Bezcenny. Cena w tym pojedynku staje się niemową więc nie ma o czym mówić.

Wade musi zachować pas, bo bez niego jest nikim. Jego pozycja znowu spadnie i będziemy oglądać jak go jobbują. Stawiam na to, że Corre interweniuje.

Jeśli Cole teraz nie dostanie wpie**ol to mnie ch*j strzeli. Lawler musi wygrać i skończyć tą szopkę, bo to jest żałosne.

10244105464ed23faa1aa33.jpg

[Randy Orton © vs Christian for WHC Championship

Każdy mówi o heel turnie Cristiana, czego ja nie jestem do końca pewny, ale przyzna, że jest to wielce prawdopodobne, bo podstawa do feudu jest, chyba, że WWE zafunduje nam feud face vs face... nieeee.

Tu mam poważny dylemat. Wreszcie zaczęło się coś wokół tej grupy dziać interesującego i nie wiem czy Wade od razu straci pas, czy póżniej, a może nawet wogóle :| . Na pewno pas przez taki ciekawy feud nie straci na wartości.

Nie interesuje mnie to, niech Lalwer wygra i zakończy tą szopkę.

Bardzo chcę wygranej Christiana ale prawda jest bolesna. Zwycięstwo Christiana wiązałoby się z heel turnem bo CC nie jest na takiej pozycji żeby pojechać czysto Ortona( na szybko wymyśliłem 3 zawodników którzy by mogli - Taker, HHH, Cena) Moim marzeniem byłby heel turn Ortona.

Hohoho emocji będzie bez liku.Nie ma możliwośći żeby wygrał Miz no bo jak Cena może się poddać?? Nie, on by się nie poddał po Hell's Gate a Miz nawet nie ma mocnego submissiona więc, opcja na zwycięstwo jest jedna.

Wydaje mi się, że wygra Barret( nieczysto ) i feud będzie ciągnięty. W tej walce stawiam na definitywny koniec Corre.

Teraz to naprawde nie ma opcji żeby wygrał Cole. Mimo wszystko się waham bo w typerze straciłem już przez te walki 2 pkt( jak pewnie wielu :roll: )

1161423919541b3db89050d.jpg

+ Jestem całym sercem za Christianem, ale na 99% wygra Randy Orton, który pas jeszcze potrzyma z dobre parę miesięcy. Tak jak kolega wyżej, jestem za heel-turnem Ortona.

+ No tu bez wątpliwości, że John wygra. Trzy mecze w stypulacji "I Quit" i żadnej przegranej, więc wiadomo, że Miz będzie przegranym. Wydaję mnie się, że w ten pojedynek jeszcze się włączy Alex Riley, który może zaatakować Miza.

+ Liczę na jakieś dobre show, bo jak sobie patrze na tą walkę, to od razu pojawia mi się obraz jak Corre odwraca uwagę Jacksona i Barrett to wykorzystuje.

+ Tu już musi wygrać Lawler, bo mnie jak i za pewnie wielu nudzą już te ciągłe proma Cole'a.

18056192365019276624f15.jpg

• Reputacja:   1

World Heavyweight Championship Match Orton © vs Christian: Uważam że może wyjść z tego totalna kiszka... A to ze względu na postać Vipera (nie jest chyba żadną tajemnicą że Orton w klasycznych starciach 1 na 1 po prostu ssie, lepiej wychodzą mu gimmick matche, jak ostatni LMS z Punkiem na Extreme Rules)... Nie spodziewam się od razu heel turnu Christiana (choć chciałbym żeby przeszedł go Randal) raczej już pełny turn zaliczy na SummerSlam (więc jeszcze trochę pooglądamy sobie konfrontację face vs face)....

WWE Championship "I Quit" Match Cena © vs Miz: jedyny komentarz do tej walki: Jasiu za żadne skarby nie powie "I Quit" :D

Intercontinental Championship Match Barrett © vs Jackson

Zapewne Anglikowi pomogą koledzy z Nexus i walka zakończy się DQ na korzyść Ezekiela który i tak pasa nie zgarnie...

Lawler vs Cole: oby to było ich ostatnie starcie bo ten feud zaczyna mnie już dobijać...

Miz nawet nie ma mocnego submissiona

Nie musi mieć submissona jeżeli widziałeś "I Quit" Matche Hardy vs Hardy albo Rey Mysterio vs Chavo Guerrero to nie zawsze tego typu match musi się kończyć submissionem no ale to że cena tutaj wygra to jest raczej pewne.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Nie musi mieć submissona jeżeli widziałeś "I Quit" Matche Hardy vs Hardy albo Rey Mysterio vs Chavo Guerrero to nie zawsze tego typu match musi się kończyć submissionem no ale to że cena tutaj wygra to jest raczej pewne.

Albo ostatnia wygrana BezCenego w tej stypulacji , Batista się nie podał po STF tylko po AA z samochodu :]

Co do autora tematu :

Widać , że temat na szybko ale mogłeś chociaż oficjalny plakat gali wrzucić. :roll:

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Tak btw. czytałem, że dojdzie tylko walka Rey vs Truth, za to jedna ma trwać przynajmniej 40 minut (zapewne Cena vs. Miz bo jaka inna...).

Batista się nie podał po STF tylko po AA z samochodu :]

Nie po AA z samochodu ,tylko ze "strachu" że Cena go zrzuci z owego auta.

Sorry ,musiałem . Razi po oczach

Blonde haired, kick-ass shorts, AFI-Miseria Cantare

CM Punk

9415279334db1e77b863c0.jpg

• Styl:  Jasny

Tak btw. czytałem, że dojdzie tylko walka Rey vs Truth, za to jedna ma trwać przynajmniej 40 minut (zapewne Cena vs. Miz bo jaka inna...).

Vince się po pijaku wygadał...

Nie wierzę w to, by Del Rio nie wziął udziału, sam fakt zwykłej interwencji jest dziwny w przypadku jego postaci, więc dostanie pewnie walkę z dupy. Dojdzie walka z Punkiem i nie będzie potrzeby wydłużania walk. Jeśli jednak Cena vs Miz potrwa te 40 minut to chyba dobrze, bo liczę na porażkę Johna (jeśli teraz nie przegra to już nigdy, ale dziwię się czemu nie liczą mu streaku w "I quit", prócz oczywistego bohaterstwa nie ma nawet przydomka, który by na to naprowadzał), a po tak długiej walce prawdopodobna jest porażka Jasia.

A ja myślę, że w meczu Cena - Miz wydarzy się coś zaskakującego. Ostatnio na PPV wyniki często odbiegają od tych "oczywistych". Trzeba pamiętać, że to jest NoDQ, a Miz ma Rileya, więc może nam się zrobić 2 na 1.