Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AJ, Chris Jericho, Kurrgan, Sin Cara/Chavo Guerrero, Over Th

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu wczorajszym 53 urodziny obchodził Ron Simmons.

Dzisiaj natomiast, swoje 50 urodziny celebruje The Godfather.

Redakcja życzy wrestlerom wszystkiego najlepszego.

SuperLuchas.net zdał relacje z wywiadu z Alberto del Rio, którego ten udzielił podczas tournee w Meksyku. Zawodnik powiedział między innymi, że chc...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-aj-chris-jericho-kurrgan-sin-carachavo.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Były zawodnik federacji WWF - Kurrgan pracuje obecnie na planie filmowym The Big Bang, gdzie główne role zagrają Antonio Banderas, oraz Snoop Dogg. 

Przecież ten film już dawno powstał :o Oglądałem go nawet :D

http://www.filmweb.pl/film/Wielki+wybuch-2011-533441

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

ChatGPT Image 16 cze 2025, 23_09_54.png

Opublikowano
Och w kurwę! To naprawdę jest The Kat?! Matko, co za stwór, a była taka śliczna! No ale tak, klientka podbiła pod 40, i tak się niestety dzieje.
Opublikowano
Odczuwam lekki niepokój. Do gali niecałe siedem dni a w karcie brak pojedynków z udziałem najlepszych heeli federacji. Mam tu na myśli Alberto del Rio i CM Punka. Temu ostatniemu wstrzymali push i nie dziwię się, że te odsyłanie w niebyt (ku mojemu zmartwieniu oczywiście) trwa nadal. Ale brak (do tej pory) del Rio może dziwić. Co prawda miał mieć feud z Reyem ale wobec kontuzji Morrisona - wsadzili w jego miejsce R-Trutha. Ale też na szybko powinni Alberto zorganizować jakąś walkę na OtL lub wepchnąć do triple-threat od biedy. Mam nadzieję, że jeszcze się tak stanie. Będę rozczarowany jeżeli del Rio nie pojawi się w ogóle albo tylko żeby interweniować przy jakiejś walce (np. Trutha z Reyem, ew. odwdzięczyć się Christianowi, gdy ten będzie walczył o odzyskanie pasa WHC)... Co do CM Punka to nie robię sobie nawet żadnych nadziei. A liczyłem, że OtL będzie szansą na ukojenie moich zszarpanych - przez szmacenie moich ulubionych zawodników - nerwów.

14453752125651e0a536c69.jpg

Opublikowano
Kiedyś przyjdzie czas, że panie takie jak na zdjęciu będą dla Ciebie laseczkami, o których bedziesz sobie mógł tylko pomarzyć bo sam będziesz starym zramolałym prykiem :D
Opublikowano
W ten weekend na galach SmackDown wystąpiła jedna z uczestniczek 3 serii programu NXT - AJ. Diva walczyła w Tag Teamie z Natalya przeciwko Rosie Mendes i Alicii Fox.

Walka ta była powrotem na ring Alicii Fox, która pauzowała od 3 maja, kiedy to doznała kontuzji ramienia na gali SmackDown.

Dzięki RazorR, za poprawienie humoru na cały tydzień :P

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg