Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

AJ, Chris Jericho, Kurrgan, Sin Cara/Chavo Guerrero, Over Th

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W dniu wczorajszym 53 urodziny obchodził Ron Simmons.

Dzisiaj natomiast, swoje 50 urodziny celebruje The Godfather.

Redakcja życzy wrestlerom wszystkiego najlepszego.

SuperLuchas.net zdał relacje z wywiadu z Alberto del Rio, którego ten udzielił podczas tournee w Meksyku. Zawodnik powiedział między innymi, że chc...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-aj-chris-jericho-kurrgan-sin-carachavo.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

1

• nekrophage

1

• Psychol

1

• Ghostwriter

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   7
  • Urządzenie:  Windows

Były zawodnik federacji WWF - Kurrgan pracuje obecnie na planie filmowym The Big Bang, gdzie główne role zagrają Antonio Banderas, oraz Snoop Dogg. 

Przecież ten film już dawno powstał :o Oglądałem go nawet :D

http://www.filmweb.pl/film/Wielki+wybuch-2011-533441

"ja żyje jak chcę ja nic nie muszę dlatego mam czystą duszę..."

^.- Know Your Role ! And Shout your mouth!

MOJA GALERIA!

17392117014be7382f32046.jpg

Och w kurwę! To naprawdę jest The Kat?! Matko, co za stwór, a była taka śliczna! No ale tak, klientka podbiła pod 40, i tak się niestety dzieje.

Odczuwam lekki niepokój. Do gali niecałe siedem dni a w karcie brak pojedynków z udziałem najlepszych heeli federacji. Mam tu na myśli Alberto del Rio i CM Punka. Temu ostatniemu wstrzymali push i nie dziwię się, że te odsyłanie w niebyt (ku mojemu zmartwieniu oczywiście) trwa nadal. Ale brak (do tej pory) del Rio może dziwić. Co prawda miał mieć feud z Reyem ale wobec kontuzji Morrisona - wsadzili w jego miejsce R-Trutha. Ale też na szybko powinni Alberto zorganizować jakąś walkę na OtL lub wepchnąć do triple-threat od biedy. Mam nadzieję, że jeszcze się tak stanie. Będę rozczarowany jeżeli del Rio nie pojawi się w ogóle albo tylko żeby interweniować przy jakiejś walce (np. Trutha z Reyem, ew. odwdzięczyć się Christianowi, gdy ten będzie walczył o odzyskanie pasa WHC)... Co do CM Punka to nie robię sobie nawet żadnych nadziei. A liczyłem, że OtL będzie szansą na ukojenie moich zszarpanych - przez szmacenie moich ulubionych zawodników - nerwów.

14453752125651e0a536c69.jpg

Cytat
W ten weekend na galach SmackDown wystąpiła jedna z uczestniczek 3 serii programu NXT - AJ. Diva walczyła w Tag Teamie z Natalya przeciwko Rosie Mendes i Alicii Fox.

Walka ta była powrotem na ring Alicii Fox, która pauzowała od 3 maja, kiedy to doznała kontuzji ramienia na gali SmackDown.

Dzięki RazorR, za poprawienie humoru na cały tydzień :P

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg