Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Amator w świecie pro. Kulisy wejścia Kurta Angle'a do branż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Amator w świecie pro. Kulisy wejścia Kurta Angle'a do branży wrestlingowej.

Autor : SixKiller

Wolałbym pracować w cyrku niż być wrestlerem – powtarzał sobie Kurt Angle w 1996 roku. Podjęcie decyzji o wejściu do świata sportowej rozrywki zajęło mu dwa lata. Zrozumienie istoty wrestlingu – jeszcze więcej.

Początek sierpnia 1996 roku, Atlanta. Tuż po zakończeniu ceremonii zamknięcia igrzysk olimpijskich członkowie amerykańskiego komitetu olimpijskiego i zdobywcy złotych medali w barwach USA odlatują samolotem do Waszyngtonu na spotkanie z prezydentem Billem Clintonem. Jest wśród nich Kurt Angle, zapaśnik, który kilka dni po zwycięskiej walce o olimpijskie złoto postanowił zakończyć karierę z powodu licznych kontuzji szyi grożących paraliżem.

Angle żył wówczas w dwóch światach: z jednej strony cieszył się nowo zdobytą sławą (mieszkańcy jego rodzinnego Pittsburgha zorganizowali dwie parady na jego cześć), a ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/amator-w-swiecie-pro-kulisy-wejscia-kurta-anglea-do-branzy-wrestlingowej.html

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Artykuł bardzo fajny, przyjemnie się go czytało. Mało wiem o postaci Kurta, a dzięki temu trochę bardziej go poznałem. :) Więcej takich ciekawych tekstów! ^^

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

Opublikowano

Naprawde ciekawy artykuł, po przeczytaniu rozumiem różnice między zapasami i WWE ;P Po 2000 osób się zgłaszało? :o To nieźle mieli ci co się dostali, ale na pewno wiele talentów się zmarnowało... no cóż, takie jest życie :)

WIĘCEJ TAKICH TEKSTÓW! THX ATTITUDE <3

Opublikowano
Bardzo fajny artykuł, z dużym zaciekawieniem doczytałem do końca. Miałem możliwość dowiedzieć się, jak jeden z najlepszych zawodników w tym biznesie został wprowadzany do wrestlingu. Muszę sobie przypomnieć Hell In A Cell z Armageddon. Może realizator wyłapał moment, w którym Rocky mówi do Kurta "Wrzuć mnie na ring, głuchy sukinsynu" :D
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Opublikowano

Bardzo dobry artykuł, świetnie przedstawiona historia niezdecydowanego Kurta, to jeden z moich ulubionych wrestlerów, więc świetnie mi się to czytało.

HIAC widziałem chyba z cztery razy i nie pamiętam tej sytuacj, więc prawdopodobnie nikt tego nie uchwycił.

Opublikowano
W artykule jest że Rock warknął mu do sprawnego ucha, więc ciężko mi uwierzyć żeby to było widać;]