Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tydzień według Vercyna - odcinek 6

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Po odcinku 4 i specjalnym 5 (przed Extreme Rules PPV) zapraszam do odsłuchania nowego epizodu "Tydzień według Vercyna". Możecie w nim usłyszeć o wydarzeniach ze SmackDown!, o kolejnej eliminacji z Tough Enough czy o debiucie Kharmy na RAW i SmackDown! Przedstawiona została także karta na TNA Sacrifice PPV, ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-tydzien-wedlug-vercyna-odcinek-6.html
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AmazingDevil

3

• TakerFanKrk

2

• Vercyn

2

• 8693

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Heh Świetnie się ciebie słucha :) słucham ostatnio każdy twój odcinek.

Jeśli Chodzi o to co stało się na dzisiejszym Tapingu SD! to jest jakaś porażka ... Vince to dupek .. nic innego nie powiem a i tak nie wierze, że Randy chociaż troche nie brał w tym udziału. To już nie pierwszy raz jak po "starciach" z Ortonem zawodnicy pokroju Christiana czyli wchodzący z mid cardu do ME nagle ten push traca nie mówie, że Christian straci ten push ale mam nadzieje, że nie stanie się to jak z Kofim Evanem czy Mr. Kennedym... Tak się cieszyłem w niedziele oglądałem Gale na żywo a tutaj po dwóch dniach dowiedziałem się, że kuźwa Orton nie wiadomo po jaki chuu zgarnia pas ... Dla Mnie porażka...

2099587804e1252e419974.jpg

Daivari, Jinder Mahal, Khali ? Moim zdaniem może z tego coś wyjść ... Czyżby jakaś stajnia z tymi zawodnikami ?;P

• Reputacja:   1

Odnośnie Twojej ankiety VercynGetorix, na temat "najbardziej znienawidzoną osobę w WWE w maju" bezapelacyjnie dla mnie jest nią Vincent Kennedy McMahon... Dlaczego? Ponieważ to on jest główną postacią która ma decydujący głos w federacji, a Orton jest tylko posłusznym wykonawcą w ringu, jego poleceń...

"a Orton jest tylko posłusznym wykonawcą w ringu, jego poleceń..."

Nie wiem ale nie zgodzę się z tym. Orton też ma swoje zdanie w WWE i to nie małe ... dobrze też wiedział jak ważne to było dla CC a mimo wszystko zgodził się na taki a nie inny ruch ... Mam nadzieje tak jak mówił Vercyn, że to początek czegoś dużego i, że CC odzyska pas :)

Podobało mi się wspomnienie na początku o zwycięzcy ankiety Wrestler Kwietnia. Zawsze to pewnego rodzaju urozmaicenie TwV, a nie zajmuje dużo czasu.

Co do pytania, na najbardziej znienawidzoną osobę maja, to powiem tak, maj jeszcze długi, dużo może się zdarzyć :P

Wydarzenia z tego tygodnia bardzo mnie ciekawiły, a zwłaszcza wydarzenia ze SD!, bo nie widziałem jeszcze nic z tej gali + wszyscy chyba już wiedzą co tam się stało (i nie było wątpliwości, że będzie to TOP1)

Ogólnie zgadzam się z twoimi poglądami na temat sytuacji na linii Christian-Orton.

Jeszcze co do Jericho, to właśnie, po zobaczeniu jego wpisu na Twitterze, pomyślałem od razu, że może wspomina właśnie o sobie i swoim udziale w tej sytuacji ;) (choć nie wiem, czy dobrze zrobiłem pisząc to, bo teraz pojawia się moda wsadzania wszędzie Y2J'a, tak jak wcześniej wsadzano wszędzie Christiana właśnie ;) )

[ Dodano: 2011-05-06, 23:31 ]

Daivari, Jinder Mahal, Khali ? Moim zdaniem może z tego coś wyjść ... Czyżby jakaś stajnia z tymi zawodnikami ?;P

Podoba mi się ten pomysł. Może i ostatnio mieliśmy dużo stajni w WWE, ale takie połączenie, to byłoby coś, a jeszcze ze względu na śmierć Bin Ladena, stajnia ta byłaby czymś ekstra.

"Podoba mi się ten pomysł. Może i ostatnio mieliśmy dużo stajni w WWE, ale takie połączenie, to byłoby coś, a jeszcze ze względu na śmierć Bin Ladena, stajnia ta byłaby czymś ekstra."

co?

"a Orton jest tylko posłusznym wykonawcą w ringu, jego poleceń..."

Nie wiem ale nie zgodzę się z tym. Orton też ma swoje zdanie w WWE i to nie małe ... dobrze też wiedział jak ważne to było dla CC a mimo wszystko zgodził się na taki a nie inny ruch .

No ale musisz przyznać że wszystko co zrobi Orton czy inny zawodnik, musi być uzgodnione z Vincem... Również nie wyobrażam sobie sytuacji że to Randy wysunął pomysł straty pasa przez Christiana... To bankowo musiało wyjść od samego Chairmana... Lokalizacja nagrań tapingu+ pamiętliwość Vince'a zrobiły swoje (i jakoś nie mogę uwierzyć w to że niby to Del Rio miał stracić pas na rzecz Ortona... Na pewno WWE to wymyśliło żeby fani przestali się na nich pluć)... Choć z drugiej strony jak już mówiłem może to być początek jakiegoś dużego angle'a... Sam nie wiem co o tym myśleć, mam mętlik w głowie

• Urządzenie:  Android

Choć z drugiej strony jak już mówiłem może to być początek jakiegoś dużego angle'a... Sam nie wiem co o tym myśleć, mam mętlik w głowie

Poczekajmy :) mam tylko nadzieję, że ten temat nie przerodzi się w temat o wynikach tapingu :twisted:

Kolejna bardzo dobra praca .

Zastanawia mnie właśnie po co Ryan zgłaszał się wogóle do tough enough skoro wogóle nie

orientował się w ringu , przy okazji widać było że jego własna fryzura mu przeszkadzała .

Przy urodzinach Rocka ucieszył mnie tylko Damn czyli Farooq a pomysł z Khalim debilny .

Co do początkowego pytania kto jest najbardziej nie lubiany w WWE , dla mnie jest to Orton po prostu nie lubie tego zawodnika .

Moim zdaniem Tommy nie przeszedł heelturnu, a raczej został zmuszony do ataku na Stylesa zapewne przez Bully Raya i widać po tych segmentach na zapleczu jego złość z powodu swojego ataku. Co do reszty twojego odcinka to uważam iż promo Rhodesa było słabe i umieściłbym je niżej.

Orton jest tylko posłusznym wykonawcą w ringu, jego poleceń...

Hehe, dobre.

Zastanawia mnie właśnie po co Ryan zgłaszał się wogóle do tough enough skoro wogóle nie

orientował się w ringu , przy okazji widać było że jego własna fryzura mu przeszkadzała .

Ej no, już nie przesadzajmy, są w tym programie gorsi od niego (Eric, Mikael na przykład), a mówcą jest bardzo dobrym (o ile można tak powiedzieć po jednym przemówieniu w stronę łysola). Nie dawał sobie po prostu rady z niektórymi rzeczami i podobnie jak Rima odpaść musiał (choć szczerze, gdyby potrenował, chętnie widziałbym go w WWE).

Dzięki Tobie widzę przynajmniej co dzieje się w TNA, póki żadne wydarzenie nie zajmie pierwszego miejsca, będę wiedział, żeby nie zabierać się za ich produkt :P. Walkę Sin Cary umiesciłbym jednak trochę wyżej, a już z pewnością zamieniłbym ją miejscami z Reden z kartonem na głowie (swoją drogą - mu to nie spada w trakcie walki?), bo jednak widać, że przystosował się już do warunków panujących w federacji, a przeniesienie do niebieskich było strzałem w dziesiątke (kolejny plus w stronę Triple H'a). Co do Kharmy, to zapomniałeś wspomnieć o jeszcze jednej rywalce do feudu (którą oczywiście trzeba będzie podpromować), a jest nią Gal Kim, z którą jeżeli dobrze się orientuje, prowadziła feud w Tienej. O Christianie i Ortonie pisałem już wielokrotnie, na początku trochę pojechałem po McMahonie, ale dochodzę do wniosku, że może z tego wyjść bardzo dobry feud (o czym wspomniał sam Jericho), poczekajmy do następnego SmackDown, jak tam Chrystek odsunie się od pasa - będziemy mogli wyzywać, jednak jak będzie nadal feudował z Ortonem - chyba jednak nie będzie takiej potrzeby.

Orton jest tylko posłusznym wykonawcą w ringu, jego poleceń...

Hehe, dobre.

Ej no, już nie przesadzajmy, są w tym programie gorsi od niego (Eric, Mikael na przykład), a mówcą jest bardzo dobrym (o ile można tak powiedzieć po jednym przemówieniu w stronę łysola). Nie dawał sobie po prostu rady z niektórymi rzeczami i podobnie jak Rima odpaść musiał (choć szczerze, gdyby potrenował, chętnie widziałbym go w WWE).

Przyznaje racje że są gorsi od niego i że dobrze się spisał w promie , bo ja wcześniej w temacie o tough enough napisałem że to promo było dobre , które dał . ''Z niektórymi sobie nie radził'' natomiast tutaj się nie zgadzam , było widać 2 tygodnie temu że nie wiedział co ma robić w ringu , nie wiedział w którą strone ma biec , nawet przy wejsciu przez liny nie wypalił zachaczył o nie nogą . W następnym odcinku chciałbym żeby właśnie odpadł Eric bo dużo gorszy jest od Ryana .