Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak trafiliście na forum?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Hmmm, ja przesiadywalem na kanale ale nie wchodzilem na poczatku na forum az pewnego dnia RazorR zagadal mnie na privie i zapytal dlaczego nie udzielam sie na forum :P I tak sie zaczelo...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

4

• SixKiller

4

• Przemk0

3

• RVD

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

A później wymusiłeś na nim admina :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Alez... :D Skad te insynuacje ? :)

Admin to moje drugie ja :D

Kiedy ja zostane adminem ?? :P

Kiedy sie pojawilem i jak ?? Nie pamietam :/ Pewnie przez IRCa... a moze na odwrot :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

Aż dziw, że jeszcze się tu nie wpisałem... chyba przegapiłem ten topic.

Tak czy inaczej...

Moja przygoda z wrestlingiem w internecie zaczęła się pod koniec 2003 roku... na początku tylko czytałem newsy, które rzadko się pojawiały na WrestleFans, oraz podniecałem się raportami z lat 99-01... Jednak wtedy jakoś martwo nieco było...napisałem do Boryssa, dostałem pierwszą ,,pracę" na Scenie, i tak to się zaczęło... Pisałem tam raporty (krótko) i biografie, i ciągle mnie dziwiło, czym jest to RazorRMedia, o którym pisano z rzadka na WF... jak się dowiedziałem, od razu się zarejestrowałem... Czasem mam wrażenie, że nie był to dobry pomysł, bo na tym forum spotkało mnie wiele niedobrego... z drugiej jednak strony, często zasłużyłem, no a poza tym Scena w Polsce jest za mała żeby ją dzielić.

RazorRMedia jest pierwsze, najstarsze i jak na razie także najlepsze.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

A ja już pojęcia nie mam.

Z kimś rozmawiałem na czacie i rzucił hasło razormedia i że należał kiedyś do forumowiczów...

Zaczałem szukać ale znaleść nie mogłem... A może mogłem ale nie chciało mi się rejestrować.

Nie pamiętam totalnie.

Później chyba rozmawiałem z DX-Pac'iem... ale czy to było już po rejestracji czy przed.

Naprawdę nic nie pamiętam hehe...:/..

Tyle na ten temat.

Bardzo konkretnie nieprawdaż ? :P hehe

To jest mój ostatni post na RM (niektórzy może sie ucieszą) i to jest dość dobra okazja, aby napisać jak to sie zaczęło.

Razor był moderatorem na stronie www.torrent.org.pl niegdyś najpopularniejszej torrentowej w Polsce a ja jako ze oglądałem dość często wrestling zacząlem wrzucać na to forum torrenty i udzielać się w komentarzach. Razor o ile pamiętam napisał do mnie maila i zareklamował swoje forum. I któregoś pięknego dnia sie zarejstrowalem i tak już zostało.

P.S

Dzieki za wspólne dyskusje/czasem i kłótnie no i pozdro chłopaki może na jakimś zjeździe przy piwku NARA ALL!

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

To jest mój ostatni post na RM (niektórzy może sie ucieszą) i to jest dość dobra okazja, aby napisać jak to sie zaczęło.

Dlaczego ostatniiii ? Net ci odcinaja.. wyprowadzasz sie z Piły ? :>

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Wczesniej sciagalem gale z jakiegos forum japonskiego. Odkad go zamkneli zaczolem szukac odpowiednika najpierw niemiecki,wrescie mialem dosc bawienia sie i meczenia i poszukalem polskiego odpowiednika i znalazlem :wink:
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

ja w sumie tu trafiłem dawno temu, ale ze nie miałem stałego łącza w domu to jakoś się zagubiłem

w sumie rasslin na necie trafiłem około roku 1998 czy jakoś tak. kurcze jak teraz patrze to kupa czasu minęła. wracając do tematu, tutaj na dobre trafiłem z PWT(forum) na początku tego roku, bo brakowało mi gadki o rasslinu z Polakami(większość amerykanów to bezgraniczne debile, chociaż paru sobie bardzo cenie, bo są naprawde obeznani w temacie i można z nimi konstruktywnia pogadać)

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Hey Urban... Co z Toba ? Dlaczego odchodzisz ? Brak zainteresowania wrestlingiem ?

Sorki chłopaki, ale i mnie to doklnelo jakoś moje zainteresownianie wrestlingiem znikło przez ostatnie 6 miesięcy oglądam gale bardzo sporadycznie, może to porostu jakoś gal się pogorszyła albo ja mam mniej czasu. Poza tym zorietowalem sie ze nie mam szans w tegorocznym typerze (teraz mam chyba 4 pkt straty do prowadzącego) i niedostane super książki od Hartego :D a tak poważnie to wiecie jak jest mam nadzieje ze moje zainteresowanie kiedyś wróci i będziemy mogli dalej się kłócić na forum, ale jak naradzie to stokrotne dzięki dla wasi za super klimat oraz ciekawe forum, które potrafiliście stworzyć.
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Urban: wielka szkoda dla forumowiczow, ze odchodzisz. Jezeli najdzie Cie kiedys ochota na powrot... wroc. Dzieki za wklad w rozbudowe tego fora...

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   3

Ja juz dokładnie nie pamietam ale było to jakoś chyba przeez WF 8)
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT King Of DDT 2025 Final!! Data: 25.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Battleground 2025 Data: 25.05.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Tampa, Florida, USA Arena: Yuengling Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Double Or Nothing 2025 - The Buy In Data: 25.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Glendale, Arizona, USA Arena: Desert Diamond Arena Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: KPW Vs. PWM Blazing Saddles Data: 25.05.2025 Federacja: Kaiju Pro Wrestling, Pro Wrestling Magic Typ: Event Lokalizacja: Bristol, Connecticut, USA Arena: The Lincoln Room Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Double Or Nothing 2025 Data: 25.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: Pay Per View Lokalizacja: Glendale, Arizona, USA Arena: Desert Diamond Arena Format: Live Platforma: PPV Sender Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...